TRIO_driver Posted April 6, 2012 Report Posted April 6, 2012 Dakle, posto se nakupilo dosta komentara kako se drzimo samo ustaljenog programa(Novi Sad i Beograd), a da se ne ide nigde druge, ovde neka bude tema gde cemo pricati o svim mogucim destinacijama u Srbiji u inostranstvu, gde bi bilo zanimljivo da klub organizovo dodje.. Medjutim, kao neko ko ima dosta iskustva tog tipa(jer sam uz HCS od 2007. i pokrivam na neki nacin NS i Vojvodina podrucje, a da ne pominjem Toyota, Mazda, Hyundai, oldtajmer i ostale klubove gde sam aktivan), slobodno cu napisati moje misljenje sta je potrebno da se ispuni, da bi se predlozena destinacija uzela u obzir.. NIJE DOVOLJNO SAMO PREDLOZITI LOKACIJU, vec onaj koji predlaze novu lokaciju bi trebao da: -opise detaljno put do navedene lokacije(kilometraza, pristup lokaciji, mapa..) -organizuje mesto gde moze da se smesti 20+ vozila, sa pripadajucim ljudima, kao i mogucnostima rostiljanja na istom mestu -mogucnosti za toalet, obrok sa strane, prostor za igranje za decu(jer imamo i Hondase sa porodicama) -da izvidi situaciju u trenutnom, realnom vremenu, sa slikama lokacije gde bi isli(da znamo sta nas ceka..) -da organizuje lokaciju sastanka vojvodjanske, beogradske, srbijanske ekipe, sve zavisi koja je lokacija(jer poenta i car je da svi budemo grupa..) -da taj pojedinac koji predlaze i zeli promene STANE IMENOM I PREZIMENOM IZA ORGANIZACIJE, ostavi svoj kontakt telefon i bude glavni i odgovorni za taj skup Ako vam se stvarno menja nesto, i zelite da napravite jos interesantniji event, samo napred, mi smo vec pomalo umorni da stalno udovoljavamo svima(sto je nemoguce), tako da je red na vas.. Ako se ispune gore navedeni uslovi, sa zadovoljstvom cu prvi da se zapljunem na tu listu(znate kako je lepo biti samo gost na eventu, bez ijednog zaduzenja, ah koje olaksanje), tako da udrite sa konstruktivnim predlozima po gore navedenim uslovima... Quote
TRIO_driver Posted April 7, 2012 Author Report Posted April 7, 2012 Salas 137 bio u opciji za proslo zatvaranje sezone, bio pripremljen i meni, ali sa prosecnom cenom rucka od 1800-2500 dinara po glavi, zakljuceno je da je skupo. Meni licno se svidja, jer je domace, autenticno, hrana je vrh, licno znam vlasnika, tako da se sve da dogovoriti(covek je oldtajmeras), ali opet je vecina presudila(finansijski momenat). Istina je da deo oko toaleta i dece je od skora nov kao koncept, ali je i meni dosadilo da to bude obican rostilj, zato sam poceo da trazim takve lokacije, jer klub vidim pre svega kao jednu veliku porodicu, gde svi idemo da se druzimo, i pri tom vodimo i svoje porodice, a Honda nam je poveznica...Mozda je to nekom smor, Honda sluzi za trkanje, ja nisam takav lik, tako da cu ja uvek predloziti ovakvu varijantu, a mislim da je taj koncept uspeo i proslog puta. Zodo, ja znam za salas, ali daj malo detaljnije info: datum, rutu, ceo plan, da vidmo kad mozemo to ubaciti u raspored....? Quote
Johnny B lude Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 Meni se ovo svidja, ali mi previse 'sterilno'. A i na ovakvim mestima, pa i restoranima i sl. se nekako podelimo i jbg... Livada i rostilj nas nekako najvise zblizi i svako sa svakim prica itd, mnogo je opustenija varijanta, a i sto se kesa tice su svi bezbrizniji. Ali nek vecina odlucuje, a ne pojedinci. Pa kako odlucimo svi. Ja sam samo za Ride i bezaniju od svakodnevice. Pa gde god i kako god, samo da nas je sto vise Quote
Pinhead Posted April 7, 2012 Report Posted April 7, 2012 Meni se ovo svidja, ali mi previse 'sterilno'. A i na ovakvim mestima, pa i restoranima i sl. se nekako podelimo i jbg...Livada i rostilj nas nekako najvise zblizi i svako sa svakim prica itd, mnogo je opustenija varijanta, a i sto se kesa tice su svi bezbrizniji. Ali nek vecina odlucuje, a ne pojedinci. Pa kako odlucimo svi. Ja sam samo za Ride i bezaniju od svakodnevice. Pa gde god i kako god, samo da nas je sto vise +1 Quote
Recommended Posts