Jump to content

Recommended Posts

Posted

LJUDI, molim vas procitajte DETALJNO program, za lutriju i time attack. DETALJNO.

Ovo sve ce biti ponovljeno jasno i glasno na pocetku skupa i verovatno jos koji put do pocetka trke. I ucesnici ce dobiti PISMENO uputstva za ucestvovanje na trci. I na shtandu ce biti neko ko ce moci detaljno da objasni sve , ponovo.

Dakle komentari koshtunica-tipa ( citaj : "nisam obaveshten" ) se NIKAKO ne prihvataju.

Hvala na razumevanju :D

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U pravilima ne pise da li mogu voziti i oni koji nisu clanovi.

pod br. 4. kod prijavljivanja se trazi clanska uz vozacku.

da li moze da vozi i neko ko nije clan kluba?

ajd', razjasnite, vise puta je napomenuto za nagrade - ok-, ali je napomenuto i da se pravila striktno postuju, a u pravilima se svuda trazi i clanska karta.

Naravno, bilo bi lepo da se to i ispostuje, da ne bude ko prosle godine kada nekima nisu dodavane negativne sec za voznju suprotno pravilima, vec su dobijali novu priliku.

Posted

Jednostavno, treba nagraditi vrednost klubu, i to je moj cilj, a oni koji ne zele u klub, a spremaju kola, imaju nagrade po klasama....

znaci pise dva puta, boldovano, zelenom bojom i crvenom :

p.s. Napominjemo da sve nagrade osim najstarije honde mogu iskljucivo dobiti clanovi Honda kluba.

Za vreme trajanja manifestacije mozete se uclaniti u klub

Posted
U pravilima ne pise da li mogu voziti i oni koji nisu clanovi.

pod br. 4. kod prijavljivanja se trazi clanska uz vozacku.

da li moze da vozi i neko ko nije clan kluba?

ajd', razjasnite, vise puta je napomenuto za nagrade - ok-, ali je napomenuto i da se pravila striktno postuju, a u pravilima se svuda trazi i clanska karta.

Naravno, bilo bi lepo da se to i ispostuje, da ne bude ko prosle godine kada nekima nisu dodavane negativne sec za voznju suprotno pravilima, vec su dobijali novu priliku.

Prijave pocinju od 13h, na shtandu HCS

Moze se prijaviti do 20 ucesnika (prednost imaju clanovi kluba)

Mogu voziti samo vlasnici vozila, samo Honde, samo vozaci-amateri ( dakle ne profesionalci )

Nagradu mogu dobiti samo clanovi kluba

Boldovane stvari impliciraju da mogu da voze i oni koji nisu clanovi kluba

Posted

To ne pise u pravilima, vec u drugoj temi, zato i pitam, jer bi trebalo da vazi sta pise u pravilima, a ne u diskusiji.

Posted
Jednostavno, treba nagraditi vrednost klubu, i to je moj cilj, a oni koji ne zele u klub, a spremaju kola, imaju nagrade po klasama. Ako im je i to malo, nek parkiraju kola i gledaju druge, a ako ni to nece, ne moraju, niko ih ne tera.

Nisi skapirao. ;) Ljudi koji ce biti pobednici u klasama, dakle njih trojica, mogu uzeti nagradu samo ako su clanovi kluba.

Ako je neko npr. pobednik u najbrzoj klasi, a nije clan kluba, nagradu ide da izvlaci onaj ispod njega, tj. vozac sa drugim vremenom u najbrzoj klasi. Klub mora da se zastiti na neki nacin, tj. da vise sanse za nagrade imaju clanovi. Izmedju ostalog od clanarina i sponzora, klub zivi.

Posted

Ideja je po meni bezveze.

Šta znači vernost klubu? Pa je l ovo "kljub ljubitelja Honde" ili "klub ljubitelja Honda kluba". Pa ako ćemo tako, dajte po jednu felnu vedranu, saletu, đuri i džoniju i rešili smo problem. Oni su najverniji klubu.

Da se razumemo, meni je isteklo članstvo i jedan auto mi je neregistrovan, a drugi nespreman da se vozi po stazi. Pri tome, ne znam ni hoću li se uklopiti vremenski da se pojavim tamo i na koliko vremena, ali dokle će u ovoj zemlji da se pomažu oni koji nemaju i oni koji ne znaju?

