jocak90 Posted February 26, 2020 Report Posted February 26, 2020 Sale kupuje da ga mete predservis kao ukras Sent from my YAL-L21 using Tapatalk DuleBP 1
TRIO_driver Posted April 10, 2020 Author Report Posted April 10, 2020 Auto je kaparisan, čekamo da prođe korona, pa da čovek dođe po auto.. 😎 Čovek je naš, vozi samo Honde, hoće da ima projekat.. Ovo je daily trenutan: Serdjo, jocak90, Dadas and 2 others 5
Serdjo Posted April 10, 2020 Report Posted April 10, 2020 Steta sto odose van svi zanimljivi i povoljni primerci generalno, svih brendova. Zadnjih 10ak god izasla gomila. 19ljuba82 1
TRIO_driver Posted April 10, 2020 Author Report Posted April 10, 2020 Nije šteta, već ekonomska stvar. Nekom je ovde puno za igračku da da toliko, a preko je to i nije strašno. Uvezemo i mi ponešto, kreću se ljudi, kreću se vozila, samo se ovde cene oldtajmera ne mogu porediti sa preko. Auto ostaje u Srbiji, biće sređen za prevoz preko leta, kad se dođe od preko, ako sam dobro shvatio. Tako da sam i dalje u kontaktu, isto kao i sa plavom Suprom, Crown limuzinom...takvim ljudima i volim da prodam. Nije mi finansijski moment presudan, koliko činjenica ko će ga kupiti. Naravno, neću pokloniti, ali sigurno na svakom oldtajmeru sam u minusu.. Ne pušim, ne pijem, mora negde da se izduva.. 😄 19ljuba82, Dadas, neshwill and 1 other 4
prashinar Posted April 12, 2020 Report Posted April 12, 2020 Videh na KP. https://www.kupujemprodajem.com/Automobili/Honda/Honda-civik-73-god-oltajmer-92879607-oglas.htm?filter_id=47889367 kolombaja 1
TRIO_driver Posted April 12, 2020 Author Report Posted April 12, 2020 Ladno u isto vreme.. A ja recimo imam dupla stakla i svasta nesto, mada sam obecao da dajem uz auto. Bese @neshwill ga smeknuo? Ako on trazi 800 za ovo, moj je onda dzabe jbt..
prashinar Posted April 12, 2020 Report Posted April 12, 2020 Ne znam u kakvom je ovaj stanju, pa mi se čini da bi bio dobar za neki projekat sa D serijom motora za razliku od tvoga gde je sve oriđi.
neshwill Posted April 12, 2020 Report Posted April 12, 2020 Ja sam ga bio navatao pre x godina,dok je bio u dvorishtu Vatrogasaca u Mije Kovachevica....I onda sam ti i prosledio info...a sada je shtekovan negde na Zvezdari,drugar bio sluchajno nabasao na njega....isti auto,samo sada je bez stakala,kao shto se vidi na fotkama....a bio je kompletan. I ne izgleda da je u voznom stanju,kao shto pishe u oglasu. Zivko, Ponudi mu svog....vidish da trazi nekog za delove.
TRIO_driver Posted July 24, 2020 Author Report Posted July 24, 2020 Civic je otišao kod novog vlasnika. Dobra stvar je da Boris (novi vlasnik) samo nastavlja moj san, pošto je već pokupovao i šire felne, distancere, fender flares, duple karburatore sa ET Prelude, sređivaće ga skroz, kadice oldshool, itd.. Prodao sam pravom čoveku, jedino jadničak još nije video auto uživo, zarobljen je u Beču, ali odradili smo sve ekstra. I naravno, pratim razvoj situacije i asistiram.. 😊 trojanac, neshwill, FEKI_CG4 and 5 others 8
Recommended Posts