TRIO_driver Posted February 3, 2013 Author Report Posted February 3, 2013 Bilo koji od regularnih telefona servisa, javice se momci sa prijemnog, spremis im broj sasije i podatke, pa ce odrediti sve. Ja sam stalno tu (zivim gde mi je i servis), a i kad nisam fizicki u servisu, pratim sve preko programa i kamera, tako da uvek mogu da dodjem, ako ima potrebe.. Quote
bachaman Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Malo sam se raspitao i razgovarao sa prodavcem kola. Pošto mi je auto u garanciji, koji mi je dao Car market, otićiću prvo do zvaničnog Hondinog servisa da oni pogledaju to kvačilo. Ako se ispostavi da je za zamenu, dužni su po ugovoru da mi to srede. Nadam se da će sve biti ok. Quote
francez27 Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 Molim ti javi mi sto pre cenu za hladnjak klime imas moje podatke, ako ti nije problem posalji mi porukom na br. 066355443 Quote
TRIO_driver Posted July 12, 2013 Author Report Posted July 12, 2013 Hladnjak nemam na stanju, prodavali smo za 14300 i za 26900 din, zavisi sta je raspolozivo u aftermarketu. Moramo proveriti rok isporuke, pa se javljamo. Quote
Desko Posted December 7, 2019 Report Posted December 7, 2019 Zanima me kolika je cena zamene seta kvacila sa delovima na honda accord 2.0 2008 restajling? Quote
TRIO_driver Posted January 21, 2020 Author Report Posted January 21, 2020 https://triomotors.rs/zakazivanje-servisa Quote
Recommended Posts