skyline Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 zasto ne pustiti 2 kruga upoznavanja staze, nece to oduzeti puno vise vremena, a valjalo bi vozacima koji nikad nisu ni videli stazu, a kamoli probali
level3 Posted June 4, 2009 Author Report Posted June 4, 2009 Sam ulazak jednog automobila i izlazak nek traje 3 min. (guzva na ulazu, izlazak prethodnog vozila...) 2 kruga zagrevanja oko 3 min (uf al ste brzi) ukupno 6 min. za jedan auto 20 vozila po 6 min = 120 min., odnosno 2:00h. Nek idu 3 vozila istovremeno, izgubicemo 40 min. To su preocene pod idealnim i disciplinovanim uslovima. A gde to ima u Srbiji? Prosle godine smo imali ceo dan stazu pa niko nije hteo da vezba. Zakljlucak, gubi se mnogo a i publici nije interesantno da gleda kako se amateri vozikaju. Predlog 1: iznajmite sebi stazu u subotu i vezbajte koliko hocete. Predlog 2: ako ostane vremena a valjda ce ostati, vezbajte za sledecu godinu
Jesa Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Ma naucice svi da voze ko profi zahvaljujuci tom extra krugu zagrevanja
Vedran Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Ljudi, mnogo ozbiljno dozivljavate sve ovo. Ovo se sve radi zbog dobre zabave i druzenja, a sad ko ce bude prvi, ko sesti nebitno je. Neki znaju stazu neki ne, neki ce mozda imati suvu stazu, a neki mokru, kao prve godine sto je bilo. Opustite se malo i uzivajte
sale vti Posted June 4, 2009 Report Posted June 4, 2009 Ja nigde ne zurim...jos jednom fala ljudima na poverenju, ali sto kaze vedran mozda bude kise u tom delu dana pa pola nas ne izadje na stazu, polako i uzivanje... ima da placemo za ivicama na gumama, ijuuu....
Vedran Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Pa valjda radi ukrasa KOliko ja znam Nego, vidim Saleta svi favorizujete, zbog toga moram da smislis neku sabotazu za njega. Dojadio je vise na adi huji
TRIO_driver Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 P.S. Zamolio bih sve koji budu vozili, da krenu "lagano" po stazi, nikako odma' "gas do daske", zato sto je strasno klizava, pa da ne bi bilo nepotrebnog izletanja i neke havarije nedaj boze Pa tu sam ja.... Daleko bilo!
marko321 Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Evo ja se javljam da skinem favorita, samo mi dozvolite da upadnem sa trkackim jugom
Pinhead Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Evo ja se javljam da skinem favorita, samo mi dozvolite da upadnem sa trkackim jugom Trkacki jugo? Hm ..... nikad cuo za to
Propeler Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 A sta ga drzi u krivinama? Aerodinamika ili spektakularno vesanje?!
marko321 Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Posto aerodinamiku ima katastrofalnu, verovatno vesanje
level3 Posted June 5, 2009 Author Report Posted June 5, 2009 Jel to onaj sa dodatkom A, sto znaci za americko trziste?
skyline Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 karting niti ima vesanje, niti ima aerodinamicke dodatke, ali ima slikove, i malu masu hmmm, vidi li neko neke slicnosti??
Propeler Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Znaci jugec je brzi, od CRX-a na primer, na karting stazi jer vise lici na karting od CRX-a?! Jap, ima logike. Idji begaj bre sky... Ajd neceo da offiramo vise, sorry Marko to je vise bila sala nego prozivanje!
Recommended Posts