Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Posle jednogodišnje pauze u organizaciji Honda Club Serbia 18. maja 2013. godine u Beogradu, na karting stazi “Adi Huja†, sa početkom u 13h, održaće se deveti internacionalni Honda skup.

http://www.triodriver.com/automobilizam/autovesti/9-honda-skup-u-organizaciji-honda-club-serbia/

post-3642-0-26542500-1367313521.jpg

Ovako je izgledala atmosfera pretHONDIH godina...

http://www.triodriver.com/galerija/sedmi-internacionalni-skup-honda-club-serbia-2010-ada-huja/

http://www.triodriver.com/galerija/osmi-internacionalni-skup-honda-club-serbia/

Posted

Ako je cilj blog pravih obozavalaca i zaljubljenika treba ubaciti jos predstavljanja iz prvog lica, poseta manifestacijama itd...

Ovako je kolaz reklama za trio prodavnicu/servis.

Ukljucite jos ljudi, dobra ekipa je vec tu, malo vise zivine i hijerarhije fali :)

Redovno pratim, ovo je dobronameran komentar.

Posted
Danas po ustaljenom vikend režimu nastavljamo feljton o Honda Type R modelima. Počeli smo ga sa gigantom (modelom NSX-R), dok ćemo danas predstaviti čitalaštvu Honda Integra Type R gamu:

Ukoliko niste pročitali naš prvi tekst o Type R modelima, možete to učiniti na ovom linku:

post-3642-0-58957400-1370689039_thumb.jpg

@Serdjo

Hvala puno na iskrenim i konstruktivnim kritikama. Iz dana u dan se trudimo da budemo što bolji, a za to nam je veoma bitna i svaka sugestija čitalaštva. Naš tim se proširava iz trenutka u trenutak, a zajedno sa njime raste i kvalitet tekstova, kao i konkretna tematika. Do kraja godine, planiramo još dosta zanimljivih aktivnosti kao i usmeravanje TDB na pravi blogerski put.

Hvala ti što nas pratiš, pokušaćemo da opravdamo tvoje poverenje, kao i poverenje svih drugih čitalaca.

TDB Tim

Posted

Postoji nekoliko NSXova u Srbiji. Jedan je Zapcev crveni u NS, drugi je Niski zuti, treci je bio Ex Petosevicev koji je bio na Vidikovcu jedno vreme (nije bio u voznom stanju zbog motora), a poslednji put vidjen na slepi kako se krece Ibarskom magistralom ka Sumadiji. Postojao je jos jedan crni na Banovom brdu, koji je bio glumac u domacoj seriji Porodicno Blago, ali ga ja nisam video 10 godina.

Ako pominjuci kanal mislis na Trio Servis, on nema kanal vec hidraulicne dizalice i nije ga posecivao nijedan NSX do sada :). Inace, pravljen je predracun u Trio Motorsu za sredjivanje motora crvenog koji pominjem iznad, ali se zbog ocigledno mnogo nula odustalo od finalnog fakturisanja  :)

Posted

Tako se kaze,bar mislim za kanal,svi odavno imaju bine za dizanje.

U Evropi se zaista retko vidjaju takvi primerci,A cena im je da budes srecan ako ga nadjes za 30 000€.

Meni se jako dopada taj auto i jedino sto mi se ne svidja je jos uvek njegova visoka cena   :crazy: .

Posted

Tu sam te cekao :D Ima i TS kanal, ali je trenutno na njegovo mesto postavljena dizalica. Inace, kanal se i danas koristi za teze kombije, kamionete i sve one koje hidraulika ne moze da podigne ;)

Ima i za manje repa, samo ako si voljan da pazaris ;)

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/acura-nsx-eckernförde/180109492.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=375&makeModelVariant1.modelId=3&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT

Posted

Voljan sam da pazarim ali,ovo je dobra cena nego nemam kuda sa njime!

Da ga dovezem u Srbiju da mi tamo stoji a dolazim jednom u 2 godine.Ali rado bih ga imao.