SMIGA Posted December 5, 2012 Report Posted December 5, 2012 Predlog administratorima. Bliži se kraj godine, pa bi mogli svi na HCS, da ovekovečimo i eventualno nagradimo najbolje i najvrednije članove po nekim kategorijama. Recimo... - rooky off the year - najveći napredak - najlepši model po kategorijama - najaktivniji član u protekloj godini - najinteresantniji topic i verovatno ima još tema. To bi moglo da zaživi kao izazov u narednim godinama, a da oni koji zasluže imaju i neku malu,ali lepu satifakciju. Quote
TRIO_driver Posted December 5, 2012 Report Posted December 5, 2012 Zanimljiv predlog, samo treba ljudstva da se pozabavi time.. Klub nema profesionalno clanstvo, tako da sve zavisi od slobodnog vremena i volje, ako ima volontera, nek se prijave... Quote
AleksaZP Posted December 5, 2012 Report Posted December 5, 2012 Dobar predlog, ja sam se razmisljao da da pitam za neku pomoco oko uredjivanja foruma i to, ciscenje off topic-a posto pratim sve teme koje su na forumu, ali opet se plasim da necu moci da stignem zbog faxa sve to da ukomponujem Quote
level3 Posted December 6, 2012 Report Posted December 6, 2012 Koga da nagradimo, clanove kluba ili clanove foruma? Quote
SMIGA Posted December 6, 2012 Report Posted December 6, 2012 Članovi foruma bi kao nagradu, mogli da besplatno postanu članovi kluba. Članovi kluba bi kao nagradu, mogli da.... e tu nešto lepo, kreativno, inspirativno Quote
prashinar Posted December 6, 2012 Report Posted December 6, 2012 Znam ja, znam ja! Da dobiju krug u BMW-u Obradovici and SMIGA 2 Quote
prashinar Posted December 6, 2012 Report Posted December 6, 2012 To može kao posebna nagrada I ćuti ti, mod ti ne gine Quote
level3 Posted December 6, 2012 Report Posted December 6, 2012 Mi smo to praktikovali uzivo prve tri godine. Tad je bila druga ekipa, koja se redovno pojavljivala na svim klubskim desavanjima. Nova ekipa je bliza tastaturi pa stoga mozda nesto i organizujemo. Inace dobra ideja. Videcemo sta nam je ciniti. Quote
Shikamaru Posted December 8, 2012 Report Posted December 8, 2012 Krajnje zanimljiv predlog AleksaZP 1 Quote
prashinar Posted December 12, 2012 Report Posted December 12, 2012 Mi smo to praktikovali uzivo prve tri godine. Tad je bila druga ekipa, koja se redovno pojavljivala na svim klubskim desavanjima. Nova ekipa je bliza tastaturi pa stoga mozda nesto i organizujemo. Inace dobra ideja. Videcemo sta nam je ciniti. Pre je bilo "normalnije" vreme. Sada većina juri na sve strane. I kada se dodje kući jedva da se i predahne. Kriza... Quote
Vedran Posted December 12, 2012 Report Posted December 12, 2012 Upravo. To i ja pricam vec dve godine... Quote
level3 Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 Kriza traje od 1992 god. dakle 20 godina, a po vama je zadnje 3 godine Vidimo se onda 2030. god. kad Srbija krene u prosperitet. Taman ce onda iz Honde da isfuraju novu Integru Quote
prashinar Posted December 15, 2012 Report Posted December 15, 2012 Pa sad, ako ćemo u krajnost, kriza u Srbiji traje dosta duže, još negde od početka prošlog veka... Ipak, 90-tih je većina nas provodila vremeu klupama, a auti koji su nas zanimali su bili oni na daljinsko upravljanje Zato se to vreme baš i ne može uzeti za neki reper. A i tada je ostalo nešto osećanja od "zlatnog doba socijalizma", a onda je sve otišlo do vraga... A i prvi siviki dopadljivi masama kreću sa krajem 80-tih Quote
GoGo Posted December 15, 2012 Report Posted December 15, 2012 Ja bi pre u Accordu Ma Branko ce da te provozaa AleksaZP 1 Quote
Serdjo Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 Moderatori pod hitno treba da se uvede dislike dugme ili slicno! Ako ima nesto sto treba da se pohvali, svidi itd super ali isto tako treba - dugme za nebuloze Komsijski h forumi i slicni imaju oba dugmeta kao i svaki koji ima like ima i dislike, fer igra, nista vise. SMIGA, AleksaZP and Obradovici 3 Quote
Vedran Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 Odlican predlog! Poslat zahtev...cekamo odgovor od Kutije... Quote
Synyster Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Da priupitam i ja nesto, izvinjam se ako je vec bila prica o tome ... Ali jeste li razmisljali da malo aktivnije odrzavate naslovnu stranicu? Nesto tipa dnevne vesti iz Honde, noviteti, sport? Ne samo o Honda klubu vec i o Hondi generalno kao kompaniji. Quote
Vedran Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Sajt nam je jos uvek u izgradnji. Ima gomila tekstova koji cekaju neko bolje vreme, pa da se postave na sajt. Quote
Crashead Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 Da li postoji mogucnost da se osim slika u attach files omoguci doodavanje word, pdf, ppt... fajlova. Olaksalo bi dosta postavljanje brosura, prezentacija... Quote
zoda Posted January 9, 2013 Author Report Posted January 9, 2013 A sta mislite kada bi svi stavili svoju sliku pa da svi znaju ko je ko na forumu. Znacilo bi i na skupovima. marko_serb 1 Quote
Recommended Posts