TRIO_driver Posted March 28, 2010 Author Report Posted March 28, 2010 U mojoj si temi, mozes i o Golfu, ali onda cu ja da te licno banujem... Pa, za Grcku ja okrenem coveka, on mi da ponudu i rok, a gde tacno, to ne znam, niko nije lud da daje svoje kontakte... Quote
TRIO_driver Posted March 29, 2010 Author Report Posted March 29, 2010 Imaš li u ponudi metlice brisača za FD i koja je cena? Koliko sam video u uputstvu, menja se samo gumeni deo, uvlači se u postojeću metlicu. Za sada jos niko ne radi u aftermarketu, tako da moras org. da uzmes. Quote
barda Posted March 29, 2010 Report Posted March 29, 2010 Onda će ovi fabrički da šljakaju još neko vreme. Quote
jure Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 ćao,zanima me koja je osnovna razlika između homokinetičkih zglobova za preludu 3g .Moja luda se vodi u saobraćajnoj kao 1991 ali rekao bih dato nije relevantno.Pre će biti da je 1989,ima automatski menjač i alb,2.0 16v dohc 4ws.Naručio bih,tj kupio homokinetički zglob prednji levi,vozačeva strana.Ako imaš isti u ponudi,piši koji i u čemu je razlika. Quote
Guest Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Jedno n00b pitanje Jel pelude sa ws-om ima i pozadi homo zglobove? Quote
jure Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Jedno n00b pitanje Jel pelude sa ws-om ima i pozadi homo zglobove? Napisao sam ,4ws Quote
jure Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Broj shasije ce ti sve tachno kazati broj šasije i jeste problem,prva registracija je bila na Beli Manastir,i taj broj ne odgovara 3 generaciji,..... Quote
jure Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Broj shasije ce ti sve tachno kazati broj šasije i jeste problem,prva registracija je bila na Beli Manastir,i taj broj ne odgovara 3 generaciji,..... Quote
TRIO_driver Posted April 2, 2010 Author Report Posted April 2, 2010 @Neshwill: Moj covek.. @VTEC: Ne, Prelude je FWD auto, znaci da ima prenos samo na prednje tockove. 4WS sistem je sistem upravljanja, a ne prenosa snage, tako da nema nikakve veze sa tim. Zglob, preko polusovine je povezan za motorom, i tako prenosi snagu na tockove. Ako je auto 4WD, onda ima i zglobove nazad, a povezan je kardanom po sredini. Postoje unutrasnji i spoljasnji zglob, uglavnom odlazi spoljasnji, zato ga i ima u aftermarketu, dok je unutrasnji, kao zglob koji retko odlazi, pain in the ass, tj. za novcanik. @Jure: Auto ti je BA4 sigurno, nije toliko problem za sasiju(iako je uvek trazim), jer imam ja u bazi vozila kao tvojih(ovaj koji sam uzeo je 1988 4WS, iste boje kao tvoje - HondaPrelude sa foruma, Dule), tako da sam po tome gledao. Zglob tocka nema veze jel automatik ili manuelni, kao i da li je 4WS ili ne. Vidim po slici da imas ABS prsten, sto ce reci da ti treba i zglob sa istim. Postoje dve vrste zgloba za Prelude BA4, imam oba, razlika je dimenzijama zuba. Posto nemam sasiju da precizno odredim, onda moramo sistem UZORKA. Skines zglob, prebrojis unutrasnje zube, prebrojis spoljasnje zube, prebrojis zube na ABS prstenu, i koji je precnik na sta naleze guma zgloba(deo siri, uzi deo ide na poluosovinu). Ja imam sve podatke o zglobovima, tako da kad mi javis dimenzije, znam koji ti treba. Paritet cena je: Jedna varijanta evropski zglob, dve cene, 3700 din/4200 din. IMAM NA STANJU. Druga varijanta(isti zglob, ali bez ABS prstena, ako hoces da prebacujes stari), japanski 4500 din, evropski 3800 din. IMAM NA STANJU. Druga vrsta zgloba je evropski 3700 din, japanski 4400 din, IMAM NA STANJU. Isti zglob, ali sa ABS prstenom, evropski 4800 din, IMAM NA STANJU. Dakle, premeri zglob, javi dimenzije, i imas sutra zglob kod tebe(brzom postom). Pocinjemo u utorak opet da radimo. Quote
