dr32 Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Za sada samo ovo od Honde imam, al ona je kriva sto jos nemam cetvorotockasa od Honde 600ccm, 102 ks, 2013, ABS, za sada samo reci hvale posle par hiljada km. Cak i jedna tura od 1300km za 16h u jednom danu. Quote
Vedran Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Dobrodosao! Gde si isao kad si toliku kolometrazu napravio u danu? Quote
dr32 Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 Dobrodosao! Gde si isao kad si toliku kolometrazu napravio u danu? Od kuce do kuce i to najkracim putem P.S. Nisam vise u majcici Srbiji. Quote
Tarantula Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Super je novi 600f, imao priliku da ga probam, lak, lepo sluša, za krivine idealan, čak i za višlje osobe koliko-toliko udoban..................malo se teže čita instrument tabla, zaštita od vetra je nikakva (ali to je normalno kod F i R modela), fali opcija dodatne opreme za dalje putešestvije,...................jedino bi promenio te fabričke BT023 i naravno auspuF Mivv ili LeoVince koji su u normalnom cenovnom rangu............... Quote
dr32 Posted September 12, 2014 Author Report Posted September 12, 2014 Zastitu od vetra sam resio povisenim vizirom, za gume si upravu, mada u prvih par hiljada razrade mi to nije ni bilo bitno. Auspuh... prvo sam mislio da je to br. 1 za zamenu, al otislo mi je mnogo para na opremu posto sam uz novi motor i sa opremom krenuo od pocetka. A i za duza putovanja je fabricki optimalan, znam zato sto je na motoru sa profilne slike aftermarket i po gradu je super, al kad se krene negde na par sati glava zna da zaboli od njega. Ovaj aupuh bi bio idelalan, al ga nema u Evropi, a ja ne mogu da registrujem motor sa aupuhom bez homologacije Quote
Recommended Posts