Jump to content

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Za klopu cemo se dogovoriti na licu mesta. Najlakse je da svi daju neke pare, a jedan ode i kupi...

Gde da se kupi nedeljom uvece? Mozda jedino u Tempu kod pancevackog mosta.

Jel radi ona mesara na raskrsnici gde se skrece iz VIsnjicke za lesce?

Uostalom, mega marketi rade, moramo nekoga da zaduzimo za rostilj ;)

PS. Gosn organ moze da vozi samo jedan auto u jednoj klasi ;)

Pishe u pravilniku ;)

Posted

Imam jednog prijatelja koji drzi pljeskarnicu ,pa ga mogu pitati sutra ako je zainteresovan da pece ima i mesa za pljeske....Ako vam odgovara ja cu ga pitati pa kako hocete.A ako vam neodgovara mogu uzeti od njega meso ako se ne dogovorite gde cete...

Posted

Evo ja cu dam neki evric na maxb, lepo mu ide auto a i zna dobro stazu a i sa toliko kilometara i svoj auto sigurno... :)

Tako je to kad ne mogu sam na sebe da se kladim... :aaaa salim se naravno...

@level: hvala vi na poverenju! :)

Posted

iskreno se nadam da cu stici do 14h jer drugar ima obaveze pre podne da pozavrshava pa da krenemo, jbg, ja bi radio nego nema se dozvola tj josh uvek sam pod zabranom ;)

Posted

A mogli ste bar klase da podelite na ks/po toni, kakve ja (i slichni) shanse imam sa 100ks/t protiv 10 CRXova sa 140ks/t ;) A bash mi treba taj Sonijev cd ;)

Posted
A mogli ste bar klase da podelite na ks/po toni, kakve ja (i slichni) shanse imam sa 100ks/t protiv 10 CRXova sa 140ks/t ;) A bash mi treba taj Sonijev cd ;)

Pa ti nisi u klasi sa CRX-ovima, opusteno....ja sam u klasi sa njima :evil::twisted:

Posted

Izvinjavam se unapred na predstojecem pametovanju, ali...

Bilo bi dobro da svi od reda na skup dodjemo sa vezanim pojasevima, u okviru propisane brzine i bez preticanja na punu. Citajuci ovde koliko se ona nazovi novinarka obradovala senzaciji na Miseluku i imajuci u vidu da je BG pun nazovi reportera koji jure "iju!" situacije, bolje da im ne dajemo povoda da nas popljuju...

Pa sad, ako mislite da sam udarena mokrom carapom u glavu... ;)

I, naravno, sve pohvale za organizaciju i pripreme! Spremite (ko je za to vec zaduzen) jednu kartu za drugaricu-buduceg-clana :D

Posted

i to bez dozvole

japanac u dusi (kamikaza)

juri po gradu, sa autom koji se derendza i salje poruku "legitimisite me, legitimisite me, ja nemam dozvolu!!!!"

Posted
prijavljivanje za takmicenje ,itd otkud znam

Vidis sta kaze tamo u programu:

13h - 14h : formalni pocetak programa, prijave za nagradne igre

...pa onda malo ispod ima opet :

Prijave pocinju od 13h, na shtandu HCS

Eto da si citao program pazljivije, znao bi ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...