bokain Posted December 25, 2012 Report Posted December 25, 2012 Zdravo svima, da se predstavim, moje ime je Bojan i ponosan sam vlasnik Suzuki Bandit gsf600 1996. Po mom skromnom misljenju, naj motor ikada. Evo par fotki da se upoznate i sa njim/njom : Quote
AleksaZP Posted December 25, 2012 Report Posted December 25, 2012 Pozdrav i dobrodosao lepa motor, nesto kao Honda hornet Quote
bokain Posted December 25, 2012 Author Report Posted December 25, 2012 bolje vas nasao ... paaaa jeste, nesto "kao" honda hornet ali kao i nije. Salim se malo, slicni su, slican je fazon medjutim, po mom misljenju bandit je bolji ( vozio sam i hornet ). Inace, ljubitelj sam honde vec vise od 10 godina ( trenutno vozim civic IV gen ). Quote
Jale Posted December 25, 2012 Report Posted December 25, 2012 dobrodosao,odlican motor,po meni jedan od najlepsih u naked klasi. Quote
bokain Posted December 25, 2012 Author Report Posted December 25, 2012 zdravo, hvala .... i meni je najlepsi medjutim, ono sto ga po meni cini naj je masina DOHC 16v i uljno hladjenje. Takodje je jako "vozljiv" motor i stvarno, i ako ima 600cc ide kao mecava, naravno u tom rangu Quote
Pinhead Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Pozdrav i dobrodošao. Da'l je najbolji u klasi i bolji od Horneta, to je sad diskutabilno, ali najbitnije je da si ti zadovoljan sa njim Javni se kad otopli pa da se malo vozikamo Quote
bokain Posted December 26, 2012 Author Report Posted December 26, 2012 Zdravo i bolje te nasao, apsolutno se slazem sa tobom i tvojom konstatacijom, zato sam i rekao po mom misljenju ... meni je definitivno najbolje legao od svega sto sam vozio, opet kazem u toj klasi. Sve je to subjektivno misljenje naravno, ko sta voli. Ja sam ljubitelj "starih kajli", sto na 2, sto na 4 tocka... npr. Kavasaki Zephyr mi je top ! Quote
bokain Posted December 26, 2012 Author Report Posted December 26, 2012 a to za vozikanje, obavezno, bas bi voleo ..... Quote
marko_serb Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Bas izgleda banditski, to i neka kozna jasha i pantalone.. i nekako mi izgleda kao da ona prednja guma stoji naopako, kakav trip.. Kabe 1 Quote
veljaBandit Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 pozdrav ja sam vozio Bandita restajling model 2002 godište i imam lepe utiske posle te dve sezone na njemu...a i ostao mi nadimak Velja bandit super je motor, old school totalno ali da ima snage i nema baš...to mu je mana, valjalo bi da je malo oštriji - kao Hornet - ali mu je plus gabarit, Hornet je malen, heheheee... ovo je moja makina, vozao sam je u sezonama 2004, 2005... imao sam još jedan izlet u Suzuki a sve ostalo samo krila na rezervoaru, Honda je zakon bokain 1 Quote
Recommended Posts