starca Posted October 9, 2012 Report Posted October 9, 2012 Sa srećom joj kupovina! Prava lepotica (Honda, za sestru ne znam). U ovaj auto se zaljubiš, pa nije ni čudo što ne izlazi iz njega. Što se tiče parkiranja, praksom će steći rutinu, mada parking senzori mnogo znače i svakako treba da ih ugradiš. Kod mene su naknadno ugrađeni i prednji, većinom ga vozi devojka (i ja ponekad kad dođem do ključa i kada je gorivo pri kraju) i nema nikakvih problema sa parkiranjem. Da je dugo služi, sa održavanjem svakako neće imati problema!
foRce Posted October 9, 2012 Report Posted October 9, 2012 Žile, neka je sestri sa srećom Civic, izgleda sjajno
TRIO_driver Posted January 7, 2013 Author Report Posted January 7, 2013 http://www.triodriver.com/roadtrip-2/honda-civic-8-generacije-na-praznicnom-putovanju-u-nemacku/ MilicTT 1
AleksaZP Posted January 7, 2013 Report Posted January 7, 2013 Tek sam sada video temu o autu, super auto, lepo je prosao i roadtrip
TRIO_driver Posted November 16, 2017 Author Report Posted November 16, 2017 Da oživim temu.. Danas napunila 50k km kod nas, i 5 godina. Redovni servisi, nešto malo oko trapa, i to je to. Ide kao i kad je kupljena, a kako stoje stvari, ako ubacim seku u novi auto, verovatno bi ga zadržao kao službeni, jer ima mesa za još jedno 200k km dodatno uz ovakvo održavanje.. DuleBP and neshwill 2
trojanac Posted November 17, 2017 Report Posted November 17, 2017 Nek bude službeni godinu, dve pa da pravimo dil.
TRIO_driver Posted November 17, 2017 Author Report Posted November 17, 2017 Nisam te zaboravio, mislim da će najmanje do 2020. biti naš, tad se predviđa da će izaći terenac Isuzu MU-X nova generacija, svakako ga moram imati registrovanog kao test auto, pa ću njoj to dati, a Civic ćemo onda razmatrati...
TRIO_driver Posted March 9, 2021 Author Report Posted March 9, 2021 Da dignem temu iz mrtvih, ima 150k km, ide i dalje top, održava se kako treba, i službeno je vozilo firme, seka je još poluhondašica, ali gledaćemo da je podmladimo i hibridizujemo sledeće godine.. 😄 Slika da privuče pažnju. neshwill, 19ljuba82 and biciklista 3
trojanac Posted March 9, 2021 Report Posted March 9, 2021 Nesuđena zamena. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
TRIO_driver Posted May 27, 2021 Author Report Posted May 27, 2021 Posle vernih 9 godina, rada kao singerica, i pređenih cca 80.000 km, sekin svemirac ode našem dragom Robiki (i drago mi je, jer ćemo je viđati i dalje svaki dan). A i red bi bio da EG sedan ode u penziju (ostaje u familiji kako stoje stvari, da se deca vežbaju vožnje i Honda gena). goranEE9, tasa_rules, Delija and 15 others 18
Recommended Posts