Vedran Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 Dijagnostika motorne, abs, airbag i menjac grupe za sva vozila koja podrzavaju obdII/eobd standard. - Citanje koda greske - Resetovanje iste posle intervencije na delu koji je u kvaru. Honda vozila 1996-2008 god. Mogucnost kacenja i dijagnostike i drugih marki vozila (na upit). Kontakt telefon: 065/5335-639 - Aleksandar Mail: undetected011@gmail.com Regularna cena -2000 din. Za clanove HCS, sa vazecom clanskom kartom - 1000 din. Za sve ostale forumase i prolaznike - 1300 din. U ovoj temi mozete postaviti sva pitanja vezano za dijagnostiku na koje ce Sale odgovoriti. Quote
sale vti Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 Evo i mene. Sve je kao sto je Vedran napisao, nemojte se ustrucavati da zovete i pitate ukoliko nesto treba ili je hitno, za sve ostalo je tu pp ili mail. Ukoliko se desi da treba da se izadje na teren, i ta opcija je otvorena, uz dalji dogovor. Savke, onu o kojoj smo pricali pre izvesnog vremena. Quote
fakord mane Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 pozdrav,ima li sanse da se uradi nesto za nubiru 2 2000-to. 1,6 motor?pali mi se chek samo kad vozim autoputem na kratko ,pa se ugasi,pa ponovo i uzasno me nervira Quote
sale vti Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 Ima ukoliko bude upaljen check kad dodjes, ako nije ceka nas duga voznja Quote
fakord mane Posted September 5, 2011 Report Posted September 5, 2011 u gradu se ne pali nikako pih.. Quote
trojanac Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Sve preporuke od mene za Saleta. Bio sam danas da ugradimo akutator (morao 2 da stvaljam, na leva i desna prednja vrata) i plus smo odradili dijagnostiku i još neke stvari. Hvala Sale, vidimo se opet! Quote
sale vti Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Hvala hvala, I drugi put, vidimo se... @fakord mane - idemo na auto put, blizu je pa do aerodroma i nazad, pa da vidimo dal ce se desiti nesto, tj aktivirati check...kad budes imao slobodnog vremena javni se... Quote
fakord mane Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 ok,javljam se sigurno,verovatno je lambda zbog plina,ali za svaki slucaj treba proveriti Quote
Shmexy16 Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 E, imam problemcic koji ne mogu da resim... Spusta mi ler gas skorz, dok je hladna radi normalno i ima ler gasa, cim se zagreje malo, ler gas spada skorz! To me muci, a ne znam sta je... Quote
marcoTypeR Posted December 8, 2012 Report Posted December 8, 2012 Motoric ler gasa i nema veze sa dijagnostikom.Pretrazi forum,ima tema taman za tebe. Quote
RooKie Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Zanima me dali ste resili Manetov problem ? Ja imam iste simptome na hondi civic coupe 96` 1.5 16v Quote
fakord mane Posted May 5, 2015 Report Posted May 5, 2015 Nismo ,jer je nubira odmah posle toga otisla i dosao bmw 5,ali on zavrsio u jarku... Quote
sale vti Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Ja sam zaboravio i da postoji tema, kroz koji dan ce se "refresh" odraditi posto je prosirena paleta usluga. Pozdrav Quote
Recommended Posts