Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Mali update, stavljene letnje gume fulda 155/65 r13 nastelovan plin, zamenjeno ulje Motul 2100 10w40 2.3l na 115 000km

Do nedelje jos da se opere lepo komplet, da se stave ratkapne, skidanje znaka daihacu napred i pozadi i stavljanje hondinog znaka i onda u nedelju polazak :):ninja: :ninja:

• 2 months later...
Posted

Zdravo svima. :kiss:

Imam molbu:

Treba da kupim kola, a u ista se ne razumem ich! Bicu vam jako zahvalna oko bilo kakvih sugestija.

Ne znam koja su pravila foruma da li smem direktne linkove da posavljam, te ako narusavam koncept ispravite me.

Mehanicare ne znam, muza nemam, bitna mi je sigurnost bebe i zelim sto manje poseta majstoru. Iz navedenih razloga gledam japanska vozila. Daihatsu je jeftiniji zbog problema nabavke delova ako razumem, pa sam onda gledala novije modele i tu imam dilemu.

http://www.polovniautomobili.com/oglas1989679/daihatsu_cuore/ meni ovo deluje super povoljno. Koliko moze da moze dodje da ova kola dovedem u super stanje? Da li se to isplati, mozete li bilo kakvu procenu ili sugestiju da date.

Velika je razlika u ceni izmedju gere navedenog i http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/1030624_Daihatsu_Cuore_2006_god pa se pitam vredi li.

Puno hvala na odgovorima <3

Posted

Za ovaj iz Subotice su zvali da pitaju za delove, soferka i far idu u originalu, ne mogu da se nabave, jer Daihatsu se vise ne prodaje u Evropi.

Moj je savet da pre gledas Hyundai Atos Prime ili Kia Picanto, ista klasa, ista pouzdanost, a pristupacnost delova mnoooogo bolja.

Japanska su za tu cenu malo jaca sa cenom(opravdano), a ova dva gore su slicna po pouzdanosti, a pristupacna za odrzavanje + nisu skupi delovi + mali potrosac i cena registracije.

Posted

Hvala puno, ideju nisam imala da se ne prodaju u Evropi, vidim da ih voze, pa mi nelogicno da im nema delova ni za novije modele.

Hyndai Atos Prime onda verovatno. Ah!

Posted

Evo i ja da se ukljucim, pazi sto se tice toga posto si zensko a narodno pravilo glasi da losije vozite od muskaraca gledaj kola koja su pristupacnija sa delovima..

Ne sporim da je daihatsu los auto evo sada ima 118-120k km na satu i nista nije crklo niti pokvarilo, samo ulje i filteri, zbog moje malo zustrije voznje mi odlaze ranije plocice na 30k km ali boze moj.... tako da poslusaj savete od Zivka i Saleta i neces pogresiti..

Sto se tice tog Hyndai-a nisam imao priliku da ga vozim ali ako majstor kaze da valja onda valja :D pitaj slobodno ako nesto jos treba :D

Posted

Ne sporim da je daihatsu los auto evo sada ima 118-120k km na satu i nista nije crklo niti pokvarilo, samo ulje i filteri, zbog moje malo zustrije voznje mi odlaze ranije plocice na 30k km ali boze moj..

Ovo nesto nisi dobro srocio :)