TRIO_driver Posted September 26, 2010 Report Posted September 26, 2010 Resio sam da napisem jos jednu zanimljivu reportazu, KOSEI je izlagao na Automechanici isto, te sam svratio da pogledam sta ima zanimljivo, kao i nove modele(jer neke modele ce tek da isporuce na centralno skladiste), tako da je cela paleta zablistala u punom sjaju. Necu daviti sa tekstom, kod felni slike govore vise od reci.. Malo sam caskao sa njihovim export menadzerom o politici, cenama, modelima, isporuci, KOSEI je jedini japanski brand felni koji se pojavio na Automechanici, i naspram ostalih proizvodjaca(a bilo ih je gomila), vidi se da su klasa(zato i kostaju vise od konkurencije). Dok evropski i kineski proizvodjaci furaju evropski look, ono sto mi volimo je samo kod KOSEI, a to je primetila i moja sestra, koja je apsolutni laik za felne.. Malo novih modela: Ono sto najvise zanima, felne u JDM stilu, K3, K1 i K4R: No, mogu ja da pricam o kvalitetu KOSEI branda, ali neka sledece slike govore koji model nosi aluminijumske felne, pod fabrickim OEM logom, a isporucuje ih Kosei: Da, bas tako, CRZ nosi KOSEI felne, isto kao i Accord Tourer... Uzivajte.. Quote
Kabe Posted September 26, 2010 Report Posted September 26, 2010 Mmm svaka cast Zile Ali K4R njam, njam Quote
OneManArmy Posted September 27, 2010 Report Posted September 27, 2010 Extra, sve lepsa od lepse... K1 Quote
Nemanja Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Brrrrrr mnogo mi se svidja K1 Ts u zlatnoj varijanti , to je nesto priblizno stvarima koje sam zamislio. Jel ih imas na stanju? Cena ? Takodje ako ne vas ne mrzi ( Gogo , Johny) da mi cucnu jedan photo shop brzinski na auto. Quote
TRIO_driver Posted September 28, 2010 Author Report Posted September 28, 2010 Nemam na stanju, a ni cena nije naivna, u rangu su mojih K3, znaci minimum 1k evra za 7.5j x 17".... I sto je najgore, nisu namenjene za EU trziste, vec za japanska i USA trziste, jer u Evropi vise vole styling felne, dok je postotak JDM orijentisanih mnogo manji... Teoretski bi moglo da se nabavi, ali prvo cena je jaka....Ako si ozbiljan, mogu da se potrudim.. Quote
marko_serb Posted September 28, 2010 Report Posted September 28, 2010 Pa ti dodjes kao Guliver sa Liliputancima heheheheh One K1 i K3 su meni bolesno dobre, ostale - prolazna moda.. Quote
TRIO_driver Posted September 28, 2010 Author Report Posted September 28, 2010 Mogu ti reci da sam atrakcija medju Azijatima, najvisi mi je do sise... Quote
Recommended Posts