Johnny B lude Posted June 28, 2020 Report Share Posted June 28, 2020 Ne znam gde se izgubila tema, al ajd ispocetka... DakleM, moja 2 tocka. Posle krace budalastine sa Malaguti Madison 400 (djubre, da nema dalje), nije se imalo sredstava za Silver wing 400, ali je u planu, odluka i kupovina, pre 2 godine je pala na Yamaha Majesty 250 Godiste 2000, 250cc oko 22ks i oko 150 kg. Kilometraza kad je uzeta bila na 27.000, sad je na 32k. Potrosnja oko 4-4,5l. Malo je potrebno zatezanja bora estetski, a mehanicki je sve uradjeno kako treba, a to podrazumeva i nove gume. Mnogo se lepo vozi skuter, udoban i na duzim relacijama. Nije brz, ali moze da potegne, do 90-100kmh je sve ok, preko toga se vec oseca da je 250cc i nekako je osecaj kao da mu ne prija. Sa nas dvoje na motoru, ne oseca nikakav uspon i sl. Malo je duzi za gradske guzve, nije bas okretan (kao Beverly npr), ali za lagani cruise van grada je odlican. Ima dosta pregrada i ostava, pod sediste staje full face kaciga, tako da je veoma praktican. Sedi se veoma nisko, tako da treba malo navikavanja, ali ima bas dosta mesta i za malo vislje, a i oni nizi nece imati problem sa 'dohvatanjem asvalta' i drzanjem motora 😉 E sad, mali su tockovi (12") pa zna da bude malo truckavo na losem putu i vizir bi mogao da bude malo veci. E da, i odrzavanja maltene nema i ako ima, to je smesno koliko je jeftino! Kome ne smeta malo zatareo dizajn, skuter za svaku preporuku. Ne znam sta bi' jos napisao... 🙂 Eo par slika sto imam u tel. tomaks, Serdjo, neshwill and 3 others 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CG8 Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 Koliko je kvalitetan vidi se po cenama, nije bas dz u odnosu na godiste. Odrzavanje ne bi trebalo da je nikakav problem nikome, litar ulja i svecica i teraj. Isti agregat sam imao u X City, sve identicno, samo sto X City malo manje trosi, nije isao preko 4. Johnny B lude 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolombaja Posted June 29, 2020 Report Share Posted June 29, 2020 Šta bi bilo u sličnoj klasi kao ova Yamaha a u izvedbi Honde?Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny B lude Posted June 29, 2020 Author Report Share Posted June 29, 2020 U ovoj klasi, po velicini i polozaju sedenja je Silver wing, ali opet wing je veci i robusniji, noviji i moderniji. A kao city varijanta Jazz i Reflex, su mu najslicniji, malo se vislje sedi i okretniji je motor, za grad, to je od ovih 'budzet' varijanti, a u ovoj klasi je i Forza, malo jaca cena, ali prelep skuter i daleko moderniji (umesto karbova PGM-Fi) i tako neke stvarcice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny B lude Posted February 4, 2021 Author Report Share Posted February 4, 2021 Na ovu temu moze i lock. Yamahu zamenila Swingerica 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts