TRIO_driver Posted September 7, 2009 Author Report Posted September 7, 2009 Kostalo bi oko 1750 evra, serija Hyper Single. Series 'Hyper Single' 1. High friction coefficient, low wear, and a special heat resistant material (T5001) enable the clutch size to be reduced, and increased durability to be achieved. 2. Durability is improved with the use of a stronger, smaller damper disc especially redesigned for the hyper single clutch. 3. A lower level of inertia is achieved over the genuine fitment clutch which improves shift response for faster gear changes, particularly for racing applications. Nema trenutno na stanju, ako budes ista ozbiljnije razmisljao o ovome, dogovaracemo se o isporuci, avansu, i ostalim detaljima. Quote
Vlatko Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 Hypersingle mi je preskupa varijanta, zanima me samo Stage 1. Quote
TRIO_driver Posted September 7, 2009 Author Report Posted September 7, 2009 Ima u ponudi jos Carbgon Hyper Single, a moram onda da sacekas dobavljaca da se vrati sa Majorke, da se konsultujem sa njim...U biti, sve sta imaju u ponudi moze da se nabavi, ovo su za sada prodavali.. Recimo za nedelju dana bih mogao imati neke info... Quote
TRIO_driver Posted September 9, 2009 Author Report Posted September 9, 2009 Hypersingle mi je preskupa varijanta, zanima me samo Stage 1. Evo odgovora: Kupuje se samo korpa i lamela, druk ostaje stock. Razlika izmedju stage 1 i stage 2 je samo u lameli. Korpa je ista. Korpa 330 evra, trenutno je nema, ako budes bio zainteresovan, saznacu tacniji rok isporuke. Stage 1 lamela 230 evra, ima je na stanju. Stage 2 lamela 425 evra, trenutno je nema, ako budes bio zainteresovan, saznacu tacniji rok isporuke. Hypersingle sto sam ti ponudio je set zajedno sa olaksanim zamajcem, zato je toliko skuplje od ovde izlistanih cena. Ako hoces samo korpu, i lamelu, onda je jeftinije naravno.. Quote
Propeler Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Matori, na moju preporuku u petak Vas je kontaktirao preko on line upita, moj kolega sa posla za žmigavac za Nissan Sunny '91 ili '92, i neko od tvojih mu je javio da imate i koja je cena. Da li ti to imaš na stanju pa bi ja to pokupio u subotu jer sam u Novom Sadu ili treba da naručuješ? Takođe bi možda uzeo i ulje kod tebe kad već dolazim, kako ti se pokazao ovaj Eneos PREMIUM 10w-40? Jel da ga probam? Quote
TRIO_driver Posted September 21, 2009 Author Report Posted September 21, 2009 Nemam na stanju, receno mu je da bi to moglo biti 15.10. kod mene po tim cenama(verujem da moze i brze, ali ne tako povoljno). Sto se tice ulje, za sada sam presao tek 800 km, sve ok, tek posle sledeceg intervala mogu da kazem o potrosnji, ali Elantra lepo klizi u svakom slucaju... Do sada sam prodao 8 4L za nedelju dana, izgleda da vole ljudi japanska ulja za njihova kola... U svakom slucaju, ja bih ti savetovao da probas... Quote
p1x1 Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Javila mi se danas devojcica sa prijatnim glasom iz tvoje prodaje . Cena odgovara, proizvodjac je isto OK, samo da proverim sastav i debljinu dihtunga i javljam ti. Jel ti jos uvek vazi onaj tekuci u Rajfajzenu? Quote
TRIO_driver Posted September 23, 2009 Author Report Posted September 23, 2009 Hehe, devojcica je udata sa dvoje dece, ali je veoma otresita.... Kod dithunga glave za benzince nema izbora, tvoj je metalni fabricki, za dizele imas mogucnost da biras debljine, govorim o stock proizvodjacima. Cudim se i da ima da se nadje za tvoj, jer njega nose samo Acure B18A1 motori, i jos jedan, nije isti sa B16 jedinicama...No, imas srece, sta da ti kazem, pravu firmu si pitao... Isti mi je racun.. Quote
p1x1 Posted September 23, 2009 Report Posted September 23, 2009 Zivko bre, sram te bilo......samo sam rekao da ima prijatan glas a ti odmah istices bracno i imovinsko stanje. Imam vec jednu takvu kod kuce (al' doduse nema tako prijatan glas ) Vidi ovako, u petak mi stize koverta iz firme , pa cu ti javiti dali uzimam odmah ili cu morati da odlozim za 10-i oktobar - zavisi od debljine koverte. (e, yebi ga kad sam docekao da zavisim od plate ) I znam koji je to jos model sa istim dihtungom. Quote
TRIO_driver Posted September 24, 2009 Author Report Posted September 24, 2009 Vazi, tu sam, kad budes hteo, ti se javi. P.S.Valjda tvoja zena ne cita forum, da ne ginem mlad za ovo provodadzisanje... Quote