Treba pomoći onima koji imaju i onima koji znaju. Samo tako sutra možemo da budemo bolji i da privlačimo kvalitetne ljude u klub. Ako ti se pojavi neko sa do jaja autom, pasionirani čovek za Honde, došao ne znam iz kojeg dela Srbije - šta, njega ćemo da iskuliramo? Zato što mu je auto mnogo brz ili skup? Nego ćemo da damo felne nekome sa rasturenim CRXom samo zato što se pojavljuje svake nedelje na Banjici? Pa takav će sutra prodati CRX čim mu devojka zakuka da joj je neudoban ili da nema klimu i neće se više nikada pojaviti.

Ko gine za Hondu, daje hiljade evra i troši stotine sati na svoj auto, taj može da bude dobar klubu. Ovaj što ne zna ništa i nema pare da daje na Hondu je možda dobar čovek i dobar drug, ali šta on može da pomogne klubu. Naravno, postavlja se ponovo isto pitanje, je li ovo klub ljubitelja Honde ili klub ljubitelja prasića... ako je ovo drugo, onda nam ni Ada Huja ne treba.

Felne dati Mugenu! Tako treba da izgleda Hondaš u budućnosti. Čovek koji će u pola noći da ti pomogne i objasni. Koji će da proba i uradi ono što drugi neće. Čovek koji je na svom autu pokazao šta i kako.

Toliko od mene ;).

Posted

Ali i Mugen je clan kluba, on ne zali tih 1800 dinara za clanarinu, iako mu popust nista ne znaci, jer dobije i vise od mene, a takodje sam sebi nabavi ostale delove, sam ih ugradi itd. I ja necu zaboraviti da su se prosli skup posle 18h svi razbezali, redovni crnci gore pobrojani ostali da rasklope sator i slicno, a on je ostao meni da pomogne da pocistimo oko standa..

Ja potpisujem da je on odlican majstor, dobar covek i vatren Hondas, ali i on je krenuo od necega, pre nego sto je dosao u situaciju da bude ovakav momcina kakav je.

Posted
Ma hebe ga svetska kriza ;)

Sad ce po drugi put da isecka clansku kartu, samo ovaj put ne vazecu. ;)

kad smo kod gluposti... ovo si zaboravio

Posted

Nisu to gluposti, to je istina.

Posto sam zavrsio sa svojim poslom, resih da odgovorim tebi i tebi slicnim, samo zbog drugih forumasa.

3 godine slusam svakakva nadrkavanja i vredjanja od ljudi koji nista sa sobom u zivotu nisu uradili.

Ti i ja smo imali vec jedan duel u vezi pica, a sad su tu i prasici. To smo mislio sam raskrstili.

Na poslednjih 5 sastanaka, nisi bio pod izgovorom "nemam vremena" i jos se nesto bunis.

Klub smo Vedran i ja organizovali iz ljubavi prema Hondi i druzenju u koje spadaju, pice, prasici i sve sto ide uz to.

Posle toga sam se naslusao, kako je njih 10 htelo da napravi klub, ali eto nije im poslo za rukom.

Ti dobro znas (zato i udaras nisko), da su prosle godine svi digli galamu oko toga, zasto su dobili nagrade ljudi koji nisu clanovi kluba.

Zasto oni uopste onda placaju clanarinu?

Oko Sony nagrade su dizali frku, kako je sve namesteno, a nagradu je dobila devojka sa cijim momkom sam se zakacio.

Sada dolazi do obrnute situacije, a to je: zasto nagrade dobijaju samo clanovi kluba?

Osnovali klub, uradio 2 Web prezentacije (+ hebu hakeri), podigao Forum, Organizovali i otisli na mnogo manifestacija u Srbiji, Honda novih godina, Zatvarao firmu radi kluba, Desetine sastanaka za koje i ne znas, benzin, vreme, porodica...

Dokle bre vise sa vasim maloletnim razmisljanjima i ljubomorama?

Kad budete nesto stvorili i organizovali, rado cu Vas saslusati uzivo.

Ovaj skup, mi niko nece ukenjati! Boricu se za to na nacin na koji ti jos nije poznat.

Sledeci skup ce biti takav, da ni Hondahic klub nam nece biti ravan, ali ce zato u zemlji Srbiji na nas navaliti jos 100 x gorih od tebe.

Pitao si i dobio odgovor, rasparave vise nema, osim ako zelis da zavrsisi karijeru na forumu.

