Jump to content

Recommended Posts

• 9 months later...
  • 8 months later...
Posted

Videh danas sličnu Toyotu na NBG-u kod Piramide, u Gandijevoj tačnije. Mislio sam da je neki američki klasik, kada sam spazio natpis "TOYOTA" na vratima prtljažnika. Još nešto je pisalo, ali nisam baš zapamtio. Možda je pisalo "challenge".  Plava, izgleda sličan ovoj iz teme. Nisam uspeo da slikam iz busa. Lepa, stara škola :]

Posted

@Prashinar: To je ista Crown kao moja, samo u mnogo boljem stanju, prvi vlasnik. Imam broj, za sada se trazi cifra koja mi je puno, no opada sa godinama, tako da mozda bude jednom u mom vlasnistvu...

@Synyster: To je 4D56T turbo dizel 2.5 iz Pajera swapovan, 4wd sa reduktorom, ima skracene prenose, tako da doslovno cupa iz mesta, a kod slepanja Crowna, to je podneo sa lakocom, putna brzina do NS u proseku 80 km/h opusteno..

Posted

Ako  ćeš da sređuješ svoju, ne vidim razlog da uzimaš tu, jer postoji šansa da ni ona nije u najboljem stanju što iziskuje nove troškove :)

A vidim da si i ovu uzeo blizu Piramide :D

Posted

Ja necu da je sredjujem, tj. restauriram, vec da uradim restomod verziju, a za to mi treba zdrava karoserija, sto moja jeste, ali ima da se radi, dok je ta plava mint, jer je garazirana, ali se uredno registruje i vozi, no ne predje vise od 5k km godisnje, sto je taman..

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Dosta para, nije bas posao odradjen u fullu, nazalost je to bazni model bez neke vrednosti, i iako je sama restauracija kostala bar 2000 evra, ne vredi toliko novca, tj. nece izvuci te pare.

Ako izvuce 1000 evra, bice srecan.

Uz Crown i Mazdu ce jos samo Datsun 240Z i Toyota Land Cruiser FJ40 dodji, dosta od mene...:)

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...