HondaAccordCL9 Posted May 12 Report Posted May 12 Ja ako budem dolazio, biće to samo jedan dan, verovatno nedelja 08.06. Ali nisam 100% siguran u dolazak. 1. Milos.Becejac 2. Sick_n_serious 3. Macak97 4. Velja996 5. civic_x_fk7 (Dalibor) 6. Vedran 7. Branislav (+3 ili +4) Quote
civic_x_fk7 Posted May 12 Report Posted May 12 ma dolazi bre komšo da nastavimo priču o kovioni i trešnji HondaAccordCL9 and Milos.Becejac 1 1 Quote
MilicTT Posted May 15 Report Posted May 15 Zainteresovan Milić. Samo mi malo bolje objasni put jer sam iz Prokuplja a živim u Nišu. Navi na telefonu me nešto zeza. civic_x_fk7 1 Quote
civic_x_fk7 Posted May 15 Report Posted May 15 Otvori ovaj link u web browseru na komputeru ili telefonu i pokazaće ti na gugl karti kako od naplatne Merošina doći do Parkinga i hotela Garni. Ovo je više za nas, iz daleka, a za lokalce pretpostavljam da će ići ulicom Topličkog partizanskog odreda do kružnog toka pa tu prvo desno isključenje u Nišku ulicu do NIS Petrol, gde onda desno pa dalje kao na gugl karti. https://www.google.com/maps/dir/43.2789854,21.7967257/43.3048324,21.6820465/@43.304914,21.6826945,438m/data=!3m1!1e3!4m2!4m1!3e0?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDUxMy4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3D Quote
MilicTT Posted May 16 Report Posted May 16 Zezam se kao i uvek, znam ,,zatvorenim očima da odvezem do tamo,, ,,jel.zako tata,, iz kultnog filma. U tom ali starom nekad hotelu sam dolazio sa dobrim ali baš dobrim drugaricama na druženje. Al tad ,tad sam bio mlad. Tad Honda nije bila moja devojka a sada jeste. Milos_80 and Dadas 2 Quote
Cirko Posted May 16 Report Posted May 16 Ako Milic legenda dolazi onda ce doci bar pola HCS samo da ga upozna! Robi R, bauer, Dadas and 10 others 9 4 Quote
Milos.Becejac Posted May 16 Author Report Posted May 16 22 hours ago, MilicTT said: Zainteresovan Milić. Samo mi malo bolje objasni put jer sam iz Prokuplja a živim u Nišu. Navi na telefonu me nešto zeza. Kakav Prokupcanin ? Odakle si ti ? Ti li si nas ? Le Le * salu na stranu Cuo sam se sa Vedranom i ljudima koji zele druzenje, ostavicu jos malo ovde da se krcka. Ako nas bude bilo 20/30 po onome sto znam mogu da odem i dogovorim ili da nadjemo jos neku lokaciju. Napravicu viber grupu pa cemo se tu sve dogovarati. Quote
MilicTT Posted May 16 Report Posted May 16 Odličnu si lokaciju odabrao, ima neka ergela konja,možemo napraviti grupnu gotografiju sa njima ali mora da dođe i Vladooo sa svojim potrošačem da bi zabava bila komplatna. Dadas 1 Quote
Markius Posted May 16 Report Posted May 16 6 hours ago, Cirko said: Ako Milic legenda dolazi onda ce doci bar pola HCS samo da ga upozna! ja se lomim. macak97 and MilicTT 2 Quote
Milos.Becejac Posted May 16 Author Report Posted May 16 25 minutes ago, MilicTT said: Odličnu si lokaciju odabrao, ima neka ergela konja,možemo napraviti grupnu gotografiju sa njima ali mora da dođe i Vladooo sa svojim potrošačem da bi zabava bila komplatna. Milicu zemljace, odakle si ? Quote
Weifert Posted May 16 Report Posted May 16 Ja dolazim 08.06.🙂 Taman da zavrsim sve svoje radove i da mogu napokon, zvanično, da prezentujem svoje vozilo 🤣 Milos.Becejac 1 Quote
Misaaaaaaa Posted May 16 Report Posted May 16 Dolazim i ja sa jos dva FN2 MilicTT, Milos_80 and Milos.Becejac 3 Quote
