vr46 Posted November 1, 2024 Report Posted November 1, 2024 Kupljena ne planirano pre 3,4ned. Ne mogu ništa da kažem o skuteru jer nije regi.i nisam ga vozio više od 300metara. Planirao za sledeću godinu da kupim x adv 750 ali ovo izašlo jeftino pa sam pazario da ga malo vozim I prodajem. Ako mi se svidi onda ostaje kod mene. 2016god prešao 21000km. Nije vozen godinu dana. Model je RC89 2016 je prelazna godina za taj restajling model. Malo poboljšan dct menjač tako kažu. Malo izmenjen od onog modela ispod 2016. Od opreme ima navigaciju i grejače rucki. Aleksa_ZP, Nesh, DuleBP and 4 others 6 1 Quote
Serdjo Posted November 2, 2024 Report Posted November 2, 2024 Sprava koja nosi najbolje od oba sveta, 17 tockovi, dovoljno jak agregat a opet nisko teziste i prakticnost klasicnog skutera. Drugar je godinama vozio, sa devojkom se spakuje i idu na more lagano. Svaka cast za vozni park. DuleBP, Dadas, toshiro and 2 others 4 1 Quote
Dadas Posted November 2, 2024 Report Posted November 2, 2024 Cestitam, po meni sjajan motocikl u telu skutera. Quote
vr46 Posted November 2, 2024 Author Report Posted November 2, 2024 Hvala Meni se svidja samo da vidim sledeće godine kako mi odgovara u vožnji. Više mi se dopada x adv i svidja mi se da je viši da može i sa puta da se sidje ponekad. Inace za agregat sam upoznat dobro. Nema greške odličan je. I ti si imao isti u tvom prošlom motoru. Quote
Dadas Posted November 2, 2024 Report Posted November 2, 2024 Jeste, ide taj agregat (pola jazza) u integru, NC, x-adv i mislim da ide i u forzu samo sto je sada u ovim poslednjim modelima jaci za nekih 4-5 ks. Vrlo potentan agregat kome se menja ulje i filteri i to je to. Quote
Recommended Posts