Jump to content

Recommended Posts

Posted

Naravno ;)

p.s. Al' kako bas da se u odbranu javi vlasnik takvih felni koji nije mogao ni da ih bira pri pazaru auta? :D

Koliko sam upoznat, u dimenziji 17" na Civic-u Sport u periodu od 2006 do 2009 je dolazio model koji se tebi ne sviđa, a od 2009 do 2012 je dolazio model koji se meni ne sviđa... ;)

To znači da ni ja ni ti nisimo imali puno izbora prilikom kupovine, osim da doplatimo tj. naručimo neki od OEM modela iz kataloga.

A to što sam stao u odbranu istih je tvoja tvrdnja o "najružnijim OEM felnama" što je kako sam već napomenuo totalno subjektivna ocena.

Diskusija je otvorena i svako može da se izjasni kako želi po tom pitanju, ako ima potrebu.:D

Posted

Lose vidis - jesam to uradio  :)

Imam i type S 17-ice Penta sa zimskim setom guma :)

A mogao sam da biram i neke druge felne za letnji set jer je u tom trenutku bilo nekoliko razlicitih kompleta na lageru...

BTW, mislim da si ti jedini u univerzumu kome su te stare felne lepse od novih :D

Posted

Ni ti se ne racunas jer kotrljas te matore :D

Reci i da ti se akvarijum vise svidja od type r maske :P  

Salu na stranu, jedine stvarno vrhunske OEM felne koje idu na naseg svemirca su rage, ostalo je "mlako"...

SNC11989-1.jpg

p.s. Izvinjavam se na offtopic-u - zamolio bih moderatore da ga obrisu iz Trio teme...

Posted

Sa motorom nije nista, ima 150 KS i izuva dzigericu Bulevarom oslobodjenja od Zeleznicke stanice do futoske pijace :D

Aj malo detaljnije za nas dalje od NS, daleko mi od kuće pa nisam u priči :)

Posted

Da skratim pricu, posto ste otisli daleko od teme (kasnije cu prebaciti temu negde gde mozete da se macujete o ukusima), a da se sad ubaci i moja sestra u pricu, rekla bi da vise voli akvarijum od Type R maske. Ja sam opasno bio za konverziju, a sada mi se svidja, jer ima autenticniji look sa akvarijum stilom, dok je FN2 maska sa crvenim H samo za njega.

Sto se tice Kabetovog bivseg Civica, ne znam tacne specifikacije, ali znam da je kombinacija raznih delova D serije, igranja sa glavom i slicno, dosla do toga. Merili smo recimo sa crnim VTI EK4 iz Sapca, ne moze mu pobeci, mada kaze Danijel da ceka Saleta VTI kao referencu.. :)

Mislim da je plan da se ode na valjke uskoro, samo ima srecom posla, pa ne stize da uzme slobodan dan kod mene.. :P

Posted

Aj malo detaljnije za nas dalje od NS, daleko mi od kuće pa nisam u priči :)

Cekao sam da pitas da li je bio na valjcima :)

Sledeci na redu je menjac, po skracivanju ce na valjke, sto ce biti propraceno na TDB u buducnosti, kao kompletan projekat koji ce biti izlozen :)

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

U naše prostorije stigla je još jedna dizalica :) . To znači da će uskoro naš servis biti bogatiji za još jednu radnu jedinicu, što će svim našim klijentima omogućiti još efikasnije servisiranje ljubimaca.

Dizalica_Penjano.jpg

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...