Crashead Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Za ICER kocnice, dajem rec. Ugradio sam ih pre par dana na sva cetri tocka i nema ni da pisnu a ekstra dobro i koce. Elem, kupio sam Nissan Micra 1.0 2002g. za tasta i hteli bi da izmenjamo par osnovnih delova. Postavio bih ti online upit na tvom sajtu ali na zalost ne znam broj sasije auta. - Ulje (mislim da je 15W40, ali nisam siguran) - Filter ulja - Filter vazduha - Filter goriva Mislim da je sve ostalo u ok stanju, auto ima samo 84.000km, ali uvek mozemo da ga pretresemo ako zatreba Unapred hvala Quote
zdushan Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Za ICER kocnice, dajem rec. Ugradio sam ih pre par dana na sva cetri tocka i nema ni da pisnu a ekstra dobro i koce. Zar nije malo par dana za neku objektivnu ocenu? Ja sam imao Icer plocice, dobro su kocile, nisu se cule, ali su mi upropastile nove diskove vrtoglavom brzinom jer su imale opiljaka. Mozda sam nabo los par plocica, mozda je brend dobar, nemam pojma, al kod mene to vise jok. Quote
TRIO_driver Posted May 10, 2012 Author Report Posted May 10, 2012 Elem, kupio sam Nissan Micra 1.0 2002g. za tasta i hteli bi da izmenjamo par osnovnih delova. Postavio bih ti online upit na tvom sajtu ali na zalost ne znam broj sasije auta. Problem je sto je to prelazna gorina za Nissan, znaci moze biti i K11 Micra 93-2002, ali i K12 Micra 2002-2010(to je ona buljava), a obe nose 1.0 motor, ako nemas sasiju, daj makar sliku kola, i sa neta, samo da lakse determinisem sta ti treba... Cestitam, moj prvi auto je bio Nissan Micra, doduse K10, prve generacije, slatko sam se navozao, mada je ona i najpouzdanija, jer je japanski model, posle modeli su made in UK, a sad se prave u Indiji... Quote
djapecrx Posted May 10, 2012 Report Posted May 10, 2012 jel mi mozes reci cenu zmigavca i pozicije za crx? Quote
TRIO_driver Posted May 11, 2012 Author Report Posted May 11, 2012 Najbolje da mi posaljes online upit za deo na www.triomotors.rs , posto te nemam u bazi, pa cu ti onda javiti... Quote
Crashead Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Radi se o modelu Micre sa slike. Autic je fantastican. Poslacu ti par slika na PM. Sto se tice ICER plocica, kada kazem par dana vec mislim na 2 meseca i skoro 3000-4.000 km. I zaista dobro koce. Quote
TRIO_driver Posted May 13, 2012 Author Report Posted May 13, 2012 Dobio sve, odgovorio, javim ti se sutra. Quote
TRIO_driver Posted May 14, 2012 Author Report Posted May 14, 2012 Za ICER kocnice, dajem rec. Ugradio sam ih pre par dana na sva cetri tocka i nema ni da pisnu a ekstra dobro i koce. Elem, kupio sam Nissan Micra 1.0 2002g. za tasta i hteli bi da izmenjamo par osnovnih delova. Postavio bih ti online upit na tvom sajtu ali na zalost ne znam broj sasije auta. - Ulje (mislim da je 15W40, ali nisam siguran) - Filter ulja - Filter vazduha - Filter goriva Mislim da je sve ostalo u ok stanju, auto ima samo 84.000km, ali uvek mozemo da ga pretresemo ako zatreba Unapred hvala Ako je presao tako malo, mislim da mu je mineralno(15w40), ipak gusto, ostao bih na polusintetici. Auto je napravljen u oktobru 2000. godine, verovatno mu je prva registracija 2002. godine.. Cene: Filter ulja 430 dinara, IMAM. Filter vazduha 630 dinara, IMAM. Filter goriva 650 dinara, IMAM. 4l ENEOS 2200 dinara, IMAM. Quote
zdushan Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 Auto je napravljen u oktobru 2000. godine, verovatno mu je prva registracija 2002. godine.. Ili je klasicna malverzacija sa placa, ako je auto iz uvoza. Quote
