Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vazno obavestennje!

Svi clanovi su duzni da ponesu clanske karte na skup kako bi ucestvovali u nagradnim igrama.

Clan koji nije poneo clansku kartu a bude dobitnik jedne od nagrada, nagrada mu automatski propada i bice dodeljena drugom.

Prilikom podizanja nagrade, clan Honda cluba Serbia mora predati na uvid validnu clansku kartu.

Clanske karte koje su istekle su nevazece.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#SATNICA

13h - 14h: formalni pocetak programa, DELTA prezentacija, prijave za brzi krug.

14h - 17h: nagradna igra brzi krug, slobodna voznja

16h - 17h: izvlacenje nagradne lutrije

18h - 00h: chillout (planirano je da se ostane u kaficu na samoj stazi, popije pice, saberu utisci, pojede nesto posto ima i restoran)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#OPSTA PRAVILA

1. na parking ulaze samo honde za vreme skupa.

2. posle brzog kruga moze da udje bilo ko, ko hoce da izadje na free run.

3. na terasi gde se nalazi voditelj je zabranjen pristup.

4. Ko se ne bude pridrzavao pravila na stazi bice diskvalifikovan.

#PRAVILA BRZOG KRUGA

Prijave pocinju od 13h, na shtandu HCS

Moze se prijaviti do 30 ucesnika

Mogu voziti samo vlasnici vozila, samo Honde, samo vozaci-amateri ( dakle ne profesionalni trkaci )

Nagradu mogu dobiti samo clanovi kluba

Klase su izdeljene po konjazi:

- do 116ks

- 116 - 150ks

- 150+ ks

Prilikom prijave takmicar:

1. popunjava prijavni listic sa informacijama o svom autu

2. dobija takmicarski broj koji je duzan da stavi na vidno mesto unutar auta ( prozor, soferka, komandna tabla )

3. dobija uputstva za voznju po stazi

Pocetak trke je planiran od 14h.

Voditelj poziva takmicare od najslabije klase pa nadalje

Prozivanje se vrsi tako sto se jedan takmicar poziva na stazu, a sledeca dvojica da se pripreme na ulazu staze

Takmicar koji je pozvan na stazu radi sledece:

1. ulazi na stazu, vozi krug zagrevanja

2. zaustavlja se pred startnom pozicijom (startna pozicija je na prvom pravcu posle s krivine, kod redara koji mere vreme)

3. na znak redara krece, vozi krug, prolazi pored startne pozicije i tada se zaustavlja merenje vremena

4. nastavlja krug lagano

5. izlazi sa staze na mestu gde je i usao

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#NAGRADE ZA BRZI KRUG:

Odmah posle zavrsenog takmicenja, pobednici iz klasa izvlace papirice sa 3 najvrednije nagrade. Kao sto je vec pomenuto, nagradu mogu podici samo clanovi kluba. Dakle, ako je neko imao prvo vreme, a nije clan kluba, ne moze dobiti nagradu/ Prvi koji je ispod njega, a clan je kluba, ide da izvlaci nagradu.

P.S. Napominjemo da sve nagrade osim najstarije honde mogu iskljucivo dobiti clanovi Honda kluba.

Za vreme trajanja manifestacije mozete se uclaniti u klub.

Nagrade za brzi krug su sledece:

1. nagrada EXEDY kvacilo za pobednika igre

2. nagrada : Lonac Montii (nije Mugen T14) -> http://www.knfilters.com/search/product ... od=RF-1023

Za svaku klasu po jedna nagrada.

#NAGRADNA LUTRIJA:

1. Ucestvuju samo clanovi kluba, cija ce imena biti u kutiji za lutriju. Svi clanovi kojima clanarina vazi i koji se uclane na skupu ce biti potencijalni dobitnici.

2. Nagrada ce biti izvucena posle brzog kruga, za vreme slobodne voznje. Ukoliko je nagrada izvucena, a clan kluba nije prisutan, nastavlja se dalje izvlacenje dobitnika.

3. Clanovi koji dobiju nagradu, mogu je zameniti sa nekim drugim clanom koji je takodje dobio nagradu, u zavisnosti sta kome treba. Dakle, ako je neko dobio npr. svecice, moze zameniti sa nekim ko je dobio filtere, jer su mu filteri vise potrebni. Sve ovo moze pre ispisivanja vaucera sa imenom i prezimenom uz koji mozete podignuti nagradu.

4. Bice 6-8 nagrada ukupno.

Takodje ce biti nagradjeno i najsporije vreme na stazi, kao i najstarija honda na skupu. Ko ima najstariju hondu, potrebno je da se javi za HCS stand.

