Jump to content

zex_76

Members
 • Posts

  2,128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Everything posted by zex_76

 1. Порњава, каква еротика[emoji846]
 2. Који плави, плави са плавим детаљима или плави плави [emoji3][emoji23]
 3. Може ако су у транзиту.
 4. Одлична за индустријску ракију, добра им је и дуња... Sorry za off Robi[emoji846]
 5. Само пази се, чудна је то екипа[emoji3]
 6. Јагњећа бригада, кренули они због клопе[emoji16] Нек је са срећом још једна макина и пуно безбрижних километара.
 7. Ваљда 5 Ћирко, четворка му је Type R [emoji846]
 8. Јбг. све је могуће Кинез[emoji846] са поносом је пишем као и моји преци. Тамо где је не дозвољавају више не учествујем на форумима, ваљда треба да буде равноправна у својој земљи са латиницом, за толико можемо да будемо толерантни [emoji6] Мислим да би се и правилник требао променити, иако модератори (администратори) дозвољавају писање ћирилицом.
 9. Можда сам се зезнуо, чини ми се да је до скоро било много више ставки на почетној страни или је нешто (изглед) промењено у међувремену [emoji848] Мада оно што је јоцак рекао, када се уђе на одређени подфорум не избацује све теме. Нпр. уђем у подфорум "аутомобили чланова-представљање>сивик" и избаци само 10 тема. До скоро није било тако.
 10. Шта се дешава, преко тапаталка нема свих тема?@mladjan је л' може да се то некако среди?
 11. Зато што нема ни једне исте или сличне апликације. Ова је једина таквог типа.
 12. Ради код мене, само иди на ово required.
 13. И он би да се омрси [emoji846]
 14. Што не пређе и тих 57 км. да му заокружиш цифру[emoji3]
 15. Баш тако, ево у Хрватској се испоставило чини ми се у Пули да је неки декица од 77 година шарао и гребао по колима, а рекло би се да су то радили неки екстремисти, тако да ексцентрика свуда има. Ено побише их све на албанском приморју нико се није вратио, дај немој да си неозбиљан. Познато да су другачији од ових шипаца са Косова чак их и не миришу нешто посебно. Јесте био неки инцидент скоро са неким Лесковчанима, а и то је питање ко је урадио. Знам десетине случајева који су ове године ишли преко Косова и никоме длака са главе није фалила а о Албанији да не причамо, чак има и наших људи који доле држе ресторане. Безвезе си убацио ту причу као да смо мали и да не знамо каква је ситуација са Албанцима, свако ради по својој савести. Ја лично не бих ишао са породицом не због безбедности већ због принципа, али ова викенд варијанта мотори са друштвом и да имам мотор свакако не бих размишљао.
 16. Ја да сам на вашем месту за викенд правац преко Косова у Албанију и осолите гузицу два дана, наравно пре тога букинг за спавање на мору, а предели за вожњу више него одлични. У једном правцу око 600-700км [emoji3]
 17. Приједе или прије.е [emoji3]
 18. Може овде https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https://www.hondaclub.rs/forum/forum/47-japanski-dvoto%C4%8Dka%C5%A1i/&share_sfid=47&share_fid=45040&share_type=sf
 19. Зато обавезно планирање и преглед руте пре пута и обавезно одчекирати она поља за макадам и 4wd трасе, тако је барем на igo навигацији код мене и никад ме није зезнула.
 20. Лајк ако сте отишли на Гугл преводилац да видите шта је Нешвил написао [emoji2]
 21. Aaaa, зато[mention=120]neshwill[/mention] пише оно znach(č)i, pish(š)e, bash(š)... без оних кукица, да не би оптерећивао форум, паметно[emoji2]
 22. Можда сам покс [emoji14] и не знам да пишем latinicu[emoji3]
 23. Мислим на предњи део, не позади, они на рукавима се од позади и не виде баш. Како год, може да се избаци са рукава један а и не мора, може и 5 ако ћемо гледати баш у длаку. Договорићемо се ваљда сви који буду желели мајице или једноставно ставмо 3-4 предлога гласање и то је то.
 24. Извини а шта то изгледа као каталог, што има 3 до 4 обележја и то дискретна не претерано велика? Мајицу можеш и на бувљаку да купиш, ово на слици више личи као каталог и претерано је, али они су у обавези да ставе спонзоре.
 25. Немам ни ја VTEC, ja сам предложио зато што је Хонда препознатљива по томе, није сигурно по dsi-u, кад ћемо већ тако не возе сви моторе па није лоше ни да се стави оно крило препознатљиво за моторе.
×
×
 • Create New...