Sto ti nije ili Vam nije jasno, obrati se direktno meni u Brankovoj 32. Tamo sam od 9-21h.

Kome se ne svidjaju pravila, a pravila moraju da postoje, nek ne dolazi.

Na skupu je slobodan ulaz i ko zeli da se takmici po nasim pravilima dobrodosao je. Za ostale je valjda jasno.

Sasa Pazarski

Nick Level3

Brankova 32

Beograd

Posted

Podrzavam Saleta, jer zbog prirode posla, tj. sponzorstva, sam stalno ukljucen u pricu, i bez obzira sto niko nije savrsen, sa aspekta rada oko HCS-a ne moze mu niko nista prigovoriti.

Posted

Meni sva pravila deluju skroz ok, ne znam sto se dize frka oko tih nagrada, glupo je biti toliko zeljan tih nagrada, svi znate da cu ja uzeti najvredniju ;) , xexe. Ja sam cuo da ce od petka biti suncano i toplo, nadam se da su u pravu

Posted

Koliko su ljudi oko tih nagrada digli dzevu. Nista od toga nije trebalo da se najavljuje. Samo nakon trkica da se podele i to je to.

Jeste da privuce dosta pozitivne paznje, ali uvek tu dodje i negativna paznja.

Da ne lazem i jaaaa bi to uradio drugacije. Ali ja nisam hcs car, nit dolazim na sastanke, nit me interesuje to, tako da ni nemam pravo glasa. Kao ni ostali koji su u poziciji kao i ja. Iskreno realna je stvar da Level moze da se ponasa i bahato i nepravedno i kako hoce. Ko ima muda, kao sto vecina nema, neka zapocne slican projekat. Ja sam bio u tih 10 ljudi koji su hteli da naprave neki klannn ili sta vec, ali to ne ide tek tako. Mozemo da lupetamo do sutra, ali mislim da je levelov stav iz njegove pozicije sasvim korektan.

Posted
Ajde ljudi malo da spustite loptu predstoji nam jedan prelep vikend pa ne bi bilo lepo da se dolazi pod tenzijama...

Mogu da ti potpišem da ćemo mi koji budemo radili na skupu biti pod tenzijom. Tako je bilo i tako će biti uvek, jer uvek ima neko ko misli da je specijalan i poseban i pametan, a u stvari je slep i ne vidi da je iz neke druge perspektive samo mali deo populacije koja uvek postoji : kenjaroši / drkosi.

Čast izuzecima koji daju konstruktivne kritike i komentare i time doprinose boljitku cele ove priče ....

Posted

...Iskreno realna je stvar da Level moze da se ponasa i bahato i nepravedno i kako hoce....

Pa da, i ja mislim da se ponasha bahato i nepravedno. Ali ne prema ljudima za koje je obezbedio sponzore i nagrade i sladoled i vodu i muziku i stazu i zezanje i sve to za dz ( osim nagrada, jelte, za koje morash biti clan kluba ). Mislim da se ponasa bahato i nepravedno jedino prema sebi i svojoj porodici.

Ali opet - svako ima svoj izbor u zivotu. A kada ti neko ponudi nesto sto realno ne mora da ti ponudi, a ti ga josh drkash zbog toga kako ti je ponudio, ili shto ti nije ponudio i neshto trece, kako se to zove? Jel to znaci da je los onaj koji nudi ili onaj koji trazi?

Posted

ipak cu ja da povedem dva-tri majmuna sa brda da ispebijaju tog levela pa da vidimo da li ce vise da se ponasa tako bahato prema svojoj porodici. sramota... ;)

ja stvarno ne znam koj je vama svima organ. jebale vas felne i to petnestice koje su btw, ruzne (trio izvini) i sonijev kasetofon... zna se da HCS pravi najjace zezanje i sladoled i pivo(ne dajte nebojsi i kumu da montitaraju aparat, ne znaju) a ovaj put ce biti i klope... pa sta ocete vise. dobro, bane je poznat po tome da voli da :kenjara: ali necemo da mu zamerimo, dobar je decko...

Posted

meni je licno najveci uzitak da izadjem na stazu i potrudim se da budem najbrzi, *ebe mi se za nagradu

i ne treba mi veca nagrada nego da u tome uspem, ali pre svega mi je cilj druzenje, zezanje i nadmetanje, pre svega sa samim sobom na stazi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...