zverko Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 1nsane je potvrdio da ste definitivno ljubitelji prasica... a drugo zaboravljate da gosn. Organ ovaj put tuce dve klase
Pinhead Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 slabo cete vi sa kamionima da napravite nesto na toj malenoj stazi gosn organ tuce tri klase, ispravka
Vedran Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Za klopu cemo se dogovoriti na licu mesta. Najlakse je da svi daju neke pare, a jedan ode i kupi... Gde da se kupi nedeljom uvece? Mozda jedino u Tempu kod pancevackog mosta. Jel radi ona mesara na raskrsnici gde se skrece iz VIsnjicke za lesce? Uostalom, mega marketi rade, moramo nekoga da zaduzimo za rostilj PS. Gosn organ moze da vozi samo jedan auto u jednoj klasi Pishe u pravilniku
AcaS. Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Imam jednog prijatelja koji drzi pljeskarnicu ,pa ga mogu pitati sutra ako je zainteresovan da pece ima i mesa za pljeske....Ako vam odgovara ja cu ga pitati pa kako hocete.A ako vam neodgovara mogu uzeti od njega meso ako se ne dogovorite gde cete...
sale vti Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Evo ja cu dam neki evric na maxb, lepo mu ide auto a i zna dobro stazu a i sa toliko kilometara i svoj auto sigurno... Tako je to kad ne mogu sam na sebe da se kladim... salim se naravno... @level: hvala vi na poverenju!
zli_wuk Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 poshto chekam ortaka da zavrshi sa obavezama najverovatnije cu stici do 15h nadam se da to nije problem kad se malo zakasni>?
Vedran Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 Trka pocinje u 14h, do tada bi trebao da si na skupu!
Pinhead Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 eh da mogu da pustim hrleta u najslabiju klasu....
zli_wuk Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 iskreno se nadam da cu stici do 14h jer drugar ima obaveze pre podne da pozavrshava pa da krenemo, jbg, ja bi radio nego nema se dozvola tj josh uvek sam pod zabranom
marko321 Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 E jel ima neko da prolazi kroz Kg, a da ima slobodno mesto
zli_wuk Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 E jel ima neko da prolazi kroz Kg, a da ima slobodno mesto mare za tebe procicu kroz KG
marko321 Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 U extra Posto mi je riknula pumpa za gorivo pa sam pesak
driver Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 A mogli ste bar klase da podelite na ks/po toni, kakve ja (i slichni) shanse imam sa 100ks/t protiv 10 CRXova sa 140ks/t A bash mi treba taj Sonijev cd
Shikamaru Posted June 2, 2009 Report Posted June 2, 2009 A mogli ste bar klase da podelite na ks/po toni, kakve ja (i slichni) shanse imam sa 100ks/t protiv 10 CRXova sa 140ks/t A bash mi treba taj Sonijev cd Pa ti nisi u klasi sa CRX-ovima, opusteno....ja sam u klasi sa njima
Lana Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Izvinjavam se unapred na predstojecem pametovanju, ali... Bilo bi dobro da svi od reda na skup dodjemo sa vezanim pojasevima, u okviru propisane brzine i bez preticanja na punu. Citajuci ovde koliko se ona nazovi novinarka obradovala senzaciji na Miseluku i imajuci u vidu da je BG pun nazovi reportera koji jure "iju!" situacije, bolje da im ne dajemo povoda da nas popljuju... Pa sad, ako mislite da sam udarena mokrom carapom u glavu... I, naravno, sve pohvale za organizaciju i pripreme! Spremite (ko je za to vec zaduzen) jednu kartu za drugaricu-buduceg-clana
zli_wuk Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 naravno ja sam se vec pripremio za miran i bezbedan put
AcaS. Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Zli ako budes mirovao kao u Kg (kada smo te sreli na semaforu) ..
skyline Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 i to bez dozvole japanac u dusi (kamikaza) juri po gradu, sa autom koji se derendza i salje poruku "legitimisite me, legitimisite me, ja nemam dozvolu!!!!"
gade Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 jeli bre da pitam nesto , pocinje u 13 sati a kad se dolazi da se parkiramo i da se dogovorimo za sve ostalo
Vedran Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 Skup pocinje u 13, tada moze da se dodje na stazu, tj. na parking. Kakva ostala dogovaranja?
Pinhead Posted June 3, 2009 Report Posted June 3, 2009 prijavljivanje za takmicenje ,itd otkud znam Vidis sta kaze tamo u programu: 13h - 14h : formalni pocetak programa, prijave za nagradne igre ...pa onda malo ispod ima opet : Prijave pocinju od 13h, na shtandu HCS Eto da si citao program pazljivije, znao bi
Recommended Posts