Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ok, zvao sam i Robija, da i NS ekipa ponese jedan :) Trebalo bi bar 2 rostilja da imamo, da ne bude red kao za mleko u prodavnicama :D

Sad se setih da ne bi bilo lose da ponesemo i cumur, videcu da kupim danas negde...

Posted

Rostilja nema ali tu sam JA! Bez brige drugari ja nosim moju metarsku resetku tako da zavrsava posao 100%,cumur i taluske. Ako jos nesto treba javite u gepek je veliki na CB3 tako da pored 4 clana koja idu samnom mogu jos nesto da uglavim. Radio sam komplet trapove tako da :music: i samo gas. Vidimo se ujutru

Posted

odlicno...

drugar se javio i ima rostilj, ocajno stanje ali kaze da moze da zavrsi posao...

samo mi dajte POTVRDU da treba i nosimo ga!

p.s. nabavljenje pl case, sokovi i Jat Airways escajzi :) (kasika,viljuska,noz,vl maramica,obicna maramica, cackalica, so, biber) :D

...sta ti je firma :P

Posted

aj kupicu i ja onda koka kolu ili sta bi hteli jos od sokova kontam necemo piti ovako alkohol, i da jel ima neko onu torbu za hladjenje, aj videcu da iscimam rodjake neke mislim da imaju ali nije 100%

Posted

Sto se tice pica i hrane, neka svako, kao i do sada ponese sta ce jede i pije. A mislim da tamo ima i restoran u sklopu kafica, pa moze i tamo da se jede.

Posted

Svaka čast!

Želim vam lep provod, sigurnu vožnju i dobru klopu (viša sila).

Fotografi obavezno da škljocnu par grupnih fotki, i mojne mi slikate neke detaljčiće. Samo krupnooo udri. :)

Posted

Da li moze na 4 cigle da se stavi resetka posto mi je loziste preveliko za gepek a i da nije nebih mogao da ga ubacim? Pun sam sa dzakovima i ostalim zajebancijama koje su potrebne za rostilj.

Javljajte brzo komsija me juri za ogradu :hunter:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...