Jump to content

Recommended Posts

Posted

@vladabcs: Nazalost, Nissani vise nisu ni upola kvalitetni kao nekad...Ja licno, ciji je prvi auto bio Nissan Micra K10, nikad vise ne bih kupio Nissan, OSIM GTR, koji je made in Japan, od japanskih delova i rucno sklapan od strane japanskih radnika..

115k km, vozilo nacelnika policije, znaci ne akano po njivama, vec jedan covek vozi...Nova glava, i jos sto sta..

A pored toga smo osvezavali motor od privatnog vozila, prvi vlasnik, 150k km na satu, isto Pathfinder..

Nisu dzabe jeftiniji od konkurencije, Navaru sisa Isuzu I Toyota, pa i Mazda i Mitsubishi samo tako..

@Mecko: Slazem se, veoma sam zadovoljan sa njime, jos da baci italijanska kola gde im je mesto(da ne mora da ostaje nocima dok ih popravlja kao do sad), pa da kazem da je postao covek ..:) . Ja mu lepo kazem kad vec voli boxer i 4wd, nek uzme Subaru i amin...:P

Posted

Prosle generacije imam jednog sa 500k km, ostali su na koti 200-300k km..

Sto se tice nove generacije (2012 on), moj ima 35k km(ide sledeci mesec, stize novi 2014, isto crni automatik Premium), trenutni rekorder je nekih 90k km, ali je on prodat pocetkom 2013. godine, i vozi se kao sluzbeno..

U sustini, mozda nesto para uzmem na odrzavanju tako posle 300k km...do tada, samo redovan servis i kocnice..cekam da ovi iz javnih preduzeca krenu da se bahate i urnisu, mozda po koji kasko cukanje/grebanje/lupanje i tako. Ako budem cekao da se pokvari sam od sebe, mogu slobodno da zatvorim servis jedno par godina...

• 3 weeks later...
Posted

SUZUKI Swift - Priprema vozila za Mišeluk

U toku su finalne aktivnosti na pripremi Suzuki Swifta, koji će sutra i prekosutra na - Velika nagrada Grada Novog Sada 2014. braniti boje JAPANA.

DSC_0618.jpg

DSC_0618.jpg DSC_0619.jpg DSC_0620.jpg DSC_0621.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Vlasnik je, moze se reci, prijatelj kuce, tako da i kad treba i kad ne treba, Scoobie je kod nas...A ja polako sticem zavisnost od njega, jeste da trosi 25 litara na 100 km najboljeg benzina, ali nema bolje antistres terapije, posto ga cesto i ja vozim kao da je moj..

post-18-0-52134700-1403864505.jpg

Posted

Jedan od najpoznatijih nemačkih servisnih koncepata "Motoo" ovog leta zvanično počinje sa radom i u Srbiji. Biće to prvi servisni koncept u našoj zemlji. Trio Motors i Trio Servis će u sredu, 2. jula, kao novi član "Motoo"-a zvanično potpisati partnerske ugovore uz prisustvo čelnika "MOTOO Systemzentrale" i "Motoo Srbija".

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=06&dd=30&nav_id=870294

willkommen_bei_motoo.jpg

Posted

A šta je taj koncept? Šta podrazumeva?

Video sam vest i pitao sam se šta je taj "koncept" jer meni najviše liči na neku "maglu", e sad vi ćete valjda znati da pojasnite.

Posted

Strpljenja prijatelji, strpljenja.. :)

Detaljno cemo objasniti temu, kad dodje vreme, to je vec 2 godine u pripremi sto se tice nosioca licence, a nas 14 je u prici vec par meseci, pripremamo teren i sad ce biti zvanicno potpisivanje ugovora, a onda posle toga otvaramo posebnu temu sa svim pitanjima.. :)

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...