MilicTT Posted May 16 Report Posted May 16 @Milos.Becejacizvini što ne razumeš moj smisao za humor. Sa Duvaništa sam i napisao sam ti da svratiš u caffe kod Dis a da se upoznamo i popijemo po viski. Uvideo bi tada da sam ozbiljan stari čiča koji samo živi opušteno. Tebi je lepše da me malo slikas kad ne vidim,jbg. Quote
Vedran Posted May 16 Report Posted May 16 Hocemo 7 i 8.06, ima li zainteresovanih za noćenje? Weifert and AxeMarko 1 1 Quote
AxeMarko Posted May 16 Report Posted May 16 2 hours ago, Misaaaaaaa said: Dolazim i ja sa jos dva FN2 Na prikolici? @VedranSpavamo, naravno! Weifert 1 Quote
Milos.Becejac Posted May 17 Author Report Posted May 17 72e za dvoje sa doruckom videcemo danas kako stoje stvari. Weifert 1 Quote
Weifert Posted May 17 Report Posted May 17 Ja cu da dodjem 07.06 i to ce biti oko 21-22h (a mozda uspem da dodjem oko 20h ako uspem da pobegnem ranije sa posla) i mogao bih da ostanem 08.06 do 12h. U 15h moram da sam na snimanju u Pančevu. Bukirao sam sebi smestaj. MilicTT and Milos.Becejac 2 Quote
Milos.Becejac Posted May 17 Author Report Posted May 17 Ja danas otiso, imaju privatnu proslavu. Parkinga koliko zelis. Lepota. Cekam menadzerku hotela da se javi i javljam sve. Weifert, HondaAccordCL9, MilicTT and 3 others 6 Quote
MilicTT Posted May 18 Report Posted May 18 Ima tamo mesta na pretek, priroda,livade,jezero, stvarno dobra lokacija bravo. Ne znam samo šta dogovaraš sa menadžerkom hotela. Onde pored nekadašnjeg starog bazena kod brane ima.dosta mesta za parkiranje. Nisam bio skoro. Ima iznad ovog jezera Krajkovačko jezero na 9.2km od ovog. Bilo bi lepo da svi odvezeno u koloni polako da vide kolege i ovo jezero. Neko može da stane i snima prolazak kolone. Ja neću biti lokomotiva u ovom filmu. Misaaaaaaa, biciklista, Dadas and 2 others 5 Quote
Milos.Becejac Posted May 20 Author Report Posted May 20 Potvrdjeno i zvanicno. Nakon uspesnog dogovora sa restoranom dogovorio sam sledece: 1. Rampa spustena i nas covek koji ce primiti ljude na parking ispred restorana 2. Parking na samo par koraka od restorana u hladovini ili na suncu 3. Spojeni stolovi unutra za druzenje rucak i kafu po principu a la carte. Porucice svako sta zeli da popije i pojede bez cimanja, rezervisanja i obaveza 4. Druzenje ce zvanicno poceti u 11:00 5. Ljudi koji spavaju bice vec tamo zajedno sa nama i vece pre 6. Potrebno mi je od vas sledece: Nick sa foruma i tablice automobila kojim dolazite Broj ljudi sa kojima dolazite zbog mesta u restoranu Tablice ce imati spisak kako bi imalo mesta za svakoga od nas a takodje i zbog evidencije. U zdravlju se videli... Quote
Vedran Posted May 21 Report Posted May 21 1. Milos.Becejac 2. Sick_n_serious 3. Macak97 4. Velja996 5. civic_x_fk7 (Dalibor) 6. Vedran 7. Branislav (+3 ili +4) 9. Weifert 10. AxeMarko 11. Misaaa + 2xFN2 12. Mare Civic Idemo prijave, da olaksamo organizatoru Weifert and Milos.Becejac 2 Quote
MilicTT Posted May 21 Report Posted May 21 101. MilicTT NI250-BG Markius, Milos.Becejac and toshiro 3 Quote
Weifert Posted May 21 Report Posted May 21 PA245ZG Weifert 7 hours ago, Milos.Becejac said: Milos.Becejac 1 Quote
MilicTT Posted May 21 Report Posted May 21 Treba napisati niškom klubu Honde na fb, ima ih puno. Ja ću napisati južnim vestima ,verujem da će napisati članak. Dadas and toshiro 2 Quote
Recommended Posts