Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aj ljudi pomazite da provalimo sta je, i dal to moze da se popravi ili mora novo, digao sam auto na dizalicu i ubacio u prvu brzinu onako da vrti u prazno i kada sam postepeno davao gas do 1500 obrtaja poceo je da se trese pomalo, a taj zvuk mi se cuo i osetio sam na papucici kocnice takvo tresenje kao abs, a ja ga nemam na kolima, i primetio sam da poluosovina malo baca onako dok se vrti, jel se ona menja cela sa homokinetickim ili sta vec sve tu treba, a cuo sam da ima i neki krst na spoju poluosovine i menjaca :zeznuto:zeznuto:zeznuto

Posted

Bump ;):) sredio sam ga morao je na silu da prekine da ispusta zvukove :lol: da vam objasnim :D

Skinem ja tocak jedan po jedan napred i lepo izsutiram sve sto sam mogao jer zvuk nisam mogao da podnesem vise, vratim tockove, pa onda sednem i prva pun gas, a bilo mokro pa jadnik nije mogo da krene ja u drugu on opet pise i krene nekako ja ga izgazim tu :twisted::twisted: i kocnicu nekoliko puta onako krvnicki i sad radi kao bela lala :mrgreen:

Posted

Za ovaj klip mogu samo da te citiram, tj da parafraziram:

:aaaa:aaaa:aaaa

Bump ;):) sredio sam ga morao je na silu da prekine da ispusta zvukove :lol: da vam objasnim :D

Skinem ja CD i lepo izsutiram sve sto sam mogao jer zvuk nisam mogao da podnesem vise

:vristanje:vristanje:vristanje

Posted

Mali update,centriran trap i sve je ok fala bogu :vozac2 ,dokupio jos 2l tecnosti za pranje stakla, 1l antifriza i lance, akcija je u metrou lanci 1300 dinara :) kome trebaju neka pozure da kupe :mrgreen:

Ostaje da proverim ulje i da naucim da stavim lance :zeznuto , pozdrav ;)

• 2 weeks later...
Posted

Evo nekih slika sa puta za novu godinu, bice jos za koji dan, isli smo na mokru goru :

40060532044303464540610.th.jpg 38462632044291797875110.th.jpg 40585732044243797879910.th.jpg 38622632043413464629610.th.jpg

A evvo i kuce u kojoj smo bili hvala Johnyblude za informacije o kuci :klanjamse:

37939832043223131315310.th.jpg

Lepo je prosao put, fali mi malo snage za preticanja ali dobro bio je natovaren, super je posluzio 600km i samo cepaj :mrgreen:

pozdrav :mrgreen:

• 2 weeks later...