jure Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Hvala na odgovoru,otprilike je ovaj sad ne mogu da skidam ,praznik je Quote
TRIO_driver Posted April 2, 2010 Author Report Posted April 2, 2010 Jeste, to je jedan od ponudjenih, dimenziono su isti, ali zubi se razlikuju, tj. oba imaju 32 zuba, no ostale dve dimenzije nisu iste. Oba mogu biti sa i bez ABS, ne brini, nisam dzabe pisao onoliki text, znam sta ti kazem.. Vidi, nemoj se cimati, svakako i da odgovara, pre utorka nista, take your time, i mi Cigani imamo dusu... Quote
neshwill Posted April 2, 2010 Report Posted April 2, 2010 Pa mislim da ti je manji problem da prochitash broj shasije na kolima....saobracajna nije bitna! Quote
TRIO_driver Posted April 2, 2010 Author Report Posted April 2, 2010 Ako je pakovano kako valja, onda je i tu prekucano, imao sam vec iskustva sa tim.. U Skopju ima jedan takav, u NS se vozi jedan takav, konkretno Prelude BA4, a gde su tek ostali... Quote
jure Posted April 3, 2010 Report Posted April 3, 2010 pa naravno da je isti broj i na šasiji i u saobraćajnoj,da nije tako ne bi bilo ove prepiske Quote
TRIO_driver Posted April 4, 2010 Author Report Posted April 4, 2010 Hebiga, provalio si me, sad kad navali Kum i Level, zatvaram biznis... Quote
bandic Posted April 5, 2010 Report Posted April 5, 2010 Zivko treba mi cena krajeva letve volana (leva i desna), caura letve volana i kugla. Pitam te ovde jel neverujem onim tamo tvojim sto rade. Sve za moj Crx mi treba. Quote
TRIO_driver Posted April 5, 2010 Author Report Posted April 5, 2010 Ne brini za strucnost moje prodaje, dovoljno znaju da odrede tacno sta ti treba, a ako zapne za Hondu, bilo sta, svakako se meni obracaju, to sto ja preusmerim sve na prodaju, je iz razloga sto ono sto oni ne znaju, ja cu uraditi... Ali prodaja je njihov posao, tako da to moraju da znaju. Sto se tice delova (mislim da me je Robi vec pitao za te delove, ali napisacu ti): Kraj letve 1560 din/kom 555, jednu imam, jednu mogu brzo da dobijem. Caura letve volana plasticna, 1400 din, imam na stanju. Kugla tocka 555 1600 din, GMB 1250 din, nemacka 960 din, imam sve na stanju. Javi kad bi hteo kraj letve volana(iste su i leva i desna), da znam da nabavim i drugu. Quote
Zemunac Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Zivko koja je cena za filter goriva za Accorda CL7, na koliko se menja i jel znas mozda gde se nalazi? Quote
TRIO_driver Posted April 9, 2010 Author Report Posted April 9, 2010 Ima nekih zezancija za filter goriva, nominalno je u rezervoaru, onda bi interval bio 60k km, ali moram to da istrazim, jer ne slazu mi se nesto podaci, javim kasnije malo... Posalji mi na PP sledece podatke(nije obavezujuce, da imam sasiju i tebe u bazi, da ti ne trazim kasnije): Ime i Prezime adresa kontakt telefon broj sasije(mozes i Accorda i Civica) Quote
shiiki Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 cao matori rece mi neko sa foruma da tebe pitam za telefon od lika iz Karlovca pokusavam da nadjem donji deo branika,ona crna lajsna za civica 91god. pa ako znas gde to da nadjem javi Quote
Kabe Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 Dejan - Sremski Karlovci 064/6679-285 Na starom novosadskom putu oko 500m posle semafora sa leve strane u pravcu ka Novom Sadu. Quote
barda Posted April 23, 2010 Report Posted April 23, 2010 Trio dolaziš li za vikend na Banjolu? Ponesi neki filter da probamo, može li da se uglavi, možda je ovaj feleričan. Quote
Recommended Posts