Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Nije šteta, već ekonomska stvar. Nekom je ovde puno za igračku da da toliko, a preko je to i nije strašno.

Uvezemo i mi ponešto, kreću se ljudi, kreću se vozila, samo se ovde cene oldtajmera ne mogu porediti sa preko.

Auto ostaje u Srbiji, biće sređen za prevoz preko leta, kad se dođe od preko, ako sam dobro shvatio.

Tako da sam i dalje u kontaktu, isto kao i sa plavom Suprom, Crown limuzinom...takvim ljudima i volim da prodam.

Nije mi finansijski moment presudan, koliko činjenica ko će ga kupiti. Naravno, neću pokloniti, ali sigurno na svakom oldtajmeru sam u minusu..

Ne pušim, ne pijem, mora negde da se izduva.. 😄

Posted

Ja sam ga bio navatao pre x godina,dok je bio u dvorishtu Vatrogasaca u Mije Kovachevica....I onda sam ti i prosledio info...a sada je shtekovan negde na Zvezdari,drugar bio sluchajno nabasao na njega....isti auto,samo sada je bez stakala,kao shto se vidi na fotkama....a bio je kompletan.

I ne izgleda da je u voznom stanju,kao shto pishe u oglasu.

Zivko,

Ponudi mu svog....vidish da trazi nekog za delove.

• 3 months later...
Posted

Civic je otišao kod novog vlasnika.

Dobra stvar je da Boris (novi vlasnik) samo nastavlja moj san, pošto je već pokupovao i šire felne, distancere, fender flares, duple karburatore sa ET Prelude, sređivaće ga skroz, kadice oldshool, itd..

Prodao sam pravom čoveku, jedino jadničak još nije video auto uživo, zarobljen je u Beču, ali odradili smo sve ekstra.

I naravno, pratim razvoj situacije i asistiram.. 😊

viber_image_2020-07-24_15-37-17.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...