Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Predlog administratorima.

Bliži se kraj godine, pa bi mogli svi na HCS, da ovekovečimo i eventualno nagradimo najbolje i najvrednije članove po nekim kategorijama. Recimo...

- rooky off the year

- najveći napredak

- najlepši model po kategorijama

- najaktivniji član u protekloj godini

- najinteresantniji topic

i verovatno ima još tema.

To bi moglo da zaživi kao izazov u narednim godinama, a da oni koji zasluže imaju i neku malu,ali lepu satifakciju.

Posted

Dobar predlog, ja sam se razmisljao da da pitam za neku pomoco oko uredjivanja foruma i to, ciscenje off topic-a posto pratim sve teme koje su na forumu, ali opet se plasim da necu moci da stignem zbog faxa sve to da ukomponujem :)

Posted

Mi smo to praktikovali uzivo prve tri godine. Tad je bila druga ekipa, koja se redovno pojavljivala na svim klubskim desavanjima.

Nova ekipa je bliza tastaturi pa stoga mozda nesto i organizujemo. Inace dobra ideja. Videcemo sta nam je ciniti.

Posted

Mi smo to praktikovali uzivo prve tri godine. Tad je bila druga ekipa, koja se redovno pojavljivala na svim klubskim desavanjima.

Nova ekipa je bliza tastaturi pa stoga mozda nesto i organizujemo. Inace dobra ideja. Videcemo sta nam je ciniti.

Pre je bilo "normalnije" vreme. Sada većina juri na sve strane. I kada se dodje kući jedva da se i predahne. Kriza...

Posted

Kriza traje od 1992 god. dakle 20 godina, a po vama je zadnje 3 godine :D

Vidimo se onda 2030. god. kad Srbija krene u prosperitet. Taman ce onda iz Honde da isfuraju novu Integru :)

Posted

Pa sad, ako ćemo u krajnost, kriza u Srbiji traje dosta duže, još negde od početka prošlog veka... Ipak, 90-tih je većina nas provodila vremeu klupama, a auti koji su nas zanimali su bili oni na daljinsko upravljanje :P Zato se to vreme baš i ne može uzeti za neki reper. A i tada je ostalo nešto osećanja od "zlatnog doba socijalizma", a onda je sve otišlo do vraga... A i prvi siviki dopadljivi masama kreću sa krajem 80-tih :P

Posted

Moderatori pod hitno treba da se uvede dislike dugme ili slicno!

Ako ima nesto sto treba da se pohvali, svidi itd super ali isto tako treba - dugme za nebuloze

Komsijski h forumi i slicni imaju oba dugmeta kao i svaki koji ima like ima i dislike, fer igra, nista vise.

• 2 weeks later...
Posted

Da priupitam i ja nesto, izvinjam se ako je vec bila prica o tome ...

Ali jeste li razmisljali da malo aktivnije odrzavate naslovnu stranicu? Nesto tipa dnevne vesti iz Honde, noviteti, sport? Ne samo o Honda klubu vec i o Hondi generalno kao kompaniji.

• 2 weeks later...