Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Mali update da ne misli neko da je mrtav :D sada na satu ima 122500km i uradjen je servis 3l ulja i filter ulja. Ulje je motul 2100 15w40 i kosta 1740 dinara i filter 480 dinara :), sipano 2.3l i ostalo 0.7l za dolivanje :) evo i nekih slika posto ga nije bilo odavno :)

photo0470.th.jpg

I po prvi put da mi je usis ostao suv i da nije mastan, a ranije sam ga na svakoj zameni ulja skidao i cistio :) i primetio sam da mi je filter vazduha u tom delu koji je najblizi usisu malo onako kao oprnjen kao malo zapaljen, jer zna neko zasto je to tako? :)

photo0471s.th.jpg

photo0455f.th.jpg photo0456x.th.jpg photo0457a.th.jpg photo0458d.th.jpg photo0459t.th.jpg photo0460n.th.jpg

• 2 months later...
Posted

Nismo nista odavno pisali, stavili smo gume dobro poznate Fulda kristal montero 155/65 r13 i vozikamo se :D

A posto mama nije smela da vozi po snegu auto je ostao 2 dana na parkingu i danas sam ga upalio, evo i snimka ali nesto je zvuk pobrljavio (snimano telfonom)

post-2310-0-32130600-1355149174_thumb.jpg

Posted

Iznenadjen sam!

Na automobile firme Daihatsu skoro da nisam obracao paznju...primetim ga obicno po specificno ruznom izgledu negde na putu.Prosle godine sam video jedan model...pa nas troje smo se u autu pitali koja je prednja a koja zadnja strana ,samo po kretanju tog Daihatsua smo zakljucili sta je napred a sta zadnji deo.

Ovaj model Cuore je isto tako malo ruznjikav ali ti si ga kolega napravio da bude prilicno lep!

Predlazem ti da dizajnerima Daihatsu-a posaljes ove fotografije tvog auta,mogli bi dosta toga da nauce-mnogo su plata primili za nista.

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

Iskreno, malo mi je sumnjivo da ovaj auto ide po GPSu 175, to je ozbiljna brzina za ovaj auto. Ne kazem da nisi u pravu, ali ako je tako, onda respect.

U svakom slucaju, premeni to to jos koji put :D

Posted

Nisu ni GPS uiredjaji toliko precizni koliko ljudi misle. Ja sam isto mislio da su oni precizniji od brzinometra, ali baš nedavno sam pričao sa drugarom koji je geometar, i on mi kaže da su ti gps uredjaji za široku potrošnju dosta neprecizni i da im ne treba mnogo verovati...

Tako da ako oćete da vidite koliko može da razvije vaš auto, saznajte gde panduri radarišu i pun gas  :biggrin:

• 4 weeks later...