Cirko Posted June 6 Report Posted June 6 Bio sam na velikom broju HCS skupova i bas sad kada legenda Milic dolazi, ja ne mogu. Pih, sta ti je zivot. civic_x_fk7, MilicTT, vlado985 and 1 other 3 1 Quote
MilicTT Posted June 6 Report Posted June 6 Ha, legenda živi u Nišu, javi se kad dolaziš u grad na Nišavi. Nisam ti ja nikakva legenda @Cirko, jedan običan,prosečan građanin sa manama i vrlinama. Da si dosao video bi da kožna rukavica nije patka već je bas poslužila svrsi. Nisam uspeo da ispoliram vrata iako mi je majstor obećao. Cirko, Dadas and civic_x_fk7 3 Quote
civic_x_fk7 Posted June 7 Report Posted June 7 Doktore, da li ćemo smeti da Vam se obratimo na našem jeziku, ili isključivo na japanskom? MilicTT 1 Quote
buzilo Posted June 7 Report Posted June 7 Kakva je situacija oko vremena polaska iz Bg pa na dole. Gde i u koliko sati da se prikljucujemo koloni i da li je u opste ima? Milos.Becejac and toshiro 2 Quote
toshiro Posted June 7 Report Posted June 7 Можемо ми свакако да се нађемо негде код рампе у Баточини па да се прикључимо возићу buzilo 1 Quote
buzilo Posted June 7 Report Posted June 7 1 hour ago, toshiro said: Можемо ми свакако да се нађемо негде код рампе у Баточини па да се прикључимо возићу Na to sam i mislio. Reci te vreme Quote
mareCIVIC Posted June 7 Report Posted June 7 Ja imam manji de-tour tako da me nemojte cekati na OMV -u, sretnemo se mozda usput, svakako se vidimo tamo... toshiro 1 Quote
Milos.Becejac Posted June 8 Author Report Posted June 8 Pivce, vecera, druzenje, medjusobno testiranje vozila i spremamo se za druzenje. Vidimo se ! civic_x_fk7, 19ljuba82, bmarke and 7 others 10 Quote
Milos.Becejac Posted June 8 Author Report Posted June 8 064 811 41 38 ako imate problem na ulasku broj coveka sa rampe. Quote
schonenk Posted June 8 Report Posted June 8 8 hours ago, Milos.Becejac said: Pivce, vecera, druzenje, medjusobno testiranje vozila i spremamo se za druzenje. Vidimo se ! Impresivan vozni park, cini mi se da vecina nije predstavljena na forumu Quote
BRANKO 90 Posted June 8 Report Posted June 8 Super proveden dan, lepi automobili zaista. Hvala na druzenju hondasi, poz! SIck_n_SIRious, Weifert, Milos.Becejac and 6 others 7 2 Quote
Milos_80 Posted June 8 Report Posted June 8 Veliko hvala domaćinima, sjajni ste svi odreda, a mašine namunjene, nisam znao šta bih pre gledao. darkokarate, jocak90, Weifert and 14 others 17 Quote
civic_x_fk7 Posted June 8 Report Posted June 8 Hvala svima na lepom druženju i mogućnosti da uživamo u društvu moćnih samuraja! i ekskluziva: crnka dr. Milića u pratnji ljutih mašina fade, Bob, Dadas and 19 others 22 Quote
Dadas Posted June 8 Report Posted June 8 Hvala domacinima. Lepo je bilo videti ekipu na jednom mestu i nikad vise typeR-ova. Djura i ja smo imali i neka druga interesovanja, ne zamerite. 19ljuba82, kolombaja, zex_76 and 13 others 5 1 10 Quote
duki92 Posted June 8 Report Posted June 8 Par fotografija i od mene. prashinar, Nojke, Milos_80 and 17 others 19 1 Quote
rkoma1986 Posted June 8 Report Posted June 8 Au kakve slike i kakvi autići. Svaka čast momci MilicTT and SIck_n_SIRious 2 Quote
toshiro Posted June 8 Report Posted June 8 1 hour ago, Dadas said: Hvala domacinima. Lepo je bilo videti ekipu na jednom mestu i nikad vise typeR-ova. Djura i ja smo imali i neka druga interesovanja, ne zamerite. Не више од пола сата пре тога нас је скоро убедио да му је промискуитет близак искључиво у сфери аутомобила... 🤣 SIck_n_SIRious, trojanac, Milos_80 and 3 others 2 4 Quote
Dadas Posted June 8 Report Posted June 8 Drugi covek kad ne dodje sa S2000. Kaze smeta mu ova jara od sunca. Milos_80, darkokarate and MilicTT 3 Quote
mareCIVIC Posted June 8 Report Posted June 8 Super druzenje kao i uvek, sve pohvale za organizaciju. Ne zamerite za amaterski video, bukvalno je juce bilo prvo letenje u zivotu, danas drugo prashinar, trojanac, SIck_n_SIRious and 20 others 23 Quote
MilicTT Posted June 9 Report Posted June 9 @civic_x_fk7kad ovako napišeš većina nišlija pomisli na pravog dr.Milića koji je pobedio na izborima opštine Medijana, kad ono, Milić od Duvaništa. A da je crnka lepa lepa je,bar meni najlepša. Prvi put sam na skupu i mogu reći da je sve bilo ok ,samo sam zaboravio da zamolim Miloša da me provoza malo sa novim FL-om. Šteta za mene. Milos_80, 19ljuba82, SIck_n_SIRious and 1 other 3 1 Quote
Milos_80 Posted June 10 Report Posted June 10 On 6/8/2025 at 11:14 PM, Dadas said: Drugi covek kad ne dodje sa S2000. Kaze smeta mu ova jara od sunca. Jel se zato držite za ruke na slici? 🤗 Dadas, darkokarate and SIck_n_SIRious 3 Quote
Milos_80 Posted June 10 Report Posted June 10 @MilicTT biće prilike, nije Niš na kraj sveta, a ni Beograd, mada ne može da se vozi auto po njemu. SIck_n_SIRious 1 Quote
Recommended Posts