Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravo svima, da se predstavim, moje ime je Bojan i ponosan sam vlasnik Suzuki Bandit gsf600 1996. Po mom skromnom misljenju, naj motor ikada. Evo par fotki da se upoznate i sa njim/njom :

post-3601-0-06926200-1356471811_thumb.jpg

post-3601-0-52015000-1356471830_thumb.jpg

Posted
:bye: bolje vas nasao ... paaaa jeste, nesto "kao" honda hornet ali kao i nije. Salim se malo, slicni su, slican je fazon medjutim, po mom misljenju bandit je bolji ( vozio sam i hornet ). Inace, ljubitelj sam honde vec vise od 10 godina ( trenutno vozim civic IV gen ).
Posted

zdravo, hvala .... i meni je najlepsi medjutim, ono sto ga po meni cini naj je masina DOHC 16v i uljno hladjenje. Takodje je jako "vozljiv" motor i stvarno, i ako ima 600cc ide kao mecava, naravno u tom rangu

Posted

Pozdrav i dobrodošao.

Da'l je najbolji u klasi i bolji od Horneta, to je sad diskutabilno, ali najbitnije je da si ti zadovoljan sa njim :)

Javni se kad otopli pa da se malo vozikamo :cool:

Posted

Zdravo i bolje te nasao,

apsolutno se slazem sa tobom i tvojom konstatacijom, zato sam i rekao po mom misljenju ... meni je definitivno najbolje legao od svega sto sam vozio, opet kazem u toj klasi. Sve je to subjektivno misljenje naravno, ko sta voli. Ja sam ljubitelj "starih kajli", sto na 2, sto na 4 tocka... npr. Kavasaki Zephyr mi je top !
  • 1 month later...
Posted

pozdrav

ja sam vozio Bandita restajling model 2002 godište i imam lepe utiske posle te dve sezone na njemu...a i ostao mi nadimak Velja bandit :)

super je motor, old school totalno ali da ima snage  i nema baš...to mu je mana, valjalo bi da je malo oštriji - kao Hornet - ali mu je plus gabarit, Hornet je malen, heheheee...

ovo je moja makina, vozao sam je u sezonama 2004, 2005... imao sam još jedan izlet u Suzuki a sve ostalo samo krila na rezervoaru, Honda je zakon :)

post-105-0-44262500-1360963254.jpg