mecko Posted May 18, 2014 Report Posted May 18, 2014 Dr.Zilijen na delu! Vrhunski majstor i jos bolji covek! Quote
TRIO_driver Posted May 19, 2014 Author Report Posted May 19, 2014 @vladabcs: Nazalost, Nissani vise nisu ni upola kvalitetni kao nekad...Ja licno, ciji je prvi auto bio Nissan Micra K10, nikad vise ne bih kupio Nissan, OSIM GTR, koji je made in Japan, od japanskih delova i rucno sklapan od strane japanskih radnika.. 115k km, vozilo nacelnika policije, znaci ne akano po njivama, vec jedan covek vozi...Nova glava, i jos sto sta.. A pored toga smo osvezavali motor od privatnog vozila, prvi vlasnik, 150k km na satu, isto Pathfinder.. Nisu dzabe jeftiniji od konkurencije, Navaru sisa Isuzu I Toyota, pa i Mazda i Mitsubishi samo tako.. @Mecko: Slazem se, veoma sam zadovoljan sa njime, jos da baci italijanska kola gde im je mesto(da ne mora da ostaje nocima dok ih popravlja kao do sad), pa da kazem da je postao covek .. . Ja mu lepo kazem kad vec voli boxer i 4wd, nek uzme Subaru i amin... Quote
Serdjo Posted May 23, 2014 Report Posted May 23, 2014 Jel imas nekog Dmax kojeg odrzavate a da je presao preko 100k km? Quote
TRIO_driver Posted May 24, 2014 Author Report Posted May 24, 2014 Prosle generacije imam jednog sa 500k km, ostali su na koti 200-300k km.. Sto se tice nove generacije (2012 on), moj ima 35k km(ide sledeci mesec, stize novi 2014, isto crni automatik Premium), trenutni rekorder je nekih 90k km, ali je on prodat pocetkom 2013. godine, i vozi se kao sluzbeno.. U sustini, mozda nesto para uzmem na odrzavanju tako posle 300k km...do tada, samo redovan servis i kocnice..cekam da ovi iz javnih preduzeca krenu da se bahate i urnisu, mozda po koji kasko cukanje/grebanje/lupanje i tako. Ako budem cekao da se pokvari sam od sebe, mogu slobodno da zatvorim servis jedno par godina... Quote
TrioMotors Posted June 10, 2014 Report Posted June 10, 2014 Nissan Almera Tino kojoj su zamenjeni diskovi i pločice uz obaveznu kontrolu kompletnog kočionog sistema. Quote
TrioMotors Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 SUZUKI Swift - Priprema vozila za Mišeluk U toku su finalne aktivnosti na pripremi Suzuki Swifta, koji će sutra i prekosutra na - Velika nagrada Grada Novog Sada 2014. braniti boje JAPANA. Quote
TrioMotors Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Popravka automata brisača na Toyota Corolla Verso modelu Quote
TrioMotors Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Po pojavljivanju lepog vremena postajemo prava ergela image hosting over 5mb Quote
TRIO_driver Posted June 27, 2014 Author Report Posted June 27, 2014 Vlasnik je, moze se reci, prijatelj kuce, tako da i kad treba i kad ne treba, Scoobie je kod nas...A ja polako sticem zavisnost od njega, jeste da trosi 25 litara na 100 km najboljeg benzina, ali nema bolje antistres terapije, posto ga cesto i ja vozim kao da je moj.. Quote
BRANKO 90 Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Dobar je porsa ali ipak desno TRIO_driver 1 Quote
Kabe Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Delija veciti JDM kontra trol. Ima da ga eksportujemo na neki DOJCE forum Quote
Delija Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Neeeee.... Taman sam se smirio i odlucio da ne menjam auto... Cak poceo da penim za Accord Type S-om... p.s. U stvari, moja Honda ne da nije JDM, nego nije cak ni Japanac... TRIO_driver and VladaBCS 2 Quote
TRIO_driver Posted June 27, 2014 Author Report Posted June 27, 2014 Opusteno, H je H, pa makar i iz Swindona.. Zbog globalizacije, kao i carina, sve je manje JDM modela kod nas.. No, barem Legend prave samo u Japanu... Quote
TrioMotors Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 Jedan od najpoznatijih nemačkih servisnih koncepata "Motoo" ovog leta zvanično počinje sa radom i u Srbiji. Biće to prvi servisni koncept u našoj zemlji. Trio Motors i Trio Servis će u sredu, 2. jula, kao novi član "Motoo"-a zvanično potpisati partnerske ugovore uz prisustvo čelnika "MOTOO Systemzentrale" i "Motoo Srbija". http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=06&dd=30&nav_id=870294 trojanac 1 Quote
VladaBCS Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 A šta je taj koncept? Šta podrazumeva? Video sam vest i pitao sam se šta je taj "koncept" jer meni najviše liči na neku "maglu", e sad vi ćete valjda znati da pojasnite. Quote
TRIO_driver Posted July 1, 2014 Author Report Posted July 1, 2014 Strpljenja prijatelji, strpljenja.. Detaljno cemo objasniti temu, kad dodje vreme, to je vec 2 godine u pripremi sto se tice nosioca licence, a nas 14 je u prici vec par meseci, pripremamo teren i sad ce biti zvanicno potpisivanje ugovora, a onda posle toga otvaramo posebnu temu sa svim pitanjima.. Quote
TrioMotors Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Auto servisni koncept Motoo proširuje mrežu u Srbiji. TRIO motors je zajedno sa 14 drugih servisa potpisao ugovor o saradnji: http://www.triodriver.com/automobilizam/autovesti/auto-servisni-koncept-motoo-prosiruje-mrezu-u-srbiji/ trojanac and AleksaZP 2 Quote
TrioMotors Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Zamena viljuške i silen bloka na Nissan Navara pikapu. Quote
TrioMotors Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 Mitsubishi L200 pikap - Generalna popravka motora Quote
TrioMotors Posted August 14, 2014 Report Posted August 14, 2014 Mazda 323F - Štelovanje ventila Quote
TrioMotors Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 Popravka TURBO motora - Mazda3 sedan Quote
Recommended Posts