zmiya Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 da li mogu negde da se nadju plastični čepovi za hondine fabričke alufelne,oni koji idu na centralnu rupu? spoljašnji prečnik čepa je 70 mm.. Quote
TRIO_driver Posted September 30, 2009 Author Report Posted September 30, 2009 Koji je model u pitanju i godiste? Quote
zmiya Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 u pitanju je accord '97 godište..ne znam da li su felne bile oduvek na njemu,jer nisam prvi vlasnik,uglavnom imaju utisnuto HONDA sa unutrašnje strane..mislim da ima utisnuta i godina proizvodnje,pogledacu.. interesovalo me da li se uopshte prodaju ti čepovi posebno.. Quote
Vladeta Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 @ Trio - Posto su ove maglenke? I inace koliko se krenu cene drugih proizvodjaca za moj auto? Quote
TRIO_driver Posted October 1, 2009 Author Report Posted October 1, 2009 Ne znam stvarno za maglenke, to pitas Dejana iz Karlovaca...Samo su mu objasnio sta ima na kolima... Ne znam sta me ovo drugo pitas? Quote
TRIO_driver Posted October 1, 2009 Author Report Posted October 1, 2009 @Zmiya Verovatno su Hondine ORG. slika bi resila stvar, mislim da mogu da se nabave u org. ali ti ne bih preporucio, jer najverovatnije za cenu jedne kupis 4 no name, i narezes H znak, sto moze lepo da ispadne.. Naravno, nije mi problem da proverim, ONLINE UPIT na sajtu Quote
Vladeta Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 @ Trio - Uh, tek sad sam video šta sam napisao . Hteo sam da te pitam koliko inače koštaju maglenke i koji su proizvođači? U pitanju je Civic VTi 96. EK4. Ja mislim da imam kod mene mesto u braniku, samo da ih "kliknem" unutra. Quote
zmiya Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 znam ali problem je u dimenzijama,uglavnom su manjeg prečnika.. jedino od BMW-a mozda mogu da se nabudze,najsličnijih su dimenzija a oni su 500 din po komadu.. Quote
TRIO_driver Posted October 2, 2009 Author Report Posted October 2, 2009 @ Trio - Uh, tek sad sam video šta sam napisao . Hteo sam da te pitam koliko inače koštaju maglenke i koji su proizvođači? U pitanju je Civic VTi 96. EK4. Ja mislim da imam kod mene mesto u braniku, samo da ih "kliknem" unutra. Pazi, to je sirok spektar cena i zavisi od proizvodjaca, govorim o univerzalnim maglenkama...Ja sam nekad imao Hella, koje su vrh, i kvalitetne, ali i skupe, tako da ne radim to vise.. Hondina ORG. za tvoj auto je dosta skupa sigurno, nisam nikad radio za tvoj konkretno(isti verovatno i za EJ obican), ali znam da pariteta radi, maglenka za novi Civic 4dr, kosta oko 20000 dinara... Moj ti je savet da nadjes univerzalnu maglenku po obliku.. Generalno, ne postoji stvar koja se ne moze uraditi(bar kad su moji Goran i Pista u pitanju), pa tako i ubacivanje od EG maglenki u tvoj branik i povezivanje, no to ume da se zakomplikuje i da kosta na kraju dosta... Quote
Tihomir Posted October 8, 2009 Report Posted October 8, 2009 Pozdrav Zivko.. Bio kod Robike pa kaze da treba menjati dve donje kugle,jednu gornju i jedan silen...,tako nesto valjda se ti secas.. Ej,kad stignes samo mi sibni SMS koliko bi to izaslo pa se vidimo.. Quote
TRIO_driver Posted October 8, 2009 Author Report Posted October 8, 2009 To je vec sklonjeno, sve je bilo na stanju, cuo sam se ja sa Robikom. Sve ukupno izadje 5320 din. Quote
OneManArmy Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 TRIO sta mislis o DELPHI proizvodima? Oni kao garantuju kvalitet fabricke ugradnje... Quote
TRIO_driver Posted October 9, 2009 Author Report Posted October 9, 2009 DELPHI je dobra marka, to jest, to je korporacija, sa puno fabrika sirom sveta, i sad zavisi sta te zapadne, svi nose DEPLHI logo, a zavisi koji kvalitet...Nominalno je made in USA, ali u praksi ja jos nisam naleteo kod nas na USA fabrike, uglavnom su evropske...Vise prave za evreopljanje, ali rade i za japance, pogotovo za one made in EU, npr. Nissan Micra nova mozes da kupis samo Delphi kraj spone, ali je opet tuga da to menjas posle 5 godina starosti, moja Micra prvi moj auto je izdrzala 21 godinu bez menjanja, japanski deo, prva ugradnja.. Sve u svemu, nije los proizvod, ali bolje ciljaj japanske, ako ima u ponudi.. Quote
kamikaza Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 pozz trio, zanimaju me neki delovi za moj eg4 i cene, VIN je JHMEG43500S2.....: lezaj prednjeg tocka levi kraj spone silent blokovi, ovi pod 7 i 12 i informativno me zanimaju cene diskova i plocica, posto bih i to trebao uskoro da menjam. Quote
Recommended Posts