Ukoliko dodje do bilo kakvog incidenta medju posetiocima, ucesnici istog ce biti izbaceni sa ade huje od strane redara ili policije koja ce biti prisutna.

Satnica i pravila su podlozni promenama.

Posted

ček, znači neko ko nikad nije bio na stazi prvo se takmiči u brzom krugu pa tek onda može na slobodnu vožnju... :roll:

nekako mi logičnije da se prvo malo upoznamo sa stazom pa onda pun gas... al drobro...pravila...

Posted

Na parking i manifestaciju ulaze SAMO HONDE. Kada se zavrsi trka i attack (u finalu manifestacije), tada mogu i ostali brandovi da udju na stazu i da voze slobodnu voznju pored Hondi. Tako je iz prakticnih i organizacionih razloga. Ko nikada nije vozio na stazi ima jedan krug da je upozna i da startuje zatim takmiceci se. Nema potrebe da se zalece preterano ako nije iskusan. Kao sto rece Honda dogodine ti nece biti prvi put :).

Posted

Zavisno od broja prijavljenih i od vremena. Ukoliko ne bude mnogo prijavljenih i satnica bude isla kako treba, mozda i bude 2 kruga za one koji su prvi put na stazi. Ali to je sve pod mozda, ne uzimajte zdravo za gotovo. Staza je mala i za 1 krug moze da se skapira vecina toga. Videcete i sami kad izadjete na nju.

Posted

E ako javno kazes na mikrofonu da si ometen u razvoju i da ti trebaju 2 kruga, vozices ih :):):)

Nista, tebe cemo 2x da prozivamo, 2x da ti saopstavamo vreme, ako dobijes neku nagradu, 2x cemo ti reci, ali neces dobiti 2 nagrade :mrgreen::)

Posted

Elem, ako je potrebna pomoc pre skupa, na raspolaganju sam (na odmoru), nisam mogao da dodjem u nedelju na dogovor (rodjus klincu). Samo mi javite u koliko sati da se pojavim i sta da ponesem.

Posted
Elem, ako je potrebna pomoc pre skupa, na raspolaganju sam (na odmoru), nisam mogao da dodjem u nedelju na dogovor (rodjus klincu). Samo mi javite u koliko sati da se pojavim i sta da ponesem.

Pojavi se u 13h sa 1l ljute radze iz ruralnih krajeva... Mora moderator da se pogoni sa necime :D

Posted

Samo da se nadovezem na pravilnik.

Molimo sve takmicare da pazljivo procitaju uputstva i pravila, da ne bi bilo diskvalifikacije.

I jos jedna veoma bitna stvar :!::!::!:

Svi koji zele da se takmice za nagrade, (brzi krug...), a pri tom (jos) nisu clanovi kluba, MORAJU SE UCLANITI PRE POCETKA BRZOG KRUGA :!::!::!:

Da ne bi bilo, "e, video sam da imam najbolje/dobro vreme, pa bi da se uclanim...", (zbog nagrade ocigledno).

Dakle, ko se bude uclanio posle brzog kruga, (kakvo god da ima vreme), NE DOBIJA NAGRADU

Taj slucaj smo imali pre dve godine, pa da se ne desi isto!

Ako vam bilo sta ne bude jasno, ja sam na standu HCS-a, pa slobodno pitajte. 8-)

;)

Posted

imam i ja gajtan od nekih X0 metara e sad pitanje je za sta treba, ako je neka jača spravica možda ga neće izdržati, ne valja ako je neki frižider ili tako nešto...

pa onda možda neću ja da se takmičim, fazon da ne pravim gužvu,(a i da bi serdjo mogao da odveze dva kruga :D ), a da se spremim za dogodine fino posle u free run-u :)

Posted

ma videću, a možda ponesem nešto za moderatora, da ga malo ispravim, dosta je on ispravljao nas ovde na forumu :) , doduse ako bude pola litre biće dobra, i to sa juga hercegovine je tako da je ljuto ko djavo...

Posted

Ko donese rakiju, leti napolje :):)

Ako neko ima neke stolice na rasklapanje ili one obicne plasticne, neka ponese, toga nam uvek fali!

Hvala unapred :)

Posted
Ko donese rakiju, leti napolje :):)

Podrzavam, nije bre ovo ispracaj pa da se takmicimo ko ce vise da se olesi :)

nego ajde vozaci na stazu, nemoj da izmisljate gluposti! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...