Delija Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Koliko je komplikovana (vremenski zahtevna) zamena sijalica na mom Civicu? 1. oborena svetla + duga svetla + "pozicija" 2. osvetljenje zadnje tablice 3. maglenke Quote
Amused Posted May 22, 2012 Report Posted May 22, 2012 Delija, sto ne skoknes do Centra S u Bolecu? Ja sam tamo dva puta menjao sijalice (kratka, duga i pozicije) i oba puta mi nisu naplatili, kazu "mi to ne naplacujemo". U Delti je zamena kratkih i pozicija 855 dinara. Ako bi menjao i duga i maglenke, verovatno ne bi prosao ispod 2 soma. Izvini ako nisi u BG, onda ovaj post ne vazi, ali mozda ce nekome koristiti svakako ne moze da skodi, sto bi rekao Lane Gutovic Sent from my iPad using Tapatalk HD Quote
TRIO_driver Posted May 23, 2012 Author Report Posted May 23, 2012 Koliko je komplikovana (vremenski zahtevna) zamena sijalica na mom Civicu? 1. oborena svetla + duga svetla + "pozicija" 2. osvetljenje zadnje tablice 3. maglenke Ne znam napamet, sve zavisi od modela, kod CU Accorda se npr. desna sijalica menja kroz skidanje desnog unutrasnjeg potkrila, kod CL Accorda npr. levu sijalicu menjas kao od sale, desnu nema sanse sam bez dizalice, ili rasklapanja fara, nema mesta.. Ne naplacujemo zamenu sijalica, ako ih mi prodamo. Da budem iskren, do sada nisam imao slucaj da mi neko donese sijalice svoje, da bi mu menjali, tako da ni nemam cenu za zamenu, teoretski bi mogao da vidim proces u service manualu, pa da vidim kvotu Honde, pa da racunam.. Quote
Delija Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 Ja bih jako voleo da ti imas sijalice koje mi trebaju, ali sumnjam... U pitanju je Philips Diamond Vision. Elem, nadjoh neko uputstvo i ima tu zezancije... Na Astri je bilo trivijalno... http://www.civinfo.com/forum/how/483-how-replace-headlight-bulbs-front-position-light.html http://www.civinfo.com/forum/how/483-how-replace-headlight-bulbs-front-position-light-5.html#post710003 Quote
Delija Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 Pretpostavio sam... Jel imas sta zanimljivo u ponudi sijalica, ali iskljucivo belih / plavicastih? Zute vec imam i ne svidjaju mi se Quote
TRIO_driver Posted May 23, 2012 Author Report Posted May 23, 2012 Samo stock, marka je TRW Lucas.... Quote
Delija Posted May 23, 2012 Report Posted May 23, 2012 E da, aj' proveri satnicu - blizu sam da prelomim i narucim te nesrecne sijalice... Quote
Amused Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 U Novom Sadu sam. Pise u "location"... Pisem preko tapatalk-a pa ne vidim location Sent from my iPad using Tapatalk HD Quote
Delija Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 Prelomio... Sutra stizu Diamond Vision H1 i H7 + Blue Vision sijalice za "poziciju"... Quote
TRIO_driver Posted May 24, 2012 Author Report Posted May 24, 2012 Jes' cudna situacija... Ovako cemo: nista ne placas TRIO, vec ces castiti majstora koji bude montirao koliko budes zeleo, glupo mi je da takve stvari naplacujem, a opet ako je zeznuto kao kod Accorda, onda ima tu posla, tako da neka bude ovako.. Odes u servis sa sijalicama, znaju oni da ces doci: http://www.triomotors.rs/Auto-servis-za-japanska-i-korejska-vozila-13-6-1 Quote
kgb Posted May 26, 2012 Report Posted May 26, 2012 jel može provera i smislu godišta itd... za jedan HRV: JHMGG1350YS202627 trebalo bi da je 2000-to zelen itd... I naravno cene nekih osnovnih stravri za zamenu na HRV. mali servis, veliki servis, spone, diskovi paknovi ... to bi bilo to ... Pozz & hvala Quote
Delija Posted May 26, 2012 Report Posted May 26, 2012 @trio Hvala najlepse jos jednom, prijatelju! Odradih to bez posete trio servisu, ali u svakom slucaju sam duzan nekoliko piva Quote
Recommended Posts