zli_wuk Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 bogme ne bih se ja igrao sa maretovim jugom isuvishe je ozbiljan !!!
Bane R Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Na Huji najviše znače gume, a nije na odmet ako imate šper (hehe)... I još nešto, mekši auti se bolje i lakše voze nego tvrđi ...
skyline Posted June 5, 2009 Report Posted June 5, 2009 Na Huji najviše znače gume, a nije na odmet ako imate šper (hehe)... to nesto aludiras ;)
strumpf Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 e ljudi ja sam se sjebo skroz...auto mi je u kraljevu na carini ,lepo mi obecano da ce papiri i auto biti gotovi jos u utorak-sredu i covek zove u cetvrtak i kaze-nista do ponedeljka...tako da na Huju dolazim sa kecom...aj napravite nacionalnu klasu pa da ga uguram na stazu,a dotle cu ga u ladovinu da se ne vidi...e a pre 5 dana je dobio nov set kvacila tako da moze da ide 120 ko od sale
TRIO_driver Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Mislim da ce pre Sky da se skenja nego ti zbog toga...
level3 Posted June 6, 2009 Author Report Posted June 6, 2009 PROGNOZA ZA NEDELJU U toku dana suncano a u kasnim popodnevnim casovima prolazno naoblacenje sa mogucom kratkrotrajnom kisom. Info sa RTS-a
level3 Posted June 6, 2009 Author Report Posted June 6, 2009 Program je istaknut i na novom sajtu kao i sponzori CDX-GT220 Višenamenski CD tjuner za reprodukciju vaših omiljenih CD diskova i digitalne muzike (mp3 i WMA) sa diskova ili prenosnih muzickih plejera koji se direktno prikljucuju u pomocni audio ulaz. Elegantna srebrna boja. DRIVE-S za beskompromisan kvalitet zvuka i duže trajanje CD jedinice 45x4 W S-MOSFET pojacalo daje snagu od koje podrhtavaju prozori i smanjuje izoblicenje zvuka Reprodukcija CD/CD-RW/mp3/WMA muzike LCD displej od 13 segmenata za jasne i pregledne informacije o muzici Prednji AUX-IN za direktno povezivanje prenosnih muzickih plejera EQ3 Stage II pojacalo za do 7 razlicitih raspoloženja 1 predizlaz (prebacivanje zadnji/subwoofer) Za sve posetioce skupa Sportski auspuh sa ugradnjom Besplatan Servis Gala voda za sve Pripreme gotove! Vidimo se
skyline Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Mislim da ce pre Sky da se skenja nego ti zbog toga... uh, da znas da sam se smorio ko spajdermen u vojvodini kad sam ga zvao malopre
Vedran Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Takodje molimo sve posetioce skupa: - da ne idu na terasu kod voditelja (za sve sto nije jasno mozete pitati mene ili nekog ispod HCS standa), - da se ne zadrzavaju ispod standa vise nego sto moraju, - ne ostavljaju svoje licne stvari (pice, hrana i ostalo) na stolu ispod HCS standa - ne zauzimaju stolice koje su namenjene organizatorima skupa Unapred zahvalni
Kabe Posted June 7, 2009 Report Posted June 7, 2009 Utisci, video klipovi i fotke sa VI Honda skupa na Adi Huji: viewtopic.php?f=227&t=29368&p=528232#p528232
Recommended Posts