biciklista Posted April 9, 2024 Report Posted April 9, 2024 To je ta 215 / 50 X 18 ? Koja je obuća ? Quote
Sreten Posted April 9, 2024 Author Report Posted April 9, 2024 215/50 r18, gume su Goodyear eagle F1 assymetric 6. biciklista 1 Quote
Sreten Posted April 16, 2024 Author Report Posted April 16, 2024 Odradio juče prvi servis i danas remap stage 1, baš sam zadovoljan krajnjim ishodom. Jeste malo duže trajalo nego što sam mislio, ali definitivno treba vremena da se mapa uradi kako treba. Na ove cifre treba dodati 13ks i 50NM koje dodaje starter/generator pri ubrzanju. Quote
Bogi_5 Posted April 16, 2024 Report Posted April 16, 2024 Možeš li za nas slabovide da napišeš ulazne/izlazne vrednosti? Hvala. Verujem da je sada autić prava munja. Quote
Sreten Posted April 16, 2024 Author Report Posted April 16, 2024 121.1KS, 209Nm, nakon remapa 156.1KS, 261Nm. Aleksa_ZP 1 Quote
vlado985 Posted April 17, 2024 Report Posted April 17, 2024 120 a fabricki ga deklarisu na 130, u startu ga zakinuli iz fabrike, a dok nisu morali da usklade na euro6d temp taj motor je bar po njima izlazio sa 140ks. Quote
Sreten Posted April 17, 2024 Author Report Posted April 17, 2024 To je snaga na točkovima, normalno je da bude manja od deklarisane koja se meri na radilici. S obzirom da je auto tokom testa radio sa pogonom na svim točkovima, gubici su baš mali. vlado985 1 Quote
apropo Posted August 25 Report Posted August 25 Pozdrav, imam jedno pitanje. Imam Suzuki Vitaru Hybrid 2024. već godinu dana. Sve ok, zamjerka je višak plastike, ali i lak na branicima. Kamenčić ga oguli. Stoga imam i jedno pitanje, koristiće ako neko zna odgovor. Skoro sam imao dva blaga naslanjanja (grebanja) i malo sam sastrugao zadnji branik, to jest onaj srednji spojler na njemu, onaj crni (matirani) ako se tako kaže. Zna li neko da li taj spojler može parcijalno da se kupi, ili mora cijeli branik. Jer ta plastika je nezgodna za brušenje i lakiranje, a ne mogu da gledam ogrebotine, blagi šlog svaki put dobijem. Pa ako neko zna da li se razdvaja, i eventualno cijenu tog spojlera. Hvala svima koji imaju neku informaciju. Pozdrav Quote
biciklista Posted August 25 Report Posted August 25 Je li taj deo fabrički ofarban / lakiran ? Ako jeste, daj nekom farbaru da ga sredi. Quote
apropo Posted August 25 Report Posted August 25 Jeste, fabrički je ofarban/lakiran. Malo su dublje ogrebotine, pa sam mislio ako nije skup nov dio da ga kupim, to jest ako je približno majstorovom radu. Ali i to je svakako opcija, da neko malo izbrusi i prelakira. Hvala Quote
Heinz Posted August 25 Report Posted August 25 Za Hondu može da se kupi odvojeno, maska branika ga zovu. Cena simbolična, oko 45k din, nov iz originala. Ne pitaj kako znam (2x). Samo na Civicu je ona piano black varijanta, kod mene čak liči na difuzor (9 gen restyle u pitanju, 2x su me sustizali pa eto odakle zamena). Quote
jocak90 Posted August 25 Report Posted August 25 Nekad bese 100e beanik da se sredi. Neka sad bude 200 cisto sumnjam da nov u boji moze toliko da kostaSent from my Pixel 6a using Tapatalk Quote
apropo Posted August 26 Report Posted August 26 Provjeriću danas koliko je u ovlašćenom servisu taj spojler. Intuicija mi govori da će i ovaj komad plastike biti "simboličnih" bar 200 evra, a možda i više. Mislim da kompletan branik nije ispod 500-600 evra ( a sav je od plastike). A majstor (koji nije lakirer, već više polira i sitnije packe utačka) mi nudi da to malo prikrije, ispolira, prelkaira za oko 40 evra. Lakirer otrpilike traži oko 100-150 evra, ali rade detaljnije. Najgore što je situacija ni tamo ni ovamo. To je mesto na autu gdje i dalje možeš da očekuješ kvrcanja, a ovo su ipak ogrebotine, a ne udarci i oštećenja. Što ne znači da ne bole. Možda je bolje sada malo prikriti i utačkati, pa za godinu - dve kad se nakupi radova, uraditi kompletan branik - to je uvek opcija. Eto, to su muke moje. Hvala na sugestijama. Vedran 1 Quote
Heinz Posted August 26 Report Posted August 26 Branik i maska branika su dva različita dela za farbanje ili zamenu. Istina ne znam kako je kod Suzukija.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Quote
apropo Posted August 26 Report Posted August 26 U ovlaštenom servisu kažu da ide sve skupa, da se ne razdvaja taj matirani spojler, od ostatka branika (ima još jedan spojler na samom dnu i taj navodno može odvojeno). Negdje po netu ipak vidim da može i da se razdvoji. Ko bi znao. Komplet branik 650 evra. Quote
biciklista Posted August 26 Report Posted August 26 Svaki farbar će to da ti sredi to za verovatno tri puta manje para Quote
Recommended Posts