Jump to content

level3

Administrators
  • Posts

    3,511
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by level3

  1. Slike osvezene i updejtovane posto su se zbog novog foruma izgubili linkovi.
  2. tra la la la la... Meni su raniji clanovi bili simpaticniji i lepsi, ali jbg ne mogu da biram ko ce da se registruje na forum.
  3. Obzirom da poznajem Trio porodicu skoro 10 godina i tvog prvog posta na forumu, u tvoje pisanije ne verujem. Pri čitanju prve stavke shvatio sam da je u pitanju jedna velika LAŽ sa tvoje strane. Ja takvima ne bi ni odgovarao. Svako može da se registruje na forum, i napakosti nekom iz lične koristi ili osvetoljubivosti.
  4. Pošto stari link od videa odavno ne postoji, okačen je novi: https://www.facebook.com/422544184425749/videos/1785732668106887/
  5. Uh. vidim bese dobra zajebancija. Na zalost bio sam sprecen, inace bi rado smazao koje pecenje uz par hektolitara hladnog spricera. P.S. vidim doziva se neko musko ime "Djooole"? Boze sta ste to radili tokom noci.
  6. 1. Vedran (subota i nedelja) 2. Gile (subota i nedelja) 3. Mladjan (subota i nedelja) 4. Marko (nedelja) 5. Brana voli Milovana 6. Aleksa (subota i nedelja) 7. Srljo (petak subota nedelja) 8. Kejb (pun pansion sa doruckom i treznjenjem) 9. Level3 - mozda subota, 100% nedelja. Sve zavisi hoce li mi zavrsiti novu vozacku dozvolu. Ako omanu, ce se dovezem sa nekim u nedelju.
  7. Ajmo narode, trazili ste dobili ste. Kad nema, kad ce biti. Kad ima, tisina. Ce izadjem na pijac i sve rasprodam
  8. Brm, brem eeeemmmm...
  9. Dobili ste LIKE dugme, dosta vam je. Sad mozete modove i admine da lajkirate do mile volje
  10. Ovo je bilo pitanje, a ne da li vam se svidja. Produzena je nova llicenca sa najnovijim upgrade-om koja ne podrzava staru temu. Dakle, ovo nije konacna forma foruma. 3X je vec napisano, da kad se srede decije bolesti kupicemo novu, lepsu i pregledniju temu (i pornica ima da bide).
  11. Kao sto vidite doslo je do update foruma. Posto se novi forum pegla, i ukoliko primetite da vam nesto ne radi prijavite ovde.
  12. Kolona Hondi, voznja, gledanje ispod haube, rostilj, paprikas, sokici... Zamrznite vase honde do proleca kad krece HCS avantura.
  13. level3

    I Honda skup

    Hahaha... bitno je da se okrece. Tesko je lignju zaboraviti
  14. level3

    I Honda skup

    Pih... ni jedna, jedina cestitka od forumasa, a toliko truda i slobodnog vremena ulozeno.
  15. level3

    I Honda skup

    10 godina je prošlo od prvog Honda Club Serbia skupa.
  16. Dakle tomaks, upisi se u rednu listu kao i svi ostali.
  17. Jos jednom zahvaljujem Bosku na ovim lepim HCS slikama.
×
×
  • Create New...