TRIO_driver Posted May 20, 2011 Author Report Posted May 20, 2011 Dok nisam bio tu, istekla je taman i registracija na Supri, pa smo se bavili administrativnim glupostima, tako da je poslednji update registracija: Prosla ga je perfektno, bez greske, no to sam i ocekivao. Vozaci Civica 2001-2005, mrzite me.. Cekam sad kockastu zadnju tablicu, jer nova nema ni teoretske sanse da stane, a to ce mi naplatiti kao dve potpuno nove.. Inace, pitali su me mnogi, evo racunice: Osnovna registracija 3.0 sa 150 kw, 1990 godiste, sa uracunatom zelenom kartom, je 46152 dinara. Na to ide 1500 dinara usluge da mi sve zavrse kljuc u ruke, 2571 dinara premije zarad osiguranja stakla na 30000 dinara, osiguranje putnika jos 473 dinara, tako da me je na kraju sve izaslo 50696 dinara. Eto, najpreciznije info, ko hoce da vozi 3.0 po ovim lopovskim tarifama...
Nemanja Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Matoriiii gari moj, ubija supra po novcaniku. A umesto bezolovni osecam da jede samo one crvene novcanice na 100km. ako ne i manje. Narano para ima , a i valja sve svoje zamisli ostvariti
TRIO_driver Posted May 20, 2011 Author Report Posted May 20, 2011 Imam i plin, ali cesto vozim i benzin... Istina, ali kad nesto volis, odreknes se neceg drugog, videcemo kad se prizenim, onda ce mi se promeniti prioriteti malo, verujem. Sad zivim punim gasom!
TRIO_driver Posted June 6, 2011 Author Report Posted June 6, 2011 Desilo se opet, produvao je dihtung, nismo ga zategli na punu meru, vec po Toyotinom specifikaciji, koja je falicna. No, hteo sam da dotegnem na 1000 km, ali nisam se suzdrzavao, i poceo je da mesa vodu i ulje. Medjutim, posle TCS skupa na Divcibarama se cuo zvuk, koji je vodio ka tome da udara nesto u motornom prostoru, i da mora da se otvori motor.. Sve u svemu, juce sam poludeo, bilo je ili da je zapalim, ili da proradi inat i da je sredim kako valja. Nazalost, ipak ima 190000 km, prethodni vlasnik je maltene nije ni gazio, a i malo je presao, tako da cim je pocela da se vozi kako treba, doslo je do problema... Resenje je ipak ono najskuplje, ali najkonkretnije: Otvara se motor, radi se kompletna generalna sa klipovima, bolcnama, karikama, lezajevima, opet ce glava na hidrotest, blok na sredjivanje, prilika da se zamene lezajevi u menjacu, sredi zadnji diferencijal.. To ce biti prvi posao mog servisa, a krecem sa radom krajem juna, pocetak jula... Sta je, tu je, sad cete videti uskoro u slikama kako se radi generalna po P.S. Posle ovog, definitivno je necu prodavati, ozenio sam se Suprom, ali sa zadovoljstvom.. Doduse, ovo je prvi auto koji nisam uzeo po standardima kojih se drzim(od prvog vlasnika, manje od 80k km na satu, detaljna servisna knjiga, itd), ali barem cu proci skolu sa njom, i znati je u detalje... Da ne bude tako crno, poruceni su distanceri za zadnje tockove od 3 cm, tako da ce nazad dobiti, zajedno sa felnama KOSEI, sledece godine pravi RWD supercar look...
TRIO_driver Posted June 25, 2011 Author Report Posted June 25, 2011 Sklapamo mozaik polako, zadnji distanceri od 40 mm spremni... Poruceni i trkacki ARP srafovi glavu iz USA.
TRIO_driver Posted June 26, 2011 Author Report Posted June 26, 2011 Sto bi rekli, JDM as fuck! Veca je po dubini, pa cemo je malo modifikovati, ali sad je mnogo lepse..
DjPopa Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 Jel si morao dodatno da plaćas nešto za takvu tablicu ili kako već?
TRIO_driver Posted June 26, 2011 Author Report Posted June 26, 2011 Da, poseban zahtev, 3 nedelje cekanja + 2000 dinara.
shogun Posted June 26, 2011 Report Posted June 26, 2011 trio ipak si shvatio da je toyota bolja od honde .Ja to znam odavno
TRIO_driver Posted June 26, 2011 Author Report Posted June 26, 2011 Pa, ne mora da znaci, ja volim sve japanske marke, svaka ima nekog mog favorita, ali Toyota i Honda su mi najdraze, Mazda mi je draga samo par modela(i moje 1500), ali sve u svemu, bitno je da su sve made in Japan..
