Delija Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Naravno p.s. Al' kako bas da se u odbranu javi vlasnik takvih felni koji nije mogao ni da ih bira pri pazaru auta? Quote
AleksaZP Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Kabe sredjuje se autic? sta je sa motorom? Quote
Kabe Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Sa motorom nije nista, ima 150 KS i izuva dzigericu Bulevarom oslobodjenja od Zeleznicke stanice do futoske pijace AleksaZP 1 Quote
bmarke Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Naravno p.s. Al' kako bas da se u odbranu javi vlasnik takvih felni koji nije mogao ni da ih bira pri pazaru auta? Koliko sam upoznat, u dimenziji 17" na Civic-u Sport u periodu od 2006 do 2009 je dolazio model koji se tebi ne sviđa, a od 2009 do 2012 je dolazio model koji se meni ne sviđa... To znači da ni ja ni ti nisimo imali puno izbora prilikom kupovine, osim da doplatimo tj. naručimo neki od OEM modela iz kataloga. A to što sam stao u odbranu istih je tvoja tvrdnja o "najružnijim OEM felnama" što je kako sam već napomenuo totalno subjektivna ocena. Diskusija je otvorena i svako može da se izjasni kako želi po tom pitanju, ako ima potrebu. Quote
Delija Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Lose vidis - jesam to uradio Imam i type S 17-ice Penta sa zimskim setom guma A mogao sam da biram i neke druge felne za letnji set jer je u tom trenutku bilo nekoliko razlicitih kompleta na lageru... BTW, mislim da si ti jedini u univerzumu kome su te stare felne lepse od novih Quote
Kapetan Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Ima nas jos takvih.... Prvo sto mi je upalo u oci na restyle modelu su felne a-la Renault bmarke 1 Quote
Delija Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 Ni ti se ne racunas jer kotrljas te matore Reci i da ti se akvarijum vise svidja od type r maske Salu na stranu, jedine stvarno vrhunske OEM felne koje idu na naseg svemirca su rage, ostalo je "mlako"... p.s. Izvinjavam se na offtopic-u - zamolio bih moderatore da ga obrisu iz Trio teme... Quote
Serdjo Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 Sa motorom nije nista, ima 150 KS i izuva dzigericu Bulevarom oslobodjenja od Zeleznicke stanice do futoske pijace Aj malo detaljnije za nas dalje od NS, daleko mi od kuće pa nisam u priči AleksaZP 1 Quote
TRIO_driver Posted December 24, 2013 Author Report Posted December 24, 2013 Da skratim pricu, posto ste otisli daleko od teme (kasnije cu prebaciti temu negde gde mozete da se macujete o ukusima), a da se sad ubaci i moja sestra u pricu, rekla bi da vise voli akvarijum od Type R maske. Ja sam opasno bio za konverziju, a sada mi se svidja, jer ima autenticniji look sa akvarijum stilom, dok je FN2 maska sa crvenim H samo za njega. Sto se tice Kabetovog bivseg Civica, ne znam tacne specifikacije, ali znam da je kombinacija raznih delova D serije, igranja sa glavom i slicno, dosla do toga. Merili smo recimo sa crnim VTI EK4 iz Sapca, ne moze mu pobeci, mada kaze Danijel da ceka Saleta VTI kao referencu.. Mislim da je plan da se ode na valjke uskoro, samo ima srecom posla, pa ne stize da uzme slobodan dan kod mene.. Quote
Kabe Posted December 24, 2013 Report Posted December 24, 2013 Aj malo detaljnije za nas dalje od NS, daleko mi od kuće pa nisam u priči Cekao sam da pitas da li je bio na valjcima Sledeci na redu je menjac, po skracivanju ce na valjke, sto ce biti propraceno na TDB u buducnosti, kao kompletan projekat koji ce biti izlozen Quote
TrioMotors Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 U prošloj godini od zapaženijih zanimljivih aktivnosti imali smo zamenu lagera u menjaču i ugradnju šper diferencijala na Honda Civic Type R modelu od SaletaVTI. Quote
BRANKO 90 Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 covek nikako da popravi taj auto :/ Quote
blackbird Posted January 23, 2014 Report Posted January 23, 2014 Cuo sam za taj auto , retka serija od 170KS , radjena za zemlje nesvrstanih Quote
TrioMotors Posted February 11, 2014 Report Posted February 11, 2014 Uz TURBO motor valja imati i dobar kočioni sistem. Ono što se očekuje od japanskog šumara često zna da bude dosta zahtevno, ali on odoleva svakom izazovu. Quote
TrioMotors Posted February 17, 2014 Report Posted February 17, 2014 Pored toga što se zvanično bavimo prodajom i servisiranjem japanskog brenda Isuzu, svakodnevno ugostimo određen broj pikap vozila drugih proizvođača. Quote
TrioMotors Posted February 24, 2014 Report Posted February 24, 2014 Kako izgleda jedan dan iz ugla naših mehaničara? - Efektno i dinamično Quote
TrioMotors Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 U naše prostorije stigla je još jedna dizalica . To znači da će uskoro naš servis biti bogatiji za još jednu radnu jedinicu, što će svim našim klijentima omogućiti još efikasnije servisiranje ljubimaca. Quote
TrioMotors Posted April 3, 2014 Report Posted April 3, 2014 Izvršena je montaža i podešavanje još jedne radne pozicije u okviru TRIO Servisa, koja će poboljšati kvalitet usluge i učiniti da naši klijenti budu još zadovoljniji našim radom. VladaBCS 1 Quote
TrioMotors Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Volite vašeg ljubimca Isti vlasnik već 20 godina... Quote
TrioMotors Posted April 22, 2014 Report Posted April 22, 2014 Posle praznika radimo po PIT STOP sistemu kako bi sve išlo tečno trojanac 1 Quote
TrioMotors Posted May 14, 2014 Report Posted May 14, 2014 Honda Accord na redovnom pregledu sa izvesnom intervencijom na trapu. Quote
TrioMotors Posted May 16, 2014 Report Posted May 16, 2014 Kompletan remont motora kod modela Nissan Pathfinder image post Quote
VladaBCS Posted May 16, 2014 Report Posted May 16, 2014 Koji je motor u pitanju? Dizel? Koliko je imao na satu, pa mu je trebao remont? Quote
Recommended Posts