VladaBCS Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 ponasace se isto kao i civic hybrid otprilike... ima 15-20 el konja koja mu daju dodatnih 100-200 kubika (laicki receno ponasa ce se ko da ima 1.6) u onom clanku su samo sabrali konjske snage benzina i el motora a to se tako bas i ne racuna, ima neki derugi algoritam tako da on otp ima 112 konja. sto sa tezinom od oko 1200 kila i nije neki sport... elektro motoru, zavisno kako se podesi, moze i maximalna snaga i max obrtni momenat da budu od 0 do 5000 obrtaja, a naravno moze da se vrti i na nama benzinasima nezamislivim obrtajima. i zbog takve raspodele snage i obrtnog momenta, nema potrebe da se vrti na nekim vecim obrtajima. elektro motor bi doso do izrazaja kada bi imao nekih 35-40kw - to bi vec bilo nesto, ovako 14 kw. i ne zaboravljate, te baterije moraju i da se pune, nisu stalno pune, a onda, nema snage dovoljni ni iz benzinca jer deo snage ostavlja za punjenje
hornY Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 Ajde da se vidimo, nije mi radna subota... Trebao bih na neki put, ako ne stignem kolima, svraticu motorom Honda je Honda
level3 Posted June 2, 2010 Author Report Posted June 2, 2010 Pa himnu da naucite, hebem vas zaludjene u Honde
prelude sa mora Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 šteta za mene,ja dolazim u Bg tek u utorak il srijedu.ajd makar čemo cugu popiti opet...
level3 Posted June 3, 2010 Author Report Posted June 3, 2010 Slicka za potpis, [img=http://img249.imageshack.us/img249/9831/10221234.gif]
madzoslav Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Hocete li da napravim neke kvote da stvarno neke trke udju u listu kladionice Meridian? Naravno bice ogranicena uplata na neke smesne pare ali opet videti tiket sa trkom je zanimljivo...zar ne? Ubacio bih par slika (Dzonijevu ludu obavezno jer mi je mnogo lepa i jos par....)
level3 Posted June 4, 2010 Author Report Posted June 4, 2010 Nemoj molim te. Odmah ce se naci neki pametnjakovic da kaze kako kocku organizujemo. Kad odemo posle u mafija bar onda ce se organizujemo.
sale vti Posted June 4, 2010 Report Posted June 4, 2010 Super ideja, okaci ako moze//// a levelu i vedranu ce lupimo reket za kriminal i uzeti deo ko i oni i cutati idi begaj
Vedran Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 Neka Sale, kao nasem dugogodisnjem vernom clanu, prepustamo sve tebi, ja cu iovako ionako zgrnuti mnogo para na skupu
Johnny B lude Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 ocu i ja, treba mi kes za H22 Ali mislim da je bad idea
Johnny B lude Posted June 7, 2010 Report Posted June 7, 2010 Nemoj ti da pretis!!! btw, nemam sta da izgubim
xen Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Ja opet ne kontam , ko ne vozi bas hondu ne meri mu se vreme? Pitam za sebe
Kabe Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Injaoo Xenija, ima da ti okacim jedan ding dong oko vrata i kada pocne free run svima ces da meris ti . Normalno da mu se ne meri... Vreme se meri samo u Time attacku (samo Honde), borba po klasama...
xen Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Ja mislio da vas oshurim i da vas za*ebavam ceo dan.... Aliiii posto mi ne date onda ok
Vedran Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Naravno, u tom free run-u niko nece braniti da neki tvoj ortak sedne sa tobom u kola i meri ti vreme ili stoji pored staze i meri ti vreme dok ti vozis
VladaBCS Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Xen - e pa možda ti se pridružim, pa i ja ne budem u hondi, nego u nissanu, pa i ja budem u free run modu... povileneo mi je alarm načisto kada kliknem dugme za odključavanje on mi otvori gepek (inače nemam opciju daljinskog otključavanja gepeka, ko mi kriv što sam pre tri dana punih ruku pomislio "eh da imam daljinsko otključavanje gepeka" - sad ga imam i mrzim što ga imam), ne mogu ni da upalim ni da ugasim alarm, ali što je još bitnije paljenje mi je blokirano , nemogu da upalim auto , sutra ću valjda to da odslepa do nekog majstora pa daj bože da se to popravi do subote... što je najcrnje pokušao sam da ga upalim na jedan lopovski fazon i nije mi uspelo! (dobar mi je alarm ali ne radi )
sale vti Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 ne mogu ni da upalim ni da ugasim alarm, ali što je još bitnije paljenje mi je blokirano , nemogu da upalim auto , sutra ću valjda to da odslepa do nekog majstora pa daj bože da se to popravi do subote... što je najcrnje pokušao sam da ga upalim na jedan lopovski fazon i nije mi uspelo! (dobar mi je alarm ali ne radi ) sto bi slepovao auto do majtora?neka dodje on do tebe to se sredi za max pola sata do sat vremena...
Johnny B lude Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 U extra, Level meri vreme, pa ti jos i daa 10e.
Recommended Posts