srqjan Posted May 2, 2021 Report Posted May 2, 2021 2 hours ago, LLP said: Šta bi na kraju od ovog Blueprinta? Vidim već 5 godina niko da spomene neko iskustvo? Znači nema baš neku prođu? Vidim cene su osetno niže u poređenju sa nekim čujnijim brendovima.... Zadnji diskovi i plocice na CU1, plocice zamenjene posle 40k km, diskovi su sada na 60k.Sto se mene tice, dosta solidno. biciklista 1 Quote
Heinz Posted May 2, 2021 Report Posted May 2, 2021 Da izjavim za Dnevnik da se kajem što sam pre par meseci izabrao BP za komplet kočnice. OEM bio preskup, ATE 8k razlika.Secaju kad se lagano staje (pred semaforom npr), kao da su ćoškaste gume. Tehnički prošao uredno pre 10 dana. Dogodine videćemo šta i kako.Sent from my SM-G770F using Tapatalk sale vti and biciklista 1 1 Quote
duki92 Posted May 7, 2021 Report Posted May 7, 2021 On 5/2/2021 at 5:55 PM, LLP said: Šta bi na kraju od ovog Blueprinta? Vidim već 5 godina niko da spomene neko iskustvo? Znači nema baš neku prođu? Vidim cene su osetno niže u poređenju sa nekim čujnijim brendovima.... Sve što sam stavio Blue Print na ED-u traje i dan danas, 2-3 godine, kugle napred donje, gumice balans štangle, paknovi itd. Na EJ su Blue Print gumice balans štangle ispucale posle 1000-2000km, uzeo sam diskove skoro pa videćemo... Generalno dobro odnos cena/kvalitet. Vedran 1 Quote
Recommended Posts