TRIO_driver Posted June 27, 2011 Author Report Posted June 27, 2011 Stigli trkacki ARP srafovi glave iz USA, uzeo sam ih od Titan Motorsports, najjaceg tunera za Supre u USA...
TRIO_driver Posted July 4, 2011 Author Report Posted July 4, 2011 Zvuk iz motora se pojacava, zveket je jaci, jeste da je ne forsiram, ali pritisak ulja je pao na 1.5 kg/cm3, a normalno je 2.5-4 na 3000 obrtaja, dobar znak da motor ne dobija dovoljno ulja, te da ne bi stradala uljna pumpa(nije iskljuceno da cu novu da uzmem), Supra od sutra ide na mirovanje.. Za desetak dana je alat instaliran, i krece rad, vadi se motor, rastavlja, obradjuje glava i blok, i onda novi dihtung glave, klipovi sa karikama, novi ARP srafovi, leteci i lezeci lezajevi, i pakujemo nazad.. Taman da sredi lezajeve menjaca, zadnji polovan dobar diferencijal, i pakujemo nazad..
Kabe Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 Bedak . No ne sumnjam da ces ti sve to narihtati kako valja Pratim situaciju...
TRIO_driver Posted July 5, 2011 Author Report Posted July 5, 2011 Mogao sam da nadjem drugi motor, ili treca opcija, ovo je najteza, najkomplikovanija i najskuplja, ali na duge staze najbolja opcija, jer kreces od nule, ti sve radis, ne fuserises, znas sta si stavio i kako si to uradio, i ako radis sebi auto(a ja ga radim da mi ostane), onda je to prava stvar..
TRIO_driver Posted July 5, 2011 Author Report Posted July 5, 2011 Juce se skupila moja lokalna ekipa KLUB 3 Litre zapremine... Brera 3.2 260 ks, GTV 3.0 220 ks i Supra 3.0 205 ks..
sale vti Posted July 5, 2011 Report Posted July 5, 2011 Mogao sam da nadjem drugi motor, ili treca opcija, ovo je najteza, najkomplikovanija i najskuplja, ali na duge staze najbolja opcija, jer kreces od nule, ti sve radis, ne fuserises, znas sta si stavio i kako si to uradio, i ako radis sebi auto(a ja ga radim da mi ostane), onda je to prava stvar.. to to
TRIO_driver Posted September 8, 2011 Author Report Posted September 8, 2011 Dosao je i taj dan, konacno smo krenuli da radimo Supru. Auto je rasturen u delice, sto bi se reklo, motor napolju, rastavljen, menjac, kardan, diferencijal napolju, prednji i zadnji branici skinuti... Dijagnoza: Obrnuo lezaj na prvom cilindru, bregasta izduvna dobila krivine, treba obe da se trnuju, treba mi polovna klipnjaca, radi se blok na I specijalu, lezeci na I specijalu, leteci na II specijalu. Sad je radimo u fullu, motor na masinskoj obradi, uradicu je kao novu, pustala je ulje, nije glava bila stegnuta dobro, ide sve novo... To be continued....
Kapetan Posted September 9, 2011 Report Posted September 9, 2011 Temeljno temeljno, nema sta Btw dobra ti naljepnica na ovom crnom "deklu" ili sta je vec kod kaisa
TRIO_driver Posted September 14, 2011 Author Report Posted September 14, 2011 Malo se bilo u shoppingu, glava motora, LSD diff, lajsne, letva volana, amortizeri haube, maska, itd.. Stari diferencijal otvoren: Novo specijalno Toyotino LSD only ulje: Onaj ko ne zna, sipace obicno, a mora ovo.. Farbali smo i sklopili blok motora(imam slika i na fotoaparatu, samo nisam prebacio): Namontirali letvu od '89 turbaljke, dodali nove delove(krajeve spona i gume letve volana): Pa smo novi LSD differencijal sredjivali, farbali i polirali: Krajnji rezultat: Pa smo napali menjac, lezajevi se cuju, a onda skontam i odlomljene zube, vec sam na tragu dobrom polovnom: Obradjen zamajac, sto treba uvek raditi kada se montira set kvacila: To be continued...
Recommended Posts