Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poliuretanci su u setu uvek jeftiniji nego da uzimas pojedinacno, nisam sad kuci, ti uzmes set za 100, 200 dolara, a ovde da menjas sve, bilo bi skuplje, ali su OEM aftermarket, ako ces se trkati cesce, i imas jos koji auto viska, uzmi poluireatance, ili teflonske, ti su jos tvrdji.. :D

• 2 weeks later...
Posted

Ako hoces gornju kuglu, ne moze 555, jer ne postoji, moze samo GMB, 1570 din kosta, imam 5 na stanju.

Donje kugle mogu 555, postoje. Ako bas zelis gornju 555, onda moras celo rame, sto je dosta skuplje.

Ja prodajem dosta tih gornjih kugli od GMB, jer ga on radi samo, i nema problema, isto je japanski brand.

• 2 weeks later...
Posted

A za buzukija jel dobavljas neke delove ili? Interesuju me neke stvari tipa solja amortizera , semering desne posluosovine i jos nesto cega sada ne mogu da se setim :lol:

Posted

Ajd onda par cena za moj auto informativno ako ti nije tesko :lol:

Prednji lezaj tocka

Homokineticki zglob

Semering desne poluosovine na menjacu

Solja amortizera

Zupcasti kais

to su neke stvari koje cu morati da menjam u bliskoj buducnosti pa da znam kolko da se spremim :)

Posted

Trio mala pomoc...kupio sam podizace za crx i hteo bih da ih ugradim u vrata gde i treba da budu pa mi trebaju levi i desni podizac, e sad da li to moze kod tebe da se naruci ili da trazim to kod nekoga sa sajta ako ima slucajno?