Jump to content

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na Huji najviše znače gume, a nije na odmet ako imate šper (hehe)... I još nešto, mekši auti se bolje i lakše voze nego tvrđi ;)...

Posted

e ljudi ja sam se sjebo skroz...auto mi je u kraljevu na carini ,lepo mi obecano da ce papiri i auto biti gotovi jos u utorak-sredu i covek zove u cetvrtak i kaze-nista do ponedeljka...tako da na Huju dolazim sa kecom...aj napravite nacionalnu klasu pa da ga uguram na stazu,a dotle cu ga u ladovinu da se ne vidi...e a pre 5 dana je dobio nov set kvacila tako da moze da ide 120 ko od sale

Posted

PROGNOZA ZA NEDELJU

U toku dana suncano a u kasnim popodnevnim casovima prolazno naoblacenje sa mogucom kratkrotrajnom kisom.

Info sa RTS-a

Posted
Program je istaknut i na novom sajtu kao i sponzori

aV17v1I9.jpg

CDX-GT220

Višenamenski CD tjuner za reprodukciju vaših omiljenih CD diskova i digitalne muzike (mp3 i WMA)

sa diskova ili prenosnih muzickih plejera koji se direktno prikljucuju u pomocni audio ulaz. Elegantna srebrna boja.

DRIVE-S za beskompromisan kvalitet zvuka i duže trajanje CD jedinice

45x4 W S-MOSFET pojacalo daje snagu od koje podrhtavaju prozori i smanjuje izoblicenje zvuka

Reprodukcija CD/CD-RW/mp3/WMA muzike

LCD displej od 13 segmenata za jasne i pregledne informacije o muzici

Prednji AUX-IN za direktno povezivanje prenosnih muzickih plejera

EQ3 Stage II pojacalo za do 7 razlicitih raspoloženja

1 predizlaz (prebacivanje zadnji/subwoofer)

gx1zbrd9.jpg

Za sve posetioce skupa

gx1zbwcr.jpg

Sportski auspuh sa ugradnjom

aV17F7LA.jpg

Besplatan Servis

Pq1G_uQi.gif

Gala voda za sve

;)

Pq1ULHai.gif

Pripreme gotove! ;)

Vidimo se

Posted

Takodje molimo sve posetioce skupa:

- da ne idu na terasu kod voditelja (za sve sto nije jasno mozete pitati mene ili nekog ispod HCS standa),

- da se ne zadrzavaju ispod standa vise nego sto moraju,

- ne ostavljaju svoje licne stvari (pice, hrana i ostalo) na stolu ispod HCS standa

- ne zauzimaju stolice koje su namenjene organizatorima skupa

Unapred zahvalni ;);)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...