Jump to content

Recommended Posts

Posted

auto-servis-joco-baner%20ispravka.jpg

Adresa: Simeona Končarevića 26, Zemun (Altina)

Tel.: 011/100-124, 062/47-27-96

e-mail: boban7@duga.net

Radno vreme: 08-18h, subota 08-15h.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Vlasnik servisa i davaoc popusta je "boban07" (Sloba) sa foruma. Ovde ga mozete pitati za cene, usluge i sve ostalo sto vas zanima.

Za clanove kluba je obezbedjen popust 20%. Dakle, ko je clan, ima 20% popusta na cenu koju vam Sloba kaze.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Kakav si sa gumama? Konrektno ce mi trebati 2 komada 195/60/15 letnje da nabacim na alufelne, verovatno u narednih mesec dana, tj. samo da se malo prolepsa vreme.

Posted

ma brate vidis da svi traze neke "divljacke" dimenzije :zbunjen

zezam se

pricao sam pre par dana sa likom od koga uzimam polovne gume

bice i tih dimenzija, porucio sam

bicete obavesteni ovde sta imam kad stignu

• 2 weeks later...
Posted

je li imas matice (zavrtnje) za felne, danas menja nesto gledao kako se ponasa copavac u voznji i da vidim cisto je li funkcionalan i kada sam vraco redovnu felnu, vrisnuo mi navoj na jednoj matici...

Posted

i jos jedno pitanje je li imas alat da odsrafis one specijalne matice protiv kradje one cudne, slikacu ih sutra i tu protiv kradje i tu sto mi je oblajznula a svraticu sl nedelje, praznici...

• 3 weeks later...
Posted

Cao druže,

trebaju mi sigurnosne matice za Accorda, ali neke što manje jer je rupa na felni za šraf jako mala.

Neke ovakve

yPTfS.jpg

samo što mi na ovim ne odgovara korak navoja, pa ako može neka zamena tim bolje.