veljaBandit Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 Naravno da ćeš menjati gume svake sezone, 7-8.000 km i zadnja je sigurno mrtva Moj izbor je Dunlop GP racer D212, napred sam stavio soft pozadi medium. Odlicna na ulici, odlicna i za stazu. Na prethodnoj CBR-ki sam vozio D211. Na BMW S1000rr koji je bio izmedju Hondi sam vozio Pirelli supercorsa, odlicna guma takodje.
Cirko Posted November 16, 2019 Author Report Posted November 16, 2019 Bio danas do Maxmomenta da kupim punjac za akumulator i probah par kaciga. Scorpion carbonska je mnogo zgodnija od moje trenutne, i laksa i nekako kompaktnija i verovatno cu nju kupiti. Ali to tek na sajmu pred novu sezonu. Takodje sam provalio da sam se zeznuo sa postojecom kacigim jer sam kupio za broj vecu - kada sam je probao prvi put delovalo mi je da je dovoljno uska i uz lice tj. obraze, ali sada posle par meseci sundjeri se opustili i rasirili i pri vecoj brzini kaciga mi klizi unazad sa glave, kao da ce da spadne. Dakle, sledeca verovatno Scorpion carbon L .
Johnny B lude Posted November 17, 2019 Report Posted November 17, 2019 Pogledaj na Louis.eu ili .at Jeftinije su za 50-100€ Moja Caberg je ovde 36.000, ja je uzeo za 130€ imaju sve, najveci moto store u evropi Cirko and Dadas 1 1
sale vti Posted November 18, 2019 Report Posted November 18, 2019 Upravo je napisao da mu scorpion vise odgovara
Johnny B lude Posted November 18, 2019 Report Posted November 18, 2019 3 hours ago, sale vti said: Upravo je napisao da mu scorpion vise odgovara Imaju sve, i Scorpion, AGV, Nolan, Caberg, Shoei... Sta god, a mislim da i ovi nasi nabavljaju od njih
sale vti Posted November 18, 2019 Report Posted November 18, 2019 Sad je popust tamo i do 50%...hteo da odem ali videcu jos sta/kako
veljaBandit Posted November 18, 2019 Report Posted November 18, 2019 Ssmo nemojte da se nadate da cete naci u radnji sve ono sto ima na sajtu. Daleko je od toga. Mislim ko ide namenski u Louis da se ne razocara ako se ide na tu stranu drugim poslom svakako svratiti pa sta ubodes. Posto ja svakako moto opremu ne bih porucivao online, uvek treba probati. sale vti 1
Cirko Posted November 18, 2019 Author Report Posted November 18, 2019 Upravo tako Veljo. Pre cu ovde kupiti za 100 eur vecu cenu ali nakon dobrog probanja, a ne kao prvi put nakon dva minuta nosenja ja rekao prodavcu pakuj. No...neiskustvo. Ove karbonske Scorpion su vrh, a i jedna koja je kao za R je super mada me nervira sto pise na njoj R1 sto je za Yamahu...
Johnny B lude Posted November 18, 2019 Report Posted November 18, 2019 U pravu je Velja, nema sve. Slazem se svakako, ja sam probao kod nas tu kacigu, odlucio i uzeo u Louisu dosta jeftinije. O tome ja pricam. Hteo i ja Scorpion, ali isto tako, probao i ne odgovara mom obliku glave, pa probao Caberg i to je to. 19ljuba82 and veljaBandit 2
veljaBandit Posted November 19, 2019 Report Posted November 19, 2019 Mudro, mudro, isprobas da znas velicinu i posle juris na netu popuste letos sam ubedjivao druga da ne porucuje koznu jaknu i ne vredi, kao Daineze, ludacki popust, necu da propustim priliku....i stigla jakna, rukavi dobri i duzina niz ledja ali treba da obuce ski skafander ispod da bi bila knap kako treba i onda oglas prodaja, smaranje. Ja sam probao bar 7,8 koznih jakni dok nisam nasao odgovarajucu. Sve su one bile ista velicina, fazon 58 i smatram da sam normalno gradjen ali ipak tesko je da sve bude kako treba jer nemaju sve jakne protektore na istim mestima, nisu iste debljine, velicine ti protektori i sl.
Cirko Posted February 12, 2020 Author Report Posted February 12, 2020 Totalni opoziv u mom zivotu. Neki vec znaju ali usled privatnih razloga i preporuka lekara za bebe, moja moto gp karijera je zavrsena. Bilo je kratko ali slatko. Lock i ove teme!
Recommended Posts