TRIO_driver Posted April 10, 2009 Author Report Posted April 10, 2009 Vidi ovako, ja zvanicno ne smem da poslujem u Crnoj Gori, jer tamo ima oficijelni Inter Cars distributer u CG. Kao sto i on ne sme kod mene... No, ljudi se snadju, da znas samo na koje nacine dolaze do delova, krstio bi se...Znam da vam je tamo ogromna rupa sto se tice znanja i delova, kao sto znam da i delovi su mnogo skuplji nego na nasem trzistu... Ja mogu da ti pomognem na dva nacina: Jedan je da te uputim na tog distributera, i da ti pomognem tako sto cu ti ja reci sta da mu trazis(kao sto radim Esmiru iz Bosne), ili....da iskoristim drugaricu moje devojke, rodjenu Podgoricanku, koja studira u NS, i koja dolazi u nedelju i ponovo se vraca za par dana.. Sto znaci da ti i Blue Still treba da se, ako zelite, organizujete brzo, kazete sta treba, ja vidim sta mogu da nabavim, ako odgovara cena, ona ponese, nadje se sa njim u PG, i vi joj date pare, ona vama delove...Slozila se, pricao sam sa njom, ne mogu da tvrdim da ce uvek moci ovako, sad je iskrsla super prilika, pa ako zelite... Sve se moze kad se hoce.... Quote
Vuki Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 rano mi je to u nedjelju, ko zna sta mo sve treba za trap ajde daj broj intera, ali isto ne bi bilo lose da pronadjes nekog sofera autobusa, a mogu ga i ja naci ako hoces. on tebi pare ti njemu djelove... i svi sretni. jedino malo cimanje da ides do autobuske svaki put Quote
TRIO_driver Posted April 11, 2009 Author Report Posted April 11, 2009 NIje problem za sofera, ustaljenu imam ja semu sa njima, problem je sto puno traze, i postaju jako bezobrazni, a skeptican sam da pare saljem po njima... Quote
prelude power Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 hozdrav trio da neznaš šta o ovome, viewtopic.php?f=229&p=524505#p524505 Quote
bojanbabic Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Treba mi za Hondu prelude 91 god. kugla,prednja desna gornja,homokineticki zglob,i termo davac. Gde bih mogao to da nadjem. Jedan prijatelj je kupio prelude pa mu to treba od delova. Hvala Quote
TRIO_driver Posted April 12, 2009 Author Report Posted April 12, 2009 Ovako, popunis online upit za deo na mom sajtu Quote
sale vti Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Ona plastika sto imas sto ide u praznine u braniku popularno se zove "SAćE" a imao si u dimenzijama 120x30cm, imas li jos i cena? i fotka izgleda ak nije problem... Quote
TRIO_driver Posted April 12, 2009 Author Report Posted April 12, 2009 Imam, 15 dana rok isporuke. Cena oko 1800 dinara, mada moram proveriti naknadno, nesto su se menjale cene, no ne bi trebalo da bude vise od +/-10%. Evo slike: Quote
TRIO_driver Posted April 12, 2009 Author Report Posted April 12, 2009 rano mi je to u nedjelju, ko zna sta mo sve treba za trap ajde daj broj intera, ali isto ne bi bilo lose da pronadjes nekog sofera autobusa, a mogu ga i ja naci ako hoces. on tebi pare ti njemu djelove... i svi sretni. jedino malo cimanje da ides do autobuske svaki put Firma se zove TP Scekic, radili su evropski program, pa uveli i japanski..Ne znam telefone, naci ces ih valjda, trazi Sasu, on je glavni tamo, reci da te je poslao Zivko iz TRIO-ja. Quote
TRIO_driver Posted April 14, 2009 Author Report Posted April 14, 2009 Imam, 15 dana rok isporuke.Cena oko 1800 dinara, mada moram proveriti naknadno, nesto su se menjale cene, no ne bi trebalo da bude vise od +/-10%. Evo slike: CENA JE 1600 DIN. Quote
p1x1 Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Gumice kocionih cilindara i plocice za moju riksu. Daj cene, gumice mi trebaju, a plocice informativno. Znas sta da gledas valjda - crx/civic VTEC ima iste kocnice kao ja. Quote
TRIO_driver Posted April 17, 2009 Author Report Posted April 17, 2009 Koje plocice, prednje ili zadnje? Quote
TRIO_driver Posted April 17, 2009 Author Report Posted April 17, 2009 Znas sta mi je cak sigurnije? Ja otvaram Integru 4dr, sa B18A2 motorom, to je DB1, a tvoja sasija je DA9..Po tome, ista je skoljka, samo ti si coupe, ovo sedan, pre ce to biti... Plocice nisu problem, stize mi uvoz ujutru, pa cu da vidim sta imam na stanju, a u krajnjem slucaju, mozes da biras izmedju 5-6 proizvodjaca.. Mozes da biras Nissin, Summitomo, Kashiyama, FBK, Akebono, od japanskih, a evropljana i jos vise brandova... Sto se tice seta za reparaciju kocionih kljesta, naravno da decidirano za tvoj nema... , ali tu imam neprecizne info, jer se nigde ne vezuje uz broj originalni, posto set ne mozes kupiti u originalu, vec samo cela kljesta...Tako da to ide po modelu, ono sto bi meni radilo posao je info koliko je fi, tj. precnik kocionog klipa...Po tome mogu da se orijentisem, pa da vidim koji ti pase, cena je reda radi 1100 din po setu, npr. za taj koji mislim da bi ti isao, tu su i ostale cene... Quote
p1x1 Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Cuo sam se sa tvojom prodajom, za plocice sam pitao informativno, a od seta za reparaciju mi hitno treba (smejaces se, garant) SAMO JEDNA SPOLJASNJA GUMICA za zadnji kocioni cilindar - provereno pase od crksa - ista su kljesta. Ostetio sam je kada sam razradjivao zadnji levi cilindar i "ubudzio" sam nesto, tek da ne ulazi prljavstina, ali to nece dugo "drzati vodu", pa cu ipak u dogledno vreme uzeti ceo set. Aj' sad nesto hitno - popunio sam online upit za zupcasti i spaner, hitno mi je - izlistaj mi sta imas na stanju za mene (i cene obavezno), moram da zamenim u toku nedelje - ne mogu bez auta, a spaner bas zvekece - nije za voznju. Znaci sta imas na stanju, nista cekanje i narucivanje, ako nemas - da znam da yurim po Bg. (izvini sto je tako, ali stvarno ne mogu nista da radim bez auta - a ne smem da ga vozim ovako). Pozzz. Quote
p1x1 Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Btw, sta radite sa tom integrom? Cherupanje ili samo servis? Mislim, mogu ja da vam pomognem pri cherupanju.........ma, evo, svu cu je ocerupati za samo jednu guaranu Zezam se, ako je popravljate i budzite, trebace ti manual, imam kompletan za nju - vici ako ti treba. Quote
TRIO_driver Posted April 27, 2009 Author Report Posted April 27, 2009 Dobio sam upit, javljam ti veceras, stigao sam sa treninga, samo da jedem, pa ces dobiti info. A drugi post me pitas, ili...? Inace, uveliko koristim USA EPC sto si mi dao, pomagao je do sada, jeste da je neka prosta verzija, ali radi posao sa slikama i podacima...Hvala! Quote
p1x1 Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Ma USA-EPC ti je uopsteno, imam kompletan "service and repair manual" za taj model, ako ti zatreba (bukvalno svaki sraf + uputstvo kako ga zameniti). Quote
TRIO_driver Posted April 28, 2009 Author Report Posted April 28, 2009 Aj' sad nesto hitno - popunio sam online upit za zupcasti i spaner, hitno mi je - izlistaj mi sta imas na stanju za mene (i cene obavezno), moram da zamenim u toku nedelje - ne mogu bez auta, a spaner bas zvekece - nije za voznju. Znaci sta imas na stanju, nista cekanje i narucivanje, ako nemas - da znam da yurim po Bg. (izvini sto je tako, ali stvarno ne mogu nista da radim bez auta - a ne smem da ga vozim ovako). Pozzz. Kais imam na stanju, kosta tebe 3680 din japanski. Spaner imam na stanju, kosta tebe 1640 din japanski. Zvao sam te sada na oba mobilna, ali nisi dostupan, pa moram ovde. Quote
p1x1 Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Daj opet onaj broj TR iz Rajfajzena, da ti uplatim. Kako bi mogli da sredimo transport do Bg? Ja danas i sutra nisam u Bg, tako da ne mogu da preuzmem. Koliko bi iznelo post ekspresom, na Zuletovu adresu ? (svejedno cu kod njega menjati kais i spaner) Quote
level3 Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Accord 2000 ccm SHHCE85600... 97 god. Glavni kocioni cilindar Jel imas i koja je cena? popunio sam i upitnik Quote
TRIO_driver Posted April 29, 2009 Author Report Posted April 29, 2009 ^^ Tako te volim, kad ga popunis. Primio mail, nisam nikad imao do sada, sto ce reci da se nije kvario, ili da ih nije bilo dovoljno... Sutra cemo ti javiti cene i rok isporuke, i sta mozemo da nabavimo. P.S. Auto je 1996. god proizvodnje. Quote
level3 Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Kad ti budem rekao kome nabavljas deo ima da svisnes Moj je inace CC7 Quote
TRIO_driver Posted April 29, 2009 Author Report Posted April 29, 2009 Znam koji je tvoj, imam tvoje podatke, jer sam ti svojevremeno isporucivao nosac, sve ja pamtim... Da nije Dori, hahahahahahahahah.... Quote
darko 1986 Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Interesuje me dali mozda imas zupcaste kajseve i spanere za hondu akord 2000i 1990 cb3 i koliko kostaju ti delovi unapred hvala Quote
TRIO_driver Posted June 17, 2009 Author Report Posted June 17, 2009 Naravno, ali posalji mi online upit za deo na mom sajtu Quote
Recommended Posts