Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Malo slika sa sklapanja, nije hronoloskim redom, oprostite.. :)

DSC04401.jpg

DSC04395.jpg

DSC04396.jpg

Jos delova:

DSC04401.jpg

DSC04402.jpg

DSC04403.jpg

DSC04388-1.jpg

Danijel sklapa motor:

DSC04390-1.jpg

DSC04391-1.jpg

DSC04394-1.jpg

DSC04395-1.jpg

DSC04396-1.jpg

11-12.jpg

I na kraju smo ga spakovali, pa ubacili u Supru:

17-7.jpg

16-5.jpg

12-8.jpg

13-10.jpg

14-9.jpg

15-7.jpg

Sad je spakovan, cekam da mi stigne glupavi semering, da sklopim i menjac(stigao jos jedan), i onda ga konacno sklapamo, branici cu na farbanju, i da je vozim, zeljam sam je kao vojnik sexa... :)

Posted

Ahaha, do jaja :D Vidi lika, prica telefonom: "Brate evo pakujem motor od Supre keve mi :D " LOL

Ajd Ziko zavrsavaj to pa da je testiramo niz Divcibare :D Ti vozne karakteristike, a ja patos :D.

Posted

Mani me driftovanja, vozicu te po brzim krivinama, ali ne U, sad moram nezno narednih 500 km, onda rokamo K&N filtere i konacno kako treba... :P

A Ljuba(lik sa telefonom), taj je lud, to je onaj sto je na svoju Bubu nabudzio turbinu od Scanie... :kez:

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Dobila Supra nove diskove, koje samo ona nosi, 304 mm precnik, sad koci na pomisao samo.. :)

Uz nove plocice od pre 10k km, plus nove zadnje diskove i plocice isto pre 10k promenjene, kocnice su sada u skladu sa performansama.. :P

hyundai7.jpg

hyundai6-1.jpg

• 1 month later...
Posted

Malo sam doterivao Supru, pukla mi je sajla brzinomera, sreca nije do pinjona, vec do same sajle, remontovali je(nova je samo org i brrrrr cena), pa kad vec rasturam instrument tablu, zamenio sam sve sijalice na njoj, sad sija tabla kao nova... :)

2012-05-31090744.jpg

A i Bane, bivsi vlasnik, je ispao laf na kvadrat, nasao je Suprin originalni radio(sad je trenutno Pioneer Mp3 CD), koji cuvam, kad jednog dana Supra(za desetak godina), dodje u status odltimera, da imam sve originalno(znaci ostaju i originalne felne, radio, itd...), cak i kad budem tapacirao volan i rucicu, bice u originalnoj boji plavoj..

2012-06-15091014.jpg

• 9 months later...
Posted

Dugo nisam nista pisao o Supri, jer i nisam imao. Utegnuta je kao pracka, ostali su samo detalji.

Medjutim, kad vozite ovakav auto kao daily driver, pa pocne ponekad da vozi i zena, pozajmi cale, preteraju ga nekad ovi moji iz servisa, parkiras na javnim parkinzima, oziljci pocnu da se broje..

Prvo je neki balvan okrznuo Supru na parkingu

1-8.jpg

Onda je dosao surak pa naslonio na stub u Futoskoj(bitno da je gledao da ne udari tata TRIOvog Santa Fe.. :) )

1-11.jpg

Pa je dosao posteni komsija, koji je zbrisao, ali mi je ostavio potpis

http://www.dodaj.rs/f/G/sK/4R6ebyp6/1-10.jpg

Onda sam se jednom ja iznervirao, i jbg...

1-16.jpg

Pa su pocele da je stizu godine

1-9.jpg

Da bi na kraju trudna gospodja Markovic zaboravila da pogleda levo i nastradao je Golf 2

1-15.jpg

E, sad je bilo dosta. Svi delovi su nabavljeni, koji trebaju i koji ne, ako se neka kombinacija desi, od juna(kad istekne registracija), ide Supra na detaljno estetsko sredjivanje, ali onda cu je samo JA VOZITI, molim lepo.

Ujedno sam nabavio i treci diferencijal LSD da imam, ovaj je poceo malo da se cuje, idemo da ga ispeskarimo, ofarbamo, pa mozda i metnemo, ako ne bude guzve u servisu.. :)

1-1.jpg

Posted

Hehehe, 7.5x18" ET38 5x114.3/5x100 Kosei K3 odavno cekaju, ali recimo danas je otisla cifra za 4 nove 18" gume na kolica za bebu i gomilu pratece opreme, jbg, prioriteti se znaju..

A radi se se Mazda, pa i ona vuce resurse, felni ima, gume ce biti, jednog dana.. :)

• 1 month later...
Posted

Od danas, Supri je istekla registracija, sto automatski znaci da ove godine ide u penziju..

Smestena je u betonskoj garazi kod TRIO seniora u okolini Sapca.. Posto zbog razvoja posla stize za dve, tri nedelje novi prevoz, jedno od mojih vozila je moralo da ide na mirovanje, te je izbor pao na Supru zbog njenih 50k dinara registracije.

1-26.jpg

1-25.jpg

Nije mi zao, vozio sam je za sve pare skoro 3 godine, presao lepih 22k km za to vreme, dosta odradio na njoj(maltene je napravio novom), a sad ide u konzervaciju, nikako prodaju..

1-13.jpg

Kad je poboljsaju prilike sto se tice registracije oldtajmera i youngtimera, doci ce i red na nju, kada ce dobiti kompletan nov enterijer presvucen, sredjivanje limarije, farbanje i poliranje.

1-27.jpg

Do tada, spavaj Suprice mirno...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...