p1x1 Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 Rade i kose nastavke izduva (Jap-style), samo jos nemaju slika kako izgleda - Vedran i ja smo videli uzorak (Vedran odma narucio ).
marko321 Posted May 30, 2009 Report Posted May 30, 2009 40-ak evra bi trebalo Ovaj na drugoj slici je taman od 1100-1600
Vedran Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Najskuplji je koliko sam ja video 7000 din. Ima i od 3.000 dinara
Jesa Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 E da...el ima burnouta? El da stavljam nove gume il da cekam jos malo?
Jesa Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Ja imam set guma spreman za cepanje E sad, pitanjce - da li bi bilo pozeljno da imam celicne felnice specijalno za tu priliku?
TRIO_driver Posted May 31, 2009 Report Posted May 31, 2009 Neces ti vrteti krugove na pravoj stazi, ova je mala i karting, ako ne ores kao Kum Faccordom, ili testiras izdrzljivost zadnjih guma kao JBL, a pazis se ivicnjaka kao sto ja ne pazim, onda slobodno ostavi na alu felnama, nece biti nista...
MaxB Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Jel bi neko voleo da nam u goste dodje mladjani Voja Lekic sa svojom Civic SP?
TRIO_driver Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Naravno, mislim da je Kachavenda pricao sa sefom tima prosle godine na Miseluku, da ga dovede, ali je auto krepao, ili tako nesto...
level3 Posted June 1, 2009 Author Report Posted June 1, 2009 Pa ako je ljubitelj Honde neka dodje. Mozda uspe da napravi u skoroj buducnosti i dil sa Deltom.
level3 Posted June 1, 2009 Author Report Posted June 1, 2009 Postavljen je program za skup. viewtopic.php?f=227&t=29350&p=527528#p527528 Diskusiju mozete voditi ovde.
Guest Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Jel bi neko voleo da nam u goste dodje mladjani Voja Lekic sa svojom Civic SP? Vozi hondu a reklamira citroen
Shikamaru Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Pa i nije lose, meni se svidja ... samo da se ljudi pridrzavaju toga.
Pinhead Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Mnogo ste zamutili Jel moze konkretno na sta mislis?
Pinhead Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Ko se ne bude pridrzavao pravila moze da se pozdravi sa takmicenjem i sa nagradama. Bice diskvalifikovan na licu mesta. Da se ne bi desavala raznorodna sranja po stazi i van nje, neki red mora da se poshtuje.
Jesa Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Pobednici iz klasa izvlace papirice ko dobija koju nagradu Na ovo. I ako sam dobro procitao, Felne ce biti izvalcene na lutriji, a nece biti nagrada za pobedu na `stazi`
djlosmi Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Hoce moci da se preuzmu narucene majice na skupu ...u slucaju ako ne dobijem nagradu za najstariju H
TRIO_driver Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Ja ako sam razumeo, svi ucestvuju za felne, i lutrija odredjuje koji clan HCS dobija felne. A ako pobedis i u klasi na stazi, dobijas nagradu kao pobednik klase. Ako sam ja razumeo, mozes dve nagrade teoretski da dobijes, ali ti treba sreca i znanje.. I da odmah kazem kao neko sa strane, van organizacionog odbora, JA prvi insistiram da iskljucivo sreca bude sansa za najbolju nagradu, jer ja zelim da nagradim clana kluba, kao prvo, i voleo bih da to bude maltene slabija Honda, ili neko ko ni ne zeli na stazu, jer previse je bilo zezanja prosle godine, oko Paje i ostalog.. Jednostavno, treba nagraditi vrednost klubu, i to je moj cilj, a oni koji ne zele u klub, a spremaju kola, imaju nagrade po klasama. Ako im je i to malo, nek parkiraju kola i gledaju druge, a ako ni to nece, ne moraju, niko ih ne tera. Sustina je da nagradu glavnu pokupi neko ko je iskreno sa nama, voli Hondu i ucestvuje, a trebace naravno i srece...
Bane R Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Jel bi neko voleo da nam u goste dodje mladjani Voja Lekic sa svojom Civic SP? Vozi hondu a reklamira citroen Pa i rosi vozi Yamahu sa natpisom Fiat... to mu dođe isto ...
Pinhead Posted June 1, 2009 Report Posted June 1, 2009 Felne nisu nagrada za pobedu na stazi zato sto nazalost, koliko god se trudili, ne mozemo da izjednacimo takmicare na stazi tako da se racuna samo njihovo znanje. Prosli put smo pokupili mnogo negativnih kritika zbog svega toga ( ovaj ima jaca kola, bla bla ). Dakle TRIO je objasnio ukratko koja je sustina glavne nagrade. Vernost klubu i sreca, svi su jednaki. Sto se tice nagrada za Time Attack, ima ih tri, i sve su otprilike iste vrednosti. Posto prakticno imamo tri pobednika, za svaku klasu posebno, opet nismo hteli da favorizujemo nikog u ukupnom plasmanu, te stoga njih trojica na srecu izvlace nagrade. Ne moze jednakije od toga
Recommended Posts