Jale Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Drugari, interesuje me da li u Novom Sadu kad se dodje na Mišenluk, može da se vozi po stazi, ili šta se radi. da li tamo postoji stalna postavka staze, po kojo može da se probaju mašine? pozdrav
TRIO_driver Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Ne, Miseluk je jedno naselje, samo sto preko njega delom prolazi i javni put, a to na sta se misli je "bunar", deo gde se mi okupljamo, trkamo, itd. To sve kad se zatvori je staza, tako da bi odgovor na tvoje pitanje bio da ima prostora da se potrka, ali da je to ilegalno, i ako se ja ista pitam, ja ovaj put necu nista da rizikujem, tako da mi je plan samo da se okupimo tamo, zbog prostora za 30+ kola, opalimo par slika i krenemo u koloni na Venac.. Ko zeli da se trka, nek ostane, ja necu da imam ista sa tim ovaj put.
Jale Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Ok, hvala. Gledao sam na klipovima, dosta je rižično, jer ide saobraćaj. Ja sam mislio da mozda ima neka staza, sa krivinama, a da nije javni put, pa da malo vozim. Nije mi trip drag race...kao ko ima jači auto i brze startuje i vozimo pravo....ja se palim na brdske staze, krivine. kako bi bilo dobro da ima negde neka staza da se plati i da se vozi, ali ne karting staza, to je smor da voziš auto, po tako maloj stazi. Nešto kao što nemci imaju Nirburing.Platiš i voziš po stazi dugoj 20km. Nadam se da će Mirko Alvirović, se setiti da onu njegovu stazu pusti da i mi malo vozimo, pa nek naplati, ali ne da idem u njegovu školu bezbedne vožnje. to sam već predložio jednom njegovom novinaru, mom drugaru, koji radi kod njega, ali za sada mrka kapa. nadam se da će mu jednog dana doći iz dupeta u glavu. Mislim da bi dosta para uzeo na to. pozdrav
Jale Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Ako ikad budem došao do nekih većih para, to će mi biti prioritet. Svuda u svetu možeš da iznajmiš auto, ili da sa svojim autom voziš po stazi, npr.u Budimpešti Možda kod nas jedino na beranovcu...?
TRIO_driver Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Ne brini, do vrha Venca imas par kilometara, a mislim da sam brojao, 22 krivine, tako da ce ti srce biti puno do gore, dve trake, pregledno relativno, popravljen put, raskrceno rastinje i tako...
Jale Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Dve trake u jednom smeru!!!??? Pa to je ekstra. nema saobraćaja u drugom smeru??? Onda dolazim sigurno, ima da vežbam dok ne naučim stazu. pozdrav
TRIO_driver Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Bas tako... Znaci put od 6-7 metara sirine do gore...
VladaBCS Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 znam da sam gledao neki klip sa nekog skupa sa tog puta tek kad sam se registrovao na forum, i svi hvale voznju, bravo majstore ovo ono, a ja u fazon, alo ljudi preticete u krivinam koje su nepregledne, jeste li normalni
miljance Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Racunajte da ima kod mene na vikendici brdo grana ukljucujuci i neke deblje od po 10-ak cm precnika. Jbg, nisu cepanice vec grane. Ako to ne odgovara, ima u Merkuru da se uzmu cepanice za kamin (bar je ranije bilo).
Nemanja Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Neko je spomenuo da i sledeci vikend kisa....
OneManArmy Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 ja cu poterati jos jedan dzacic cumura...
Serdjo Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Jel moze neko da ponese motornu testeru? Ako se javi neko ko ima, ja cu poneti jednu drvenu banderu pa tamo da je rascepamo
Serdjo Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Nedelja 18, vreme kazu, idealno! Rostiiiiiiiiiiiiiilllljjjj!
Recommended Posts