TRIO_driver Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 U decembru sam bio u Zagrebu, gde je moj dobavljac pravio(po ugledu na na svoju maticnu kucu u Poljskoj), sajam gde je okupio svoje dobavljace. Ja sam njihov distributer za Srbiju, a stvarno su jaki, tako da su se potrudili da predstave se u najboljem svetlu, evo cisto malo slika da se vidi o cemu je rec: No, to je onako suvoparno, verujem da ce vam lista kola vise biti interesantna.. Krenucu od eksponata, ekipa koja prati EVO magazin u HR i uopste street race i drift pricu, zna ovaj Skyline GTS, sto vozi Mrgud, sa kim sam se malo ispricao, i pomocu koga sam i osvojio K&N nagradu.. Zato isto tako poznat AE86(sada SR86, jer ima SR20DET motorce iz Nissana), vozi ga HR najpoznatiji drifter ZaX(kul momak, ispricali smo se isto malo): Zatim, jedan oldschool, vozi ga direktor IC HR(auto ima 80k km na satu originalnih!!) -RA40, 1979 model, 2000 ST, 2R motor: Onda opet jedan oldschool Porsche: Porsche boxer motor: . Zatim EVO Juraja Sebalja, HR rallye vozaca: Ja i Filip, glavni export menadzer AISIN za Evropu i zemlje Magreba, moj poznanik od pre par godina, sad samo pijemo kafe, jer dilujem EXEDY, njegovog glavnog konkurenta.. A posto sam ja vise na stranu STI negoli EVO(imao Subaru, cudna je to ljubav... ), evo jos jedne Mrgudove igracke, GT AWD lep primerak: Ujedno dolazi nesto bucno iz daleka, deluje kao da je otpao auspuh, okrenem se i imam sta da vidim... Auto je cackan, ocigledno se koristi za trkanje, ne znam lika, ali cim je imao Subaru WRC team duks i majicu, znaci da je fanatik, mozda je onaj njihov poznati specijalista za Subarue, znam da im je kupac, zaboravih kako se zove.. Otpao sam... Quote
Serdjo Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Lepo Gts-a, SR hacija i Mrgudovu Imprezu sam video uzivo, fino je kod njih sve to razvijeno. Letos, idem za Osijek na SR i zagubim se ko konj. I idem lagano a iza trubi li trubi neki kombi. Mi se vec spremili za frku, kad ono taj lik Mrgud. Video covek patosiranu Hondu da se zagubila pa nam objasnio neke stvari Quote
TRIO_driver Posted January 13, 2011 Author Report Posted January 13, 2011 Verovatno beli LINKS kombi, a? Stvar je samo u parama, da je jaci standard ovde, ista takva kola bi imao i kod nas.. Jedina razlika je sto kod njih postoji inspektorijat za kola, ciji direktor moze da odobri uvoz kola koja ne zadovoljavaju emisione standarde, ili neke druge specifikacije, ali ako je bitan za tehnicku kulturu zemlje(tako je uvezen Skyline), onda mogu da se uvezu. Kod nas je ta fora za odltimere, muzej automobila daje saglasnost, i onda uvozis koji hoces oldtimer do 1973... Ako usvojimo EU zakone, mozda to dopuste, samo bice zestoke kontrole, da ne udje svakakav krs u zemlju(a kao da nije... ). Quote
Kabe Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Mi smo iza Hrvata 10 godina, mozda i jace. Kultuloroski i kao i standardom... Super izvesaj Zile . Quote
goranEE9 Posted January 14, 2011 Report Posted January 14, 2011 Uzivao sam gledajuci slicice, odlican je izvestaj! Vidi se da komsije imaju standard, pogledam po nekad koje proizvode i brendove imaju na raspolaganju pa se razocaram gde zivim . Jedina razlika je sto kod njih postoji inspektorijat za kola, ciji direktor moze da odobri uvoz kola koja ne zadovoljavaju emisione standarde, ili neke druge specifikacije, ali ako je bitan za tehnicku kulturu zemlje (tako je uvezen Skyline), onda mogu da se uvezu. Nisam znao za ovo . Bojim se da imaju sasvim drugi nacin razmisljanja o automobilima. Quote
TRIO_driver Posted January 14, 2011 Author Report Posted January 14, 2011 Ja se nadam da ce to usvojiti i kod nas, isto kao i pravilo za oldtimere, da mogu da se registruju na 30, 60, 90 dana godisnje, jer se realno maksimalno toliko i koriste.. Quote
Recommended Posts