Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kao zvanicni distributor EXEDY kvacila za Srbiju, pozvani smo da ih posetimo na njihovom standu na ovogodisnjoj Automechanici.

Za neupucene, to je najveci svetski sajam dodatne i pratece opreme u autoindustriji, odrzava se svake dve godine, a pored Frankfurta, odrzava se i regionalno po svetu, ali je u Nemackoj najstariji i najvazniji..

TRIO ekipa u sastavu mene i moje sestre smo dobili poziv da dodjemo i posetimo EXEDY na njihovom standu, i mogu reci jedno lepo iskustvo, dosta dogovora u buducnosti, no najvaznije je da je EXEDY zadovoljan dosadasnjom saradnjom, te da se nadam da cemo i ubuduce saradjivati, a s obzirom da je ovo i moj licni projekat, veoma sam ponosan na cinjenicu da sam uspeo da dogovorim posao izmedju najvece japanske fabrike kvacila i svoje firme... :D

No, da skratim pricu, najbolje je slikama da potkrepim malo celu reportazu:

Moja malenkost i EXEDY FQ-300 igrackica ... :mrgreen:

evo4.jpg

Ovo je EXEDY stand:

evo5.jpg

stand2.jpg

stand.jpg

stand1.jpg

Za motoriste, ovo ce biti interesantno:

Valentino Rossi pobednicki motorcikl GP klase, 150 kg i 200 ks(bolid na 2 tocka, cije osiguranje na 7 dana iznosi 100k evra, jer sam motocikl vredi skoro milion) :?

Rossimotor2.jpg

Rossimotor.jpg

EXEDY isporucuje i sportska kvacila, kao i obicna i automatska kvacila, za MOTORE, a nema bolje reklame kvaliteta, nego sto snabdeva najbolji svetski motorcikl, koji vozi najtrofejniji, uz Djakoma Agostinija i Mika Duana, vozac danasnjice, VALENTINO ROSSI. iliti popularni Doctor. Zato i motorcikl nosi njegov logo i omiljeni broj 46.

Evo i naseg ljubaznog domacina Kazmera:

Kazmerija.jpg

Cak smo dobili JDM supu direkt iz Japana.. :D

Supa.jpg

Medjutim, ono sto nas fanatike na 4 tocka najvise zanima, to je EXEDY promo vozilo:

MITSUBISHI LANCER EVOLUTION X FQ-300

evo6.jpg

Auto je vlasnistvo EXEDY, mogu da ga voze samo 4 osobe u kompaniji, stalno je u pokretu i doradjen je blago, a vise detalja uz slike:

evo16.jpg

Redovno se vozi, a dobio sam obecanje da cu ga provozati kad posetim EXEDY UK u skorije vreme... :twisted:

evo15.jpg

Auto je 6 brzina manuelni, opremljen EXEDY sportskim kvacilom:

DSC01534.jpg

O kolima brine najpoznatiji tuner Subaru kola i EXEDY distributer u UK -

DSC01362.jpg

evo7.jpg

evo12.jpg

evo13.jpg

evo10.jpg

evo10.jpg

evo1.jpg

Cak ima i bass fabricki u gepeku... :D

evo.jpg

Malo sportskih kvacila:

DSC01534.jpg

DSC01533.jpg

DSC01532.jpg

DSC01531.jpg

DSC01537.jpg

DSC01536.jpg

DSC01535.jpg

Ono na sta sam se iznenadio, pogodite ko je OEM dobavljac kvacila za CR-V 2.2 CTDi made in UK? 8-)

DSC01542.jpg

Jos malo slika atmosfere:

DSC01542.jpg

DSC01523.jpg

DSC01524.jpg - momak desno je kupac iz Turske, ima promo BMW Z3, sa ubacenim 2JZ motoricem iz Suprice... :twisted: