19ljuba82 Posted September 1 Report Posted September 1 Nemam veze sa organizacijom samo delim ovde 🙂😸 Quote
sagittariusNBG Posted September 2 Report Posted September 2 On 9/1/2025 at 9:56 PM, 19ljuba82 said: Nemam veze sa organizacijom samo delim ovde 🙂😸 bio kolega objavio ja pitah dal neko ide al niko ne javlja :)) 19ljuba82 1 Quote
civic_x_fk7 Posted September 3 Report Posted September 3 Prezentacija skupa je ovde: link Prošli put sam odustao zbog lošeg vremena i vanrednih obaveza baš tog dana. Idem na to JDM okupljanje u Mišeluk i NS ove godine. 19ljuba82 1 Quote
19ljuba82 Posted September 3 Author Report Posted September 3 Ja cu naici ali kao gost. Ja sam bio na 1.okupljanju a na drugi nisam mogao od posla. Quote
sagittariusNBG Posted September 3 Report Posted September 3 3 hours ago, 19ljuba82 said: Ja cu naici ali kao gost. Ja sam bio na 1.okupljanju a na drugi nisam mogao od posla. kakva je razlika ? mislim ja nemam sta da predstavim al posto je za humantiranu akciju zato sam se prijavio pa da uplatim Quote
19ljuba82 Posted September 4 Author Report Posted September 4 Pa realno je nema 😃 A za akciju ce pretpostavljam biti kutije i majice pa cu tamo dati. Quote
sagittariusNBG Posted September 11 Report Posted September 11 On 9/4/2025 at 4:18 PM, 19ljuba82 said: Pa realno je nema 😃 A za akciju ce pretpostavljam biti kutije i majice pa cu tamo dati. top Quote
SIck_n_SIRious Posted September 23 Report Posted September 23 Da li je tačna informacija da postoji mogućnost da će skup biti otkazan?? Quote
sagittariusNBG Posted September 23 Report Posted September 23 1 hour ago, SIck_n_SIRious said: Da li je tačna informacija da postoji mogućnost da će skup biti otkazan?? zbog cega ? Quote
sagittariusNBG Posted September 23 Report Posted September 23 4 hours ago, SIck_n_SIRious said: Ipak otkazano i meni javili ovi iz auto kup=a , bas mi krivo a imao sam zelju da prisustvujem prvi put SIck_n_SIRious 1 Quote
HondaAccordCL9 Posted September 24 Report Posted September 24 Dođite u Čačak na drift 😆 19ljuba82 and SIck_n_SIRious 2 Quote
sagittariusNBG Posted September 24 Report Posted September 24 2 hours ago, HondaAccordCL9 said: Dođite u Čačak na drift 😆 jbg velika promena a nisam neki ljubitelj drifta SIck_n_SIRious 1 Quote
Markius Posted September 24 Report Posted September 24 Ajte da poredjamo cl-ove.. SIck_n_SIRious 1 Quote
Dusan024 Posted September 24 Report Posted September 24 Bas steta, dobra je prilika bila i za nas iz Subotice.. SIck_n_SIRious 1 Quote
SIck_n_SIRious Posted September 24 Report Posted September 24 Ih vama blozu. Mi hteli iz Niša da potegnemo 😕 Quote
